EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat» MM Stoica a remarcat un jucator dupa Otelul - Craiova: "E remarcabil. Si pe noi ne-a «omorat»" Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Un tren de persoane, cu 19 calatori, a lovit un autoturism pe calea ferata. Soferul a fost preluat de o ambulanta Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Ciolacu, la depunerea candidaturii: Presedintele trebuie sa dea explicatii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete ale tarii Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Invincibila Armada a amiralului de apa dulce Dorinel Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Dorinel Munteanu face minuni la Galati. Ramane neinvins in Superliga si dupa derbyul cu Universitatea Craiova Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Concluziile lui Constantin Galca la finalul meciului Otelul Galati - U Craiova 1-1 Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea Dorinel Munteanu, imediat dupa Otelul - Craiova: "Nu i-am lasat sa miste, doar rau-voitorii nu ne recunosc superioritatea" Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Cine e Oleg Spinu de la Vocea Romaniei 2024. Tanarul a cantat la concertele Andrei din Romania, dar si la cel din Londra Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Descopera cea mai fascinanta harta a unui creier: o revolutie in neurostiinte si un pas spre descifrarea misterelor umane Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam. Otelul Galati - U Craiova 1-1 » Stefan Baiaram, dupa golul marcat in poarta galatenilor: "Ma bucur ca am inscris, dar important era sa castigam." Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Cat costa cel mai mic cub Rubik? Ai nevoie de o penseta pentru a-l rezolva Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO Femeia care a facut o afacere profitabila din una dintre cele mai mari dorinte ale omului. Majoritatea dintre noi ne lasam prada acestei dorinte aproape zilnic - GALERIE FOTO

Articole

Stiri locale




SPP se ecologizeaza. Bodyguarzii prezidentiali schimba masinile pe combustibil cu vehicule electrice

publicat 2024-08-15 07:45:07 (Jurnalul-National)
SPP se ecologizeaza. Bodyguarzii prezidentiali schimba masinile pe combustibil cu vehicule electrice 31 de autoturisme full electrice, in valoare de aproximativ un milion de euro urmeaza sa intre, incepand cu luna viitoare, in dotarea Serviciului de Protectie si Paza. SPP arata ca vrea sa inlocuiasca parcul auto invechit si uzat cu masini nepoluante, dand in schimbul primei de casare cel putin o masina pe combustibil fosil. Aceste masini vor fi folosite la misiuni operative si administrative executate zilnic, in Bucuresti si in tara, trebuind sa aiba o autonomie a bateriei de minimum 500 de... ...continuare.

Foaie verde zarzare / La donna è mobile. Opera se cupleaza cu "Tinerimea Romana" si o da pe spectacole folclorice

publicat 2024-08-15 07:30:08 (Jurnalul-National)
Foaie verde zarzare / La donna è mobile. Opera se cupleaza cu  Tinerimea Romana  si o da pe spectacole folclorice Un proiect de Hotarare de Guvern initiat de Ministerul Culturii, condus de Raluca Turcan, arata cum se vor comasa institutiile, pe baza Ordonantei de anul trecut care cere desfiintarea institutiilor cu mai putin de 50 de angajati si reorganizarea lor, impreuna cu alte institutii. ...continuare.

Ucraina stinge definitiv aura de invincibilitate a lui Putin. Tactica-surpriza a Kievului a umilit Kremlinul a treia oara

publicat 2024-08-15 07:00:08 (Jurnalul-National)
Ucraina stinge definitiv aura de invincibilitate a lui Putin. Tactica-surpriza a Kievului a umilit Kremlinul a treia oara Ofensiva neasteptata a ucrainenilor in regiunea rusa Kursk marcheaza o noua rasturnare de situatie, intr-un conflict care dezvaluie, periodic, cat de fragila este cu adevarat Rusia lui Putin. De data aceasta, Ucraina a cucerit mai mult teritoriu rusesc intr-o saptamana, decat au reusit unitatile Kremlinului in peste opt luni de razboi transfrontalier. In plus, promisiunea repetata si categorica a liderului de la Moscova in privinta protejarii teritoriului tarii a fost calcata in picioare. Lui... ...continuare.

