EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Unde locuieste Carmen Grebenisan dupa despartirea de sotul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

publicat 2024-04-11 19:15:03 (Antena-1)
Unde locuieste Carmen Grebenisan dupa despartirea de sotul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express Carmen Grebenisan a luat o decizie importanta dupa ce a anuntat despartirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenisan. ...continuare.

Ramona Olaru, marturisiri crunte din copilarie: "Nu aveam electricitate. Eram saraci si desculti". Care a fost primul ei job

publicat 2024-04-11 18:15:04 (Antena-1)
Ramona Olaru, marturisiri crunte din copilarie: Nu aveam electricitate. Eram saraci si desculti. Care a fost primul ei job Ramona Olaru a avut o copilarie foarte grea. "Vecina" de la Super Neatza a povestit ce lipsuri avea cand era copil: "Eram murdari, saraci, dezbracati, desculti. Mi se pare foarte tare ca pot sa spun lucrurile astea. Vreau sa arat si sa explic ca poti sa faci orice daca vrei". ...continuare.

Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Cine a castigat task-ul "Omleta Dansatoare". Au existat discutii dupa jurizare

publicat 2024-04-11 17:00:08 (Antena-1)
Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Cine a castigat task-ul Omleta Dansatoare. Au existat discutii dupa jurizare In casa Mireasa a avut loc un task inedit pentru cupluri. In cadrul jocului "Omleta Dansatoare", tinerii puteau gati pe rand, cat timp muzica era oprita. Odata ce se auzeau ritmurile, cel care gatea trebuia sa revina in living si sa danseze cu partenerul. ...continuare.

Astrele le sunt favorabile anumitor zodii in luna mai. Dupa multe dezamagiri, isi vor gasi sufletul pereche

publicat 2024-04-11 17:00:08 (Antena-1)
Astrele le sunt favorabile anumitor zodii in luna mai. Dupa multe dezamagiri, isi vor gasi sufletul pereche Luna mai vine cu vesti bune pentru unii nativi. Acestia isi vor gasi sufletul pereche si vor intra intr-o perioada de transformare si implinire. ...continuare.

Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Antonia lamureste zvonurile despre trecutul ei. Ce spune despre "bataia cu fostul"

publicat 2024-04-11 16:00:09 (Antena-1)
Mireasa sezonul 9, 11 aprilie 2024. Antonia lamureste zvonurile despre trecutul ei. Ce spune despre bataia cu fostul Antonia si Cristian au fost live pe pagina oficiala de Youtube a emisiunii Mireasa. Printre acuzatii, fata a fost rugata sa clarifice cele spuse despre fosta relatie. ...continuare.

Chef Richard Abou Zaki, postare cu subinteles dupa ce preparatul sau a fost criticat de Antonio Passarelli. Ce a transmis

publicat 2024-04-11 15:30:05 (Antena-1)
Chef Richard Abou Zaki, postare cu subinteles dupa ce preparatul sau a fost criticat de Antonio Passarelli. Ce a transmis Chef Richard Abou Zaki si Antonio Passarelli au avut parte de o discutie aprinsa in editia 11 din sezonul 13 Chefi la cutite. Dupa momentul tensionat de la TV, juratul show-ului culinar a transmis un mesaj neasteptat pe retelele sociale. ...continuare.

Cu ce se ocupa copiii mai mari ai Emiliei Ghinescu. Artista radiaza de fericire cand vorbeste despre ei

publicat 2024-04-11 15:00:03 (Antena-1)
Cu ce se ocupa copiii mai mari ai Emiliei Ghinescu. Artista radiaza de fericire cand vorbeste despre ei Emilia Ghinescu are trei copii de care este foarte mandra si care ii aduc bucurii la tot pasul. Iata cu ce se ocupa Andrei si Erika! ...continuare.

Cum a anuntat Victoria Raileanu sexul bebelusului. Actrita este insarcinat pentru a doua oara: "Am tinut pentru noi"

publicat 2024-04-11 14:30:10 (Antena-1)
Cum a anuntat Victoria Raileanu sexul bebelusului. Actrita este insarcinat pentru a doua oara: Am tinut pentru noi Victoria Raileanu a anuntat sexul bebelusului pe retelele sociale. Actrita se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Iata cum le-a dat vestea oamenilor din mediul online. ...continuare.

Ce a patit Simona Halep la revenirea in circuitul WTA, dupa aproape doi ani de suspendare: "Nu le-am mai intalnit inainte"

publicat 2024-04-11 14:15:17 (Antena-1)
Ce a patit Simona Halep la revenirea in circuitul WTA, dupa aproape doi ani de suspendare: Nu le-am mai intalnit inainte Simona Halep a povestit recent ca s-a confruntat cu dureri musculare ingrozitoare dupa ce pe 19 martie 2024 a avut primul ei meci in circuitul WTA, dupa o suspendare de 18 luni. ...continuare.

Adriana Trandafir va lipsi de la cununia religioasa a fiului sau! De ce nu va fi prezenta actrita la evenimentul atat de important

publicat 2024-04-11 14:15:14 (Antena-1)
Adriana Trandafir va lipsi de la cununia religioasa a fiului sau! De ce nu va fi prezenta actrita la evenimentul atat de important Adriana Trandafir a anuntat cu parere de rau faptul ca nu va putea ajunge la cununia religioasa a fiului sau! Iata ce o impiedica pe actrita sa ia parte la marele eveniment! ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.