EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 ... 41 42 43 44 Pag. urm. »

Sustinere pentru valorile europene si Schengen pentru Romania: Nicolae Ciuca s-a intalnit cu lideri europeni si s-a adresat Congresului PPE

publicat 2024-03-07 09:30:10 (Income-Magazine)
Sustinere pentru valorile europene si Schengen pentru Romania:  Nicolae Ciuca s-a intalnit cu lideri europeni si s-a adresat Congresului PPE Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, a avut miercuri o serie de intalniri bilaterale cu lideri europeni de anvergura si a vorbit in deschiderea Congresului Partidului Popular European, care se desfasoara pe 6 si 7 martie 2024 la Bucuresti. Liderul liberal Nicolae Ciuca s-a intalnit cu presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, cu care a discutat […] ...continuare.

Motiunea simpla depusa impotriva ministrului de Finante a fost respinsa de deputati

publicat 2024-03-05 12:30:11 (Mediafax)
Motiunea simpla depusa impotriva ministrului de Finante a fost respinsa de deputati Deputatii USR si Forta Dreptei o motiune simpla impotriva ministrului de Finante, Marcel Bolos. ...continuare.

China afirma ca spera la relatii mai bune cu Statele Unite "indiferent de cine" va fi viitorul presedinte american

publicat 2024-03-04 09:30:13 (ProTV)
China afirma ca spera la relatii mai bune cu Statele Unite indiferent de cine va fi viitorul presedinte american China a declarat luni ca spera la relatii mai bune cu Statele Unite „indiferent” de cine va câstiga alegerile prezidentiale americane organizate la sfârsitul acestui an, relateaza AFP.   ...continuare.

Mircea Geoana: Amenintarea nucleara a lui Putin este o incercare de intimidare psihologica, mai degraba decat un plan real

publicat 2024-03-04 09:00:13 (ProTV)
Mircea Geoana: Amenintarea nucleara a lui Putin este o incercare de intimidare psihologica, mai degraba decat un plan real Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana califica drept ” o încercare de intimidare psihologica” amenintarile presedintelui rus Vladimir Putin referitoare la utilizarea armelor nucleare.   ...continuare.

In cursa pentru posturile de conducere din UE si NATO, Europa de Est se intreaba: "suntem sau nu suntem egali?"

publicat 2024-03-04 09:00:12 (Mediafax)
In cursa pentru posturile de conducere din UE si NATO, Europa de Est se intreaba: suntem sau nu suntem egali? Premierul Olandei, Mark Rutte, este foarte aproape sa devina urmatorul secretar general al NATO dupa ce a primit aprobarea Washingtonului, Londrei, Parisului si Berlinului. Cu toate acestea, in randul multor membri mai noi ai aliantei, in special a celor care se invecineaza cu Rusia, Belarus si Ucraina, vestea nu a fost primita cu mai putina caldura. ...continuare.

Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump?

publicat 2024-03-04 08:45:12 (Puterea)
Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? Ideea nu e noua. Dar este speculata intens in ultimele zile. Fiindca in tabara democratilor americani creste spaima ca vor fi infranti de Donald Trump. Marele Smintit nu va fi judecat pana in noiembrie. Deci, va candida sigur. Este Michelle Obama cea care il poate infrunta pe Donald Trump? Va functiona o schimbare, chiar daca […]The post Alegeri 2024: va candida Michelle Obama? Il poate infrunta pe Donald Trump? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 ... 41 42 43 44 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.