Bolile de inima, agravate de canicula. Sfaturi vitale pentru pacientii cu insuficienta cardiaca

publicat 2024-08-15 06:45:08 (Jurnalul-National)
Bolile de inima, agravate de canicula. Sfaturi vitale pentru pacientii cu insuficienta cardiaca Un "dom de caldura" format in Marea Mediterana a pus din nou stapanire pe Europa, iar medicii ii sfatuiesc pe pacientii cardiaci, mai vulnerabili in aceste perioade cu temperaturi extreme, sa isi ia masuri de precautie suplimentare. Aproape 5% din populatia adulta a tarii noastre sufera de insuficienta cardiaca, o afectiune grava, sub-diagnosticata, cu o mortalitate ridicata, daca nu este corect gestionata. ...continuare.

Cum poti scapa de ispita de a manca in exces

publicat 2024-08-15 06:00:07 (Jurnalul-National)
Cum poti scapa de ispita de a manca in exces Ai dubii, nu stii daca suferi ori ba de tulburare de alimentatie compulsiva? Afectiunea este caracterizata de o aparitie regulata a consumului de cantitati mai mari de mancare decat ar consuma majoritatea oamenilor in situatii similare. Dar sa deslusim pe indelete acest tip de comportament atat de des intalnit astazi. ...continuare.

Ford Otosan si Dacia se asteapta la productie record in 2024. Craiova si Mioveni produc la capacitate maxima

publicat 2024-08-15 01:15:07 (Jurnalul-National)
Ford Otosan si Dacia se asteapta la productie record in 2024. Craiova si Mioveni produc la capacitate maxima Modele noi lansate pe segmentele unde cererea este in crestere sustin puternic productia celor doua uzine din Romania. Dacia a lansat in productie Duster III si se pregateste pentru Bigster, Ford Otosan, pe langa Puma facelift si noile Transit si Tourneo Courier, pregateste si versiunile electrice. ...continuare.

Finala show-ului fenomen Insula Iubirii se vede live la Beraria H: Ispitele sezonului 8 si gazda reality show-ului, Radu Valcan, printre invitatii serii

publicat 2024-08-15 01:00:07 (Jurnalul-National)
Finala show-ului fenomen Insula Iubirii se vede live la Beraria H: Ispitele sezonului 8 si gazda reality show-ului, Radu Valcan, printre invitatii serii Reality show-ul ajuns la al optulea sezon, Insula Iubirii, a devenit un adevarat fenomen la nivelul intregii tari si nu numai si a generat un val de evenimente inca de la lansarea sezonului. ...continuare.

Cele mai frumoase urari de Sfanta Maria, Maica Vietii

publicat 2024-08-15 00:30:08 (Jurnalul-National)
Cele mai frumoase urari de Sfanta Maria, Maica Vietii Pe 15 august, romanii praznuiesc Adormirea Maicii Domnului: "Nu faceti din mutarea mea pricina de doliu, ci umpleti-va de bucurie si mai mare. Doresc sa merg la Fiul meu". ...continuare.

Culisele scumpirii RCA-ului cu 300%: Document care arata cum competitorii firmei City Insurance stiau de faliment cu doua luni inainte de retragerea licentei

publicat 2024-08-15 00:15:09 (Jurnalul-National)
Culisele scumpirii RCA-ului cu 300%: Document care arata cum competitorii firmei City Insurance stiau de faliment cu doua luni inainte de retragerea licentei Cresterile succesive ale preturilor asigurarilor auto obligatorii RCA au la baza cateva practici ilegale ale firmelor de asigurari care s-au constituit in cartel, inca din anul 2016, au fost descoperite, in urma unei anchete a Consiliului Concurentei, dar au continuat sa faca acelasi lucru, fara a mai fi oprite, dupa 2021. O analiza a faptelor si a documentelor din ultimii 8 ani, facuta de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O.T.A.R.) arata ca firmele... ...continuare.

Nicu Alifantis va canta intr-un tramvai din Braila

publicat 2024-08-15 00:00:08 (Jurnalul-National)
Nicu Alifantis va canta intr-un tramvai din Braila Nicu Alifantis va canta intr-un tramvai din Braila. Este vorba despre un tramvai botezat cu numele artistului care a fost cumparat de Primaria braileana cu fonduri europene. Spectacolul va avea loc joi, in cadrul evenimentului Zilele Municipiului Braila. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.