EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cod portocaliu de canicula in Capitala, de Sfanta Maria

publicat 2024-08-15 10:45:09 (Jurnalul-National)
Cod portocaliu de canicula in Capitala, de Sfanta Maria Meteorologii anunta ca joi, de Sfanta Maria, in Capitala va fi cod portocaliu de canicula, cu temperaturi de peste 39 de grade si noapte tropicala. ...continuare.

Cum si unde poti recicla bradul natural dupa Craciun

publicat 2024-08-15 10:45:09 (Jurnalul-National)
Cum si unde poti recicla bradul natural dupa Craciun De ce este bine sa reciclezi bradul natural dupa sarbatorile de Craciun ...continuare.

Canicula in mai mult de jumatate din tara, de Sfanta Maria

publicat 2024-08-15 10:30:09 (Jurnalul-National)
Canicula in mai mult de jumatate din tara, de Sfanta Maria Meteorologii anunta ca este canicula, joi, de Sfanta Maria, in mai mult de jumatate din tara. In Banat, sudul Crisanei, sudul si sud-vestul Olteniei, sud-vestul Munteniei este cod portocaliu, iar in nordul Crisanei, cea mai mare parte a Transilvaniei si a Munteniei, nordul Olteniei - cod galben. ...continuare.

Peste 180 de poeti din peste 20 de tari vin in septembrie la Festivalul International de Poezie Bucuresti

publicat 2024-08-15 10:30:09 (Jurnalul-National)
Peste 180 de poeti din peste 20 de tari vin in septembrie la Festivalul International de Poezie Bucuresti Luna viitoare, in perioada 9-15 septembrie 2024, poezia cucereste din nou Bucurestiul: Muzeul National al Literaturii Romane (MNLR) pregateste o noua editie a Festivalului International de Poezie Bucuresti (FIPB). Proiect cunoscut si urmarit cu interes atat de breasla scriitorilor, cat si de publicul iubitor de poezie, Festivalul International de Poezie Bucuresti a ajuns la cea de-a XIV-a editie. Festivalul a crescut exponential de la un an la altul, devenind astazi unul dintre cele mai... ...continuare.

Semne ale unei inteligente sclipitoare: Comportamente aparent ciudate care dezvaluie genialitatea

publicat 2024-08-15 10:30:09 (Jurnalul-National)
Semne ale unei inteligente sclipitoare: Comportamente aparent ciudate care dezvaluie genialitatea Albert Einstein si Charles Darwin, doua dintre cele mai stralucite minti ale lumii, erau cunoscuti pentru comportamente care, desi ar putea parea neobisnuite, au fost asociate cu un IQ ridicat. ...continuare.

Cod rosu de canicula in sapte judete din Oltenia si Banat 

publicat 2024-08-15 10:30:09 (Jurnalul-National)
Cod rosu de canicula in sapte judete din Oltenia si Banat  Judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman sunt sub avertizare cod rosu de canicula, joi, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). ...continuare.

9 rase de caini cu cele mai ciudate obiceiuri

publicat 2024-08-15 10:30:09 (Jurnalul-National)
9 rase de caini cu cele mai ciudate obiceiuri Cainii sunt cunoscuti pentru comportamentele lor ciudate si, in timp ce unele dintre aceste obiceiuri sunt comune tuturor raselor, altele sunt unice pentru anumite tipuri de caini. Aceste comportamente deosebite provin adesea din istoria unei rase, din instinctele sau chiar din personalitatile lor. ...continuare.

10 lucruri pe cale oamenii inteligenti emotional le evita

publicat 2024-08-15 09:30:10 (Jurnalul-National)
10 lucruri pe cale oamenii inteligenti emotional le evita Inteligenta emotionala (IE) este o abilitate esentiala care implica intelegerea si gestionarea propriilor emotii si intelegerea emotiilor altora. Persoanele cu inteligenta emotionala ridicata exceleaza in recunoasterea starilor lor emotionale si a celor din jur. ...continuare.

4 semne ca o casnicie se va sfarsi cu divort

publicat 2024-08-15 09:30:10 (Jurnalul-National)
4 semne ca o casnicie se va sfarsi cu divort In 1992, renumitul psiholog clinician si consilier matrimonial, dr. John Gottman, a realizat o explorare statistica revolutionara a casatoriilor si divorturilor. Prin aceasta cercetare, publicata in Journal of Family Psychology, el a reusit sa prezica ce cupluri vor divorta, cu o acuratete uluitoare, de 94%. ...continuare.

Adormirea Maicii Domnului, ocrotitoarea marinarilor, una din cele mai importante sarbatori crestine

publicat 2024-08-15 08:45:09 (Jurnalul-National)
Adormirea Maicii Domnului, ocrotitoarea marinarilor, una din cele mai importante sarbatori crestine Adormirea Maicii Domnului (Sfanta Maria Mare), marcata pe 15 august,este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar, pentru romani, este si ocrotitoarea marinarilor. "Sarbatoarea Sf. Marii este si ea un hotar" potrivit volumului "Spatiul si timpul in traditiile romanesti"(Paideia, 2018). ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.