EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum a schimbat Ucraina soarta razboiului, prin atacul care a luat Kremlinul ca din oala

publicat 2024-08-19 07:15:14 (Jurnalul-National)
Cum a schimbat Ucraina soarta razboiului, prin atacul care a luat Kremlinul ca din oala La aproape doua saptamani dupa atacul socant si fulgerator al Ucrainei peste granita, in prima incursiune militara straina pe teritoriul Rusiei dupa 80 de ani, Moscova se straduieste sa-si consolideze apararea in regiunea sudica Kursk. Oficialii americani au anuntat ca rusii au redirectionat deja mii de trupe din teritoriile ocupate in Ucraina pentru a contracara o amenintare fara precedent de la izbucnirea razboiului. Liderul de la Kremlin a fost nevoit sa trimita recruti, incalcandu-si... ...continuare.

Cum sa creezi mai multe slujbe bune

publicat 2024-08-19 06:45:15 (Jurnalul-National)
Cum sa creezi mai multe slujbe bune WASHINGTON, DC - In multe tari, inovatia si locurile de munca (job-urile) bune au devenit din ce in ce mai concentrate in cateva locuri. Unele orase mari s-au descurcat bine, dar multe regiuni se simt lasate in urma. In Statele Unite, Regatul Unit, multe tari din Europa si, din ce in ce mai mult, in alte parti ale lumii, modul de abordare a acestor disparitati a devenit o intrebare cruciala. ...continuare.

Romania este o tara de sefi! Cine isi asuma raspunderea pentru declansarea spiralei preturi - salarii? Dar pentru deficite si indatorarea neproductiva?

publicat 2024-08-19 06:30:16 (Jurnalul-National)
Romania este o tara de sefi! Cine isi asuma raspunderea pentru declansarea spiralei preturi - salarii? Dar pentru deficite si indatorarea neproductiva? Romanul se naste bursier, traieste functionar si moare pensionar. Spusele lui P.P. Carp au surprins perfect "natura", intr-o perioada cand nu prea existau televiziuni, nici macar nu era scris in Constitutie ca Romania e un stat social. Iata un politician - un presedinte al Partidului Conservator, care a trait pana in 1919 - nepopulist. ...continuare.

Luchi, cel mai dotat poet din dinastia Caragiale: Un fiu rasfatat si o moarte prea grabita

publicat 2024-08-19 06:15:12 (Jurnalul-National)
Luchi, cel mai dotat poet din dinastia Caragiale: Un fiu rasfatat si o moarte prea grabita Pe 2 iulie 1893 s-a nascut la Bucuresti Luca Ion ("Luchi") Caragiale, fiul lui I.L. si al Alexandrinei Burelly. Fiu preferat al tatalui, considerat genial, Luchi s-a perindat din viata la nici 28 de ani (7 iunie 1921), rapus, s-a spus, de ultimele zvacniri ale "gripei spaniole", pandemie care a bulversat planeta in timpul si dupa Marele Razboi. ...continuare.

3 cele mai devotate zodii in dragoste si casatorie

publicat 2024-08-19 00:30:12 (Jurnalul-National)
3 cele mai devotate zodii in dragoste si casatorie Dragostea este mai mult decat un sentiment. Relatiile sanatoase si de lunga durata implica angajamentul, loialitatea si comunicarea deschisa. Chiar si cele mai bune conexiuni vin cu doza lor de provocari. Auto-reflectia ne permite sa fim parteneri mai buni. Cu toate acestea, unele semne zodiacale sunt mai probabil sa fie parteneri devotati si loiali in mod natural, mai ales pe masura ce se maturizeaza. ...continuare.

Spectacolul ADEVARUL, invitat in Stagiunea Estivala a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanta

publicat 2024-08-19 00:15:10 (Jurnalul-National)
Spectacolul ADEVARUL, invitat in Stagiunea Estivala a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanta Spectacolul ADEVARUL de Florian Zeller a fost invitat sa participe la editia din acest an a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului a Teatrului de Stat Constanta. Spectacolul Teatrului National din Timisoara va fi prezentat vineri, 16 august, de la ora 21, Gradina Tomis din Constanta. ...continuare.

Medic ATI din Germania: "Cazul Pantelimon" va avea consecinte dezastruoase asupra sistemului de sanatate

publicat 2024-08-19 00:15:10 (Jurnalul-National)
Medic ATI din Germania: Cazul Pantelimon va avea consecinte dezastruoase asupra sistemului de sanatate Efectele "vanatorii de vrajitoare" demarate impotriva medicilor de la Spitalul Pantelimon se vor resimti adanc in calitatea actului medical din Romania, avertizeaza Torje Iuliu, un medic roman cu supraspecializari in anestezie si terapie intensiva si medicina de urgenta, care lucreaza in Germania. "Medicina defensiva, care deja era o problema, se va transforma intr-o practica ultradefensiva, iar medicii vor fi si mai tentati sa plece din tara. Aceste schimbari vor avea consecinte dezastruoase... ...continuare.

Opera cu gorila a celebrului Banksy, indepartata de la gradina zoologica din Londra

publicat 2024-08-18 23:30:13 (Jurnalul-National)
Opera cu gorila a celebrului Banksy, indepartata de la gradina zoologica din Londra Gradina zoologica din Londra a anuntat ca a indepartat o opera de arta Banksy pentru a o "pastra in siguranta" si ca aceasta a fost inlocuita cu o reproducere, scrie Sky News. ...continuare.

O comedie politista din culisele politicii: AMANTA NOASTRA DE LA MINISTER

publicat 2024-08-18 23:15:16 (Jurnalul-National)
O comedie politista din culisele politicii: AMANTA NOASTRA DE LA MINISTER Teatrul Dramaturgilor Romani va sustine o reprezentatie a spectacolului AMANTA NOASTRA DE LA MINISTER de Andreas Petrescu, regia Gelu Colceag, la Sala Studio - TNB, 27 august, ora 19:00! ...continuare.

Presedintele din Belarus anunta ca o treime din armata a fost trimisa la granita cu Ucraina

publicat 2024-08-18 22:45:18 (Jurnalul-National)
Presedintele din Belarus anunta ca o treime din armata a fost trimisa la granita cu Ucraina Presedintele Alexander Lukasenko anunta ca o treime din armata statului Belarus a fost trimisa la granita cu Ucraina. Aliatul lui Putin sustine ca a luat decizia ca urmare a acumularii unor forte ucrainene in apropierea frontierei dintre cele doua tari. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.