EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Victor Negrescu: "Principala noastra provocare este sa identificam fondurile necesare pentru finantarea planurilor de redresare"

publicat 2024-08-19 20:15:11 (Jurnalul-National)
Victor Negrescu: "Principala noastra provocare este sa identificam fondurile necesare pentru finantarea planurilor de redresare" Principala noastra provocare pentru bugetul de anul viitor este sa identificam fondurile necesare pentru finantarea planurilor de redresare, afirma negociatorul-sef al Parlamentului European privind bugetul UE, Victor Negrescu ...continuare.

Pachetele de vacanta sunt din nou la moda din cauza cresterii costurilor cu hotelurile si avioanele

publicat 2024-08-19 20:00:19 (Jurnalul-National)
Pachetele de vacanta sunt din nou la moda din cauza cresterii costurilor cu hotelurile si avioanele Amatorii de soare se reorienteaza din nou spre pachetele de vacanta in Europa, in conditiile in care explozia preturilor la hoteluri si calatoriile cu avionul au relansat cererea pentru contractele de tip all-inclusive, arata o analiza Reuters. ...continuare.

Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Maia Morgenstern, Marius Manole, Rodica Mandache, la mijloc de septembrie in oferta de teatru din tara

publicat 2024-08-19 19:45:18 (Jurnalul-National)
Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Maia Morgenstern, Marius Manole, Rodica Mandache, la mijloc de septembrie in oferta de teatru din tara Saptamana a doua a lunii septembrie aduce spectacole de teatru pentru toate gusturile de la ProTicket. ...continuare.

Ungureanu a depus plangere penala pe numele lui Rafila

publicat 2024-08-19 19:45:18 (Jurnalul-National)
Ungureanu a depus plangere penala pe numele lui Rafila Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, astazi, plangere penala la Parchetul General si la DNA impotriva ministrului Alexandru Rafila si a celor doi membri ai Corpului de control al ministrului Sanatatii, "trimis la Sf. Pantelimon pentru a acoperi decesele suspecte si problemele grave sesizate". ...continuare.

Un tren a lovit o masina in judetul Iasi

publicat 2024-08-19 19:45:18 (Jurnalul-National)
Un tren a lovit o masina in judetul Iasi Un tren a lovit o masina care incerca sa traverseze calea ferta. Accidentul s-a produs luni dupa amiaza in judetul Iasi. Doua persoane se aflau in masina lovita de tren. ...continuare.

Stafilococul auriu, responsabil de toxiinfectia alimentara a copiilor din tabara de la Paltinis

publicat 2024-08-19 19:00:16 (Jurnalul-National)
Stafilococul auriu, responsabil de toxiinfectia alimentara a copiilor din tabara de la Paltinis Stafilococul auriu a fost prezent in secretiile nazale a trei angajati din blocul alimentar si in proba de paste cu pulpa de porc din care au mancat copiii aflati in tabara la Paltinis, judetul Sibiu. Zeci de copii au acuzat dureri de burta, greata si varsaturi, la inceputul lunii, in Paltinis. ...continuare.

Alexandru Rafila nu demisioneaza si cere un audit medical international in scandalul de la Spitalul Pantelimon. Sefa sectiei ATI a demisionat

publicat 2024-08-19 19:00:16 (Jurnalul-National)
Alexandru Rafila nu demisioneaza si cere un audit medical international in scandalul de la Spitalul Pantelimon. Sefa sectiei ATI a demisionat Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, anunta ca a facut demersuri pentru a realiza un audit international in cazul scandalului de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, acolo unde doi medici au fost arestati dupa moartea unor pacienti. ...continuare.

Stilul lui Alain Delon a inspirat generatii de romani. Obiectul de imbracaminte care costa un salariu

publicat 2024-08-19 18:45:16 (Jurnalul-National)
Stilul lui Alain Delon a inspirat generatii de romani. Obiectul de imbracaminte care costa un salariu Celebrul actor francez Alain Delon a fost adorat de generatii de romani, care l-au vazut ca un model de rafinament si eleganta. Acesta s-a stins din viata la 88 de ani. ...continuare.

O fata de 13 ani din Gorj a ramas insarcinata. Politia face verificari pentru viol

publicat 2024-08-19 18:30:14 (Jurnalul-National)
O fata de 13 ani din Gorj a ramas insarcinata. Politia face verificari pentru viol O fata de 13 ani din Slivilesti, judetul Gorj, a ramas insarcinata, dupa ce, in urma cu aproximativ doua luni a intretinut relatii sexuale cu un barbat de 47 de ani, din comuna Bolbosi. Politia a deschis o ancheta pentru viol asupra unui copil. ...continuare.

Un roman a economisit, in medie, 3.711 lei in prima jumatate a anului

publicat 2024-08-19 18:15:22 (Jurnalul-National)
Un roman a economisit, in medie, 3.711 lei in prima jumatate a anului In medie, un client Revolut a pus deoparte 3.711 lei in conturi de economii, reprezentand echivalentul unui salariu minim brut la nivel de economie. Totusi, generatiile mai mature, peste 45 de ani, detin economii mai mari ca suma medie per utilizator fata de generatiile sub 35 de ani. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.