EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost pipaita de miliardar Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost "pipaita" de miliardar Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o furtuna in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o "furtuna" in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: Autoritatile  isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028 Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: "Autoritatile isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028" Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro

Articole

Stiri locale




Ventrilocii Daniele si Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor

publicat 2024-04-01 21:00:09 (Antena-1)
Ventrilocii Daniele si Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor Cel de-al saptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice si a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii. ...continuare.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Albert, nervos pe Dedis: "Ai glume cu mine?". Care a fost motivul

publicat 2024-04-01 17:15:03 (Antena-1)
Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Albert, nervos pe Dedis: Ai glume cu mine?. Care a fost motivul La petrecere, concurentii Mireasa au primit in plasma imagini cu Albert pe vremea cand la 16 ani canta muzica populara. ...continuare.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Simona Gherghe a anuntat venirea unui nou concurent. Dani a vorbit la telefon cu fetele

publicat 2024-04-01 16:30:03 (Antena-1)
Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Simona Gherghe a anuntat venirea unui nou concurent. Dani a vorbit la telefon cu fetele Simona Gherghe a anuntat ca in editia Mireasa de pe 2 aprilie 2024 va intra un nou concurent. Dani a vorbit la telefon cu fetele. ...continuare.

Cu cine au decis magistratii sa ramana fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a incheiat

publicat 2024-04-01 16:30:03 (Antena-1)
Cu cine au decis magistratii sa ramana fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a incheiat Rona Hartner s-a stins din viata la varsta de 50 de ani. Artista a fost rapusa de o boala grea. Fiica acesteia sufera enorm. Sora Ronei si tatal Ritei s-au luptat pana acum pentru custodia tinerei. ...continuare.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face si cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa despartirea de Maria

publicat 2024-04-01 16:15:04 (Antena-1)
Mireasa sezonul 7. Ce mai face si cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa despartirea de Maria Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competitie de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoastere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea si-a aratat interesul pentru Antonia. ...continuare.

(P) Putem preveni cancerul de san?

publicat 2024-04-01 16:15:03 (Antena-1)
(P) Putem preveni cancerul de san? Cancerul de san este cea mai diagnosticata tumoare, cu peste doua milioane de cazuri noi raportate si este principala cauza de deces prin cancer la femei. Pentru ca statisticile ne sperie, am intrebat un specialist care este modalitatea de preventie la indemana tuturor femeilor? ...continuare.

Noi tichete de Paste 2024 pentru pensionari. Cine se incadreaza si ce suma s-a alocat

publicat 2024-04-01 15:30:05 (Antena-1)
Noi tichete de Paste 2024 pentru pensionari. Cine se incadreaza si ce suma s-a alocat Statul acorda tichete sociale unor categorii de pensionari. Beneficiarii pot cumpara alimente si medicamente cu acestea. ...continuare.

Regele Charles al III-a a fost prezent la slujba de Paste ieri. Ce detalii au observat paparazzi despre starea lui de sanatate

publicat 2024-04-01 15:15:09 (Antena-1)
Regele Charles al III-a a fost prezent la slujba de Paste ieri. Ce detalii au observat paparazzi despre starea lui de sanatate Regele Charles al III-lea a fost prezent ieri la slujba de Paste alaturi de Regina Camilla. Din nefericire, Regele nu a fost insotit si de fiul sau, Printul William si Printesa de Wales. ...continuare.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Delia si Liviu s-au sarutat. Cei doi formeaza un cuplu

publicat 2024-04-01 14:45:07 (Antena-1)
Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Delia si Liviu s-au sarutat. Cei doi formeaza un cuplu La petrecerea de sambata din casa Mireasa Delia si Liviu s-au retras pe terasa si-au spus vorbe dulci si s-au sarutat. ...continuare.

Catalin Dobrescu, prima reactie dupa acuzatiile aduse de Oana Radu. Fosta sotie a facut totul public in online

publicat 2024-04-01 14:00:04 (Antena-1)
Catalin Dobrescu, prima reactie dupa acuzatiile aduse de Oana Radu. Fosta sotie a facut totul public in online Dupa o casatorie de trei ani si o relatie de patru, Oana Radu si Catalin Dobrescu au divortat in luna noiembrie a anului trecut. Desi au pastrat discretia in perioada divortului, acum ies la iveala multe detalii ascunse. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.