EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bucurestenii vor ramane iar fara apa calda la robinet. Autoritatile incep mai multe lucrari la reteaua de termoficare

publicat 2024-08-19 13:00:20 (Jurnalul-National)
Bucurestenii vor ramane iar fara apa calda la robinet. Autoritatile incep mai multe lucrari la reteaua de termoficare Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta ca se vor efectua lucrari de inlocuire, modernizare si de reparatii pe conductele retelei termice, in zone din toate sectoarele Capitalei. ...continuare.

Fostul sef al IPJ Vaslui si fostul manager al Ambulantei Constanta, in incompatibilitate

publicat 2024-08-19 12:45:12 (Jurnalul-National)
Fostul sef al IPJ Vaslui si fostul manager al Ambulantei Constanta, in incompatibilitate Directorul executiv al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte din CJ Mures, fostul sef al Politiei Vaslui si fostul manager al Ambulantei Constanta s-au aflat in incompatibilitate. De asemenea, viceprimarul unei comune din Neamt s-a aflat in conflict de interese, potrivit ANI. ...continuare.

Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria

publicat 2024-08-19 12:30:19 (Jurnalul-National)
Rafila a fost chemat de Ciolacu la Palatul Victoria Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost chemat de premierul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru a discuta despre criza de la Spitalul "Sf. Pantelimon", au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. ...continuare.

13 semne ale unei femei de fier: Cum arata puterea mentala din interior

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
13 semne ale unei femei de fier: Cum arata puterea mentala din interior "Rezistenta mentala este o trasatura de personalitate care inseamna ca cineva poate gestiona stresul si presiunea cu o atitudine rezistenta si concentrata," spune Dr. Beth Pausic, Psy.D., psiholog clinic la Kooth Digital Health. "Un exemplu ar putea fi stabilirea unui obiectiv pe termen lung si, in ciuda obstacolelor pe parcurs, exista inca determinarea de a continua." ...continuare.

Apa in vis: ce mesaje iti transmite subconstientul

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
Apa in vis: ce mesaje iti transmite subconstientul Visele care implica apa pot avea mai multe semnificatii, in functie de contextul si detaliile specifice ale visului. Apa este un simbol puternic si universal, asociat frecvent cu emotiile, subconstientul si fluxul vietii. ...continuare.

Ucraina a distrus un alt pod in Rusia

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
Ucraina a distrus un alt pod in Rusia Fortele aeriene ucrainene au distrus un alt pod strategic peste raul Seym in regiunea rusa Kursk, limitand capacitatea de aprovizionare a unui grup rus care se opune avansului ucrainean, a declarat duminica comandantul Ucrainei. ...continuare.

Blinken in Orientul Mijlociu, in incercarea de a obtine o incetare a focului in Gaza

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
Blinken in Orientul Mijlociu, in incercarea de a obtine o incetare a focului in Gaza Secretarul de Stat american, Antony Blinken, a sosit duminica la Tel Aviv, in cadrul unui nou turneu in Orientul Mijlociu pentru a milita pentru o incetare a focului in Gaza. ...continuare.

Capitala, sub cod portocaliu de canicula

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
Capitala, sub cod portocaliu de canicula Temperaturi extreme sunt luni in Capitala, unde meteorologii au anuntat cod portocaliu de canicula. ...continuare.

Importanta unui implant dentar de calitate. De ce merita sa investesti in sanatatea si estetica zambetului tau

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
Importanta unui implant dentar de calitate. De ce merita sa investesti in sanatatea si estetica zambetului tau Un zambet sanatos si frumos este esential pentru increderea de sine si pentru sanatatea generala. Atunci cand pierzi un dinte sau mai multi, implantul dentar devine o solutie optima pentru restaurarea functiei masticatorii si a esteticii dentare. Insa nu toate implanturile dentare sunt la fel. ...continuare.

De neoprit! Kamala Harris accepta astazi nominalizarea la conventia din Chicago

publicat 2024-08-19 12:15:20 (Jurnalul-National)
De neoprit! Kamala Harris accepta astazi nominalizarea la conventia din Chicago In cele cinci saptamani de cand presedintele american Joe Biden a renuntat la campania pentru al doilea mandat, soarta Partidului Democrat s-a schimbat dramatic, iar in aceasta saptamana schimbarea va fi pe deplin vizibila, odata cu alegerea Kamalei Harris. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.