EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Teleorman: Trei primari PNL si singurul primar USR din judet vor candida din partea PSD - surse

publicat 2024-03-15 13:45:13 (Mediafax)
Teleorman: Trei primari PNL si singurul primar USR din judet vor candida din partea PSD - surse "Inca patru primari din Teleorman au trecut la PSD. Trei de la PNL si singurul primar USR au anuntat ca vor candida din partea PSD la alegerile locale in judetul Teleorman. Chisac Cristian, primarul comunei Bragadiru, Gherghe Sorin, primarul Comunei Brinceni, Lucian Stoicea, primarul comunei Ciuperceni, toti trei de la PNL Teleorman si Marius Stanciu, primarul comunei Draganesti de Vede, singurul primar USR din Teleorman, au participat la o intalnire de lucru organizata de presedintele PSD... ...continuare.

Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, linge acum unde a scuipat in 2020

publicat 2024-03-15 09:30:18 (Puterea)
Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, linge acum unde a scuipat in 2020 In goana disperata dupa ciolanul puterii, traseistul politic Nicolae Barbu vrea un nou mandat de primar al municipiului Giurgiu din partea PSD, dupa ce timp de opt ani, intre 2012 si 2020, cat a stat la butoanele municipalitatii, s-a preocupat doar de propriile afaceri si a lasat urbea ca dupa bombardament. Fostul primar al municipiului Giurgiu, […]The post Candidatul PSD la Primaria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, linge acum unde a scuipat in 2020 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

AEP a publicat Ghidul de combatere a dezinformarii alegatorilor: "Fenomenele din sfera dezinformarii pot influenta participarea la vot si optiunile alegatorilor"

publicat 2024-03-15 09:30:18 (Puterea)
AEP a publicat Ghidul de combatere a dezinformarii alegatorilor: Fenomenele din sfera dezinformarii pot influenta participarea la vot si optiunile alegatorilor AEP a publicat Ghidul de combatere a dezinformarii alegatorilor Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a anuntat ca a publicat un ghid de prevenire si combatere a dezinformarii, in contextul in care zilele a inceput perioada electorala pentru alegerile locale si europarlamentare. Potrivit presedintelui Autoritatii, Toni Grebla, "fenomenele din sfera dezinformarii pot influenta participarea la vot si […]The post AEP a publicat Ghidul de combatere a dezinformarii alegatorilor:... ...continuare.

Piedone si cetatenii care il sustin va pregatesc ULTIMUL BAL: Nu cedam si nu ne speriem!

publicat 2024-03-15 09:30:12 (Jurnalul-National)
Piedone si cetatenii care il sustin va pregatesc ULTIMUL BAL: Nu cedam si nu ne speriem! Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunt de ultim moment pentru cetatenii care il sustin: Nu cedam si nu ne speriem! ...continuare.

A inceput votul de trei zile pentru alegerea "tarului". Vladimir Putin, favorit pentru alti 6 ani de domnie in Rusia

publicat 2024-03-15 09:15:17 (ProTV)
A inceput votul de trei zile pentru alegerea tarului. Vladimir Putin, favorit pentru alti 6 ani de domnie in Rusia Începând de vineri (15 martie 2023) si pâna duminica (17 martie 2023), rusii sunt asteptati la urne pentru a-si exprima preferintele în alegerile prezidentiale. Favorit este nimeni altul decât Vladimir Putin. ...continuare.

PSD si PNL vor avea candidat comun la Primaria Capitalei

publicat 2024-03-15 08:45:08 (Income-Magazine)
PSD si PNL vor avea candidat comun la Primaria Capitalei Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, a declarat joi ca in cadrul coalitiei cea mai buna optiune politica este in continuare aceea de a avea candidat comun la Primaria Capitalei. „In continuare cea mai buna optiune politica este sa avem un candidat comun. (…) Doamna Firea nu reuseste sa aduca din electoratul PNL, care […] ...continuare.

Cel mai nou stat care ar putea intra in UE. Comisia Europeana va recomanda inceperea negocierilor de aderare

publicat 2024-03-12 12:00:42 (ProTV)
Cel mai nou stat care ar putea intra in UE. Comisia Europeana va recomanda inceperea negocierilor de aderare Comisia Europeana va recomanda începerea negocierilor de aderare cu Bosnia si Hertegovina, a anuntat marti sefa executivului european, Ursula von der Leyen, informeaza Reuters, EFE si AFP. ...continuare.

Bugetul Capitalei a fost respins pentru a treia oara

publicat 2024-03-11 16:15:09 (Mediafax)
Bugetul Capitalei a fost respins pentru a treia oara "V-as ruga (..) sa discutam daca exista vreun consens pe vreun scenariu in care bugetul sa treaca, pe procedura, inainte de a discuta despre amendamente. Noi avem trei grupuri politice, USR si PMP, PNL si PSD, pentru ca bugetul sa treaca trebuie sa existe un acord ca doua grupuri sa agreeze. Ce s-a intamplat de la ultima sedinta pana azi, joi s-a pronuntat comisia din cadrul Ministerul Finantelor si ne-a validat imprumutul de care vorbeam la sedinta precedenta, asta inseamna ca putem sa... ...continuare.

Fortul X-Leurdeni ar putea fi clasificat drept monument istoric

publicat 2024-03-10 13:15:09 (Mediafax)
Fortul X-Leurdeni ar putea fi clasificat drept monument istoric Consilierii USR din Popesti Leordeni au depus un proiect de hotarare prin care propun demararea demersurilor pentru clasificarea in regim de urgenta ca monument istoric a Fortului X-Leurdeni. ...continuare.

Reactia fostului ministru Dacian Ciolos la decizia in cazul procesului Rosia Montana: Rosia Montana ramane in patrimoniul mondial UNESCO

publicat 2024-03-09 01:00:15 (Ziarul-Financiar)
Reactia fostului ministru Dacian Ciolos la decizia in cazul procesului Rosia Montana:  Rosia Montana ramane in patrimoniul mondial UNESCO Autor: Razvan Botea Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, in mandatul caruia Rosia Montana a cerut intrarea in patrimoniul mondial UNESCO a reactionat, vineri seara, la anuntul conform caruia Romania a castigat in procesul Rosia Montana ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.