EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O inima artificiala inventata la Iasi va avea o aplicatie pentru telefonul mobil. Cand va incepe testarea prototipului

publicat 2024-06-07 08:30:09 (ProTV)
O inima artificiala inventata la Iasi va avea o aplicatie pentru telefonul mobil. Cand va incepe testarea prototipului Cea mai avansata inima artificiala din lume, inventata la Iasi, a fost îmbunatatita si vine la pachet cu o aplicatie pentru telefonul mobil.   ...continuare.

Efectele uimitoare ale turmericului asupra sanatatii parului

publicat 2024-06-06 15:15:11 (Jurnalul-National)
Efectele uimitoare ale turmericului asupra sanatatii parului Turmericul este un condiment folosit pentru a da aroma preparatelor culinare dar are si numeroase beneficii pentru sanatate. Are proprietati antiinflamatoare, asigura o digestie mai buna si o piele stralucitoare. ...continuare.

Cele mai sanatoase si racoritoare retete pentru sezonul estival

publicat 2024-06-06 10:45:03 (Click)
Cele mai sanatoase si racoritoare retete pentru sezonul estival Vara este cu siguranta un anotimp minunat, caracterizat de soare stralucitor, zile lungi si o pofta naturala de a savura preparate usoare si racoritoare. Pe langa hidratarea esentiala cu apa, o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, ne poate ajuta sa ne mentinem energia si vitalita ...continuare.

Traumatismul la nivelul urechii, o problema care nu trebuie neglijata. Tratamentul corect poate preveni pierderea auzului

publicat 2024-06-06 09:00:11 (ProTV)
Traumatismul la nivelul urechii, o problema care nu trebuie neglijata. Tratamentul corect poate preveni pierderea auzului Daca aveti un traumatism la nivelul urechii, chiar minor, nu puneti nimic în ureche. Lasati medicul sa stabileasca tratamentul.   ...continuare.

Primul deces uman din cauza gripei aviare de tip H5N2. Ce simptome a avut persoana care a murit

publicat 2024-06-06 09:00:02 (Adevarul)
Primul deces uman din cauza gripei aviare de tip H5N2. Ce simptome a avut persoana care a murit Un prim caz global de deces uman din cauza gripei aviare de tip H5N2 a fost inregistrat in Mexic, a anuntat miercuri Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). ...continuare.

Virusul care a trecut de la animal la om. OMS a anuntat primul deces

publicat 2024-06-06 08:30:09 (ProTV)
Virusul care a trecut de la animal la om. OMS a anuntat primul deces Gripa aviara de tip nou a facut primul deces, în Mexic. Tulpina H5N2 a stat la originea infectarii persoanei care a decedat, a transmis Organizatia Mondiala a Sanatatii. ...continuare.

Strugurii ursului, planta medicament care vindeca infectiile urinare

publicat 2024-06-06 01:00:06 (Jurnalul-National)
Strugurii ursului, planta medicament care vindeca infectiile urinare Strugurii-ursului reprezinta un remediu pentru combaterea si tratamentul infectiilor tractului urinar si bolilor de rinichi inca din timpuri stravechi. Iata beneficiile pe care planta medicinala le are si care sunt cele mai bune produse care o contin. ...continuare.

Campanie ZF "Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti". Ministerul Educatiei: Infrastructura deficitara sau in reabilitare a dus la modificarea programului scolar in Capitala. Daca elevii raman in urma cu materia, scoala trebuie sa asigure programe de invatare remediala

publicat 2024-06-06 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Campanie ZF Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti. Ministerul Educatiei: Infrastructura deficitara sau in reabilitare a dus la modificarea programului scolar in Capitala. Daca elevii raman in urma cu materia, scoala trebuie sa asigure programe de invatare remediala Capitala este singurul oras mare din tara cu un procent atat de ridicat al scolilor in care durata orelor si a pauzelor este modificata. In prezent, pe baza datelor de la ISMB si a calculelor ZF, 73% dintre scolile din Bucuresti invata in schimburi - doua sau trei - si au orele si pauzele scurtate In Bucuresti, doar 75 de unitati de invatamant de stat, dintr-un total de 276, invata intr-un singur schimb, arata datele transmise de ISMB In Cluj, Iasi, Timis, Sibiu si Brasov, ponderea scolilor... ...continuare.

Turcia isi extinde arsenalul energetic in urmarirea independentei de importuri. Accelereaza proiectele de gaze de petrol din Marea Neagra, cauta gaze de sist si colaboreaza cu Rusia si Azerbaidjanul. Astfel, poate deveni si exportator de energie catre Europa, ceea ce i-ar creste influenta geopolitica

publicat 2024-06-05 22:15:36 (Ziarul-Financiar)
Turcia isi extinde arsenalul energetic in urmarirea independentei de importuri. Accelereaza proiectele de gaze de petrol din Marea Neagra, cauta gaze de sist si colaboreaza cu Rusia si Azerbaidjanul. Astfel, poate deveni si exportator de energie catre Europa, ceea ce i-ar creste influenta geopolitica Compania de petrol si gaze a Azerbaidjanului SOCAR are experienta semnificativa nu doar in operatiuni de extragere de petrol, ci si in vanzarile de petrol si gaze. De aceea este posibil ca gazele produse in Marea Neagra de Turcia sa fie scoase pe piata prin intermediul conexiunilor pe care SOCAR le are in Europa, spune un analist azer. Cand a fost desoperit de Turcia, pe la mijlo­cul anului 2020, zaca­mantul de gaze natu­rale din perimetrul Sakarya a fost descris ca fiind cel mai mare din... ...continuare.

15 cele mai bune tipuri de ceaiuri pentru ice tea

publicat 2024-06-05 19:00:06 (Jurnalul-National)
15 cele mai bune tipuri de ceaiuri pentru ice tea Ceaiurile erau consumate in China antica, de unde au ajuns in Europa in secolul al XVII-lea iar apoi s-au extins si pe celelalte continente. Cele mai comune sunt ceaiul negru, ceaiul verde, ceaiul alb si cel obtinut din infuzii de plante si fructe. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.