EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Analistii financiari cred ca Romania ar putea adera la euro abia in 2035

publicat 2024-08-19 21:15:16 (Jurnalul-National)
Analistii financiari cred ca Romania ar putea adera la euro abia in 2035 Analistii financiari membri ai CFA Romania estimeaza ca aderarea la moneda europeana va avea loc intr-un interval cuprins intre 5 ani si 20 de ani, media anticipatiilor fiind de 11 ani, relateaza Ziarul Financiar. ...continuare.

60 de focare de pesta rumegatoarelor mici sunt active la nivel national

publicat 2024-08-19 21:15:16 (Jurnalul-National)
60 de focare de pesta rumegatoarelor mici sunt active la nivel national Un numar de 60 de focare de pesta rumegatoarelor mici (PRM) sunt active la nivel national, cele mai multe inregistrandu-se in judetul Tulcea, a anuntat, luni, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). ...continuare.

Ceremonie oficiala sau intima pentru Alain Delon: Familia trebuie sa decida

publicat 2024-08-19 20:45:14 (Jurnalul-National)
Ceremonie oficiala sau intima pentru Alain Delon: Familia trebuie sa decida Un omagiu national sau o ceremonie strict privata: ce fel de inmormantare va avea Alain Delon? Actorul nu dorea funeralii nationale. Copiii lui trebuie sa decida acum daca va fi o ceremonie ca cea pentru Holliday sau Belmondo, sau una in cea mai stricta intimitate cum a cerut actorul. ...continuare.

Lavrov afirma ca sabotajul Nord Stream a fost in mod ''clar'' ordonat de Washington

publicat 2024-08-19 20:45:14 (Jurnalul-National)
Lavrov afirma ca sabotajul Nord Stream a fost in mod ''clar'' ordonat de Washington Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat luni ca este "clar" ca sabotarea in septembrie 2022 a gazoductelor ruse Nord Stream, care traverseaza Marea Baltica, a fost ordonata de Statele Unite, relateaza AFP. ...continuare.

Ciolacu: Propun sa construim o platforma de dezvoltare a Romaniei cu idei de la oamenii obisnuiti

publicat 2024-08-19 20:30:10 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Propun sa construim o platforma de dezvoltare a Romaniei cu idei de la oamenii obisnuiti Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunta lansarea unui proiect de consultare publica. Este vorba despre o platforma online numita Romania dorita. Va propun sa construim un program de dezvoltare a Romaniei cu idei de la oamenii obisnuiti, a explicat presedintele PSD. ...continuare.

5 cele mai potrivite ceaiuri pentru zilele calde de vara

publicat 2024-08-19 20:15:11 (Jurnalul-National)
5 cele mai potrivite ceaiuri pentru zilele calde de vara Temperaturile ridicate din timpul verii ne fac sa ne simtim epuizati dar anumite ceaiuri ne mentin hidratarea si ne redau energia. ...continuare.

Victor Negrescu: "Principala noastra provocare este sa identificam fondurile necesare pentