EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




3 zodii vor avea parte de schimbari majore in dragoste, la sfarsitul lunii august 2024

publicat 2024-08-19 16:15:13 (Jurnalul-National)
3 zodii vor avea parte de schimbari majore in dragoste, la sfarsitul lunii august 2024 Trei semne sodiacale vor avea parte de shimbari importante in dragoste, in ultima saptamana a lunii august 2024. ...continuare.

Accidente in minivacanta de Sf. Maria. Titi Aur: "Asistam la acest carnagiu zi de zi, si nimeni nu face nimic. Suntem sadici, suntem nebuni"

publicat 2024-08-19 16:15:13 (Jurnalul-National)
Accidente in minivacanta de Sf. Maria. Titi Aur: Asistam la acest carnagiu zi de zi, si nimeni nu face nimic. Suntem sadici, suntem nebuni In fiecare minivacanta se formeaza coloane de masini pe soselele din Romania, astfel incat viteza de deplasare este redusa. Cu toate acestea, au loc si multe accidente. ...continuare.

IPS Teodosie, afirmatii jignitoare despre tulburarile psihice la copii: "Au legatura cu pacatele parintilor"

publicat 2024-08-19 16:15:13 (Jurnalul-National)
IPS Teodosie, afirmatii jignitoare despre tulburarile psihice la copii: "Au legatura cu pacatele parintilor" Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, face noi declaratii care stairnesc nemultumiri. ...continuare.

Grav accident rutier pe autostrada A4 intre un TIR si un microbuz. 11 persoane sunt incarcerate

publicat 2024-08-19 16:15:13 (Jurnalul-National)
Grav accident rutier pe autostrada A4 intre un TIR si un microbuz. 11 persoane sunt incarcerate Un accident a avut loc, luni, pe autostrada A4 pe sensul de mers spre Ovidiu, intre localitatile Agigea si Constanta, judetul Constanta, intre un microbuz si un TIR. Potrivit primelor date, 13 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind incarcerate. ...continuare.

Ce este paianjenul vioara, din cauza caruia doi italieni au murit in aceasta vara. Unde se gaseste si cum sa-l eviti

publicat 2024-08-19 16:15:13 (Jurnalul-National)
Ce este paianjenul vioara, din cauza caruia doi italieni au murit in aceasta vara. Unde se gaseste si cum sa-l eviti Paianjenul vioara (Loxosceles reclusa), cunoscut si sub numele de paianjen pustnic maro sau paianjenul violonist, este o specie de paianjen cu o reputatie deosebit de periculoasa. Denumirea sa populara provine de la marcajul distinct in forma de vioara, situat pe partea dorsala a cefalotoraxului. Desi nu este un paianjen agresiv, muscatura sa poate fi extrem de periculoasa, in special daca nu este tratata la timp. ...continuare.

Ucidere in masa la Targu Jiu: Cei 60 de caini nu au fost eutanasiati, ci ucisi

publicat 2024-08-19 15:00:19 (Jurnalul-National)
Ucidere in masa la Targu Jiu: Cei 60 de caini nu au fost eutanasiati, ci ucisi Pe 12 august 2024, 60 de caini fara stapan au fost ucisi intr-o singura noapte, intr-un interval de doar o ora, in adapostul public din Targu Jiu. Acest eveniment a provocat o indignare generalizata in randul comunitatii. Autoritatile locale, inclusiv primarul Marcel Romanescu si Nicolaie Oprean, directorul asociatiei intercomunitare, au incercat sa justifice aceasta actiune invocand lipsa resurselor si supraaglomerarea adapostului. Totusi, contradictiile din declaratiile lor ridica intrebari... ...continuare.

Colegiul Medicilor ii acuza pe medicii legisti ca "au incalcat grav drepturile" doctoritelor de la Spitalul Pantelimon acuzate de omor

publicat 2024-08-19 14:45:15 (Jurnalul-National)
Colegiul Medicilor ii acuza pe medicii legisti ca au incalcat grav drepturile doctoritelor de la Spitalul Pantelimon acuzate de omor Colegiul Medicilor din Romania considera ca au fost incalcate "in mod grav" de catre Consiliul Superior de Medicina Legala drepturile la un proces echitabil, cu nerespectarea prezumtiei de nevinovatie, a medicilor la Spitalul Pantelimon acuzati ca ar fi provocat decesul unui pacient internat la terapie intensiva. ...continuare.

Marea iubire a lui Alain Delon. A purtat mereu o poza in portofel cu frumoasa actrita

publicat 2024-08-19 14:30:18 (Jurnalul-National)
Marea iubire a lui Alain Delon. A purtat mereu o poza in portofel cu frumoasa actrita Frumos si talentat, Alain Delon a avut succes la femei. Multe au facut pasiune pentru el, insa se spune ca actorul ar fi iubit o singura femeie, desi s-a indragostit de multe ori. ...continuare.

ZIUA ENESCU la MINA - Museum of Immersive New Art George Enescu - Poema Romana: Immersive Experience

publicat 2024-08-19 14:30:18 (Jurnalul-National)
ZIUA ENESCU la MINA - Museum of Immersive New Art  George Enescu - Poema Romana: Immersive Experience Cu ocazia aniversarii marelui compozitor roman George Enescu, de la a carui nastere se implinesc anul acesta 143 de ani, ARTEXIM, organizatorul Festivalului si Concursului International George Enescu, celebreaza ZIUA ENESCU si anunta noua serie de productii pe care Festivalul Enescu le va dedica, de la editia viitoare, interdisciplinaritatii artistice.  ...continuare.

Cat castigi daca depui 15.000 de lei, intr-un depozit bancar, timp de 12 luni

publicat 2024-08-19 14:15:19 (Jurnalul-National)
Cat castigi daca depui 15.000 de lei, intr-un depozit bancar, timp de 12 luni Romanii reusesc cu greu sa economiseasca bani. Si asta deoarece salariul abia le ajunge de la o luna la alta. Insa si cei care o pot face, isi tin economiile, de regula, intr-un cont curent, sau intr-un cont simplu, de economii, insa nu depun banii intr-un depozit, care le-ar putea aduce mai multi bani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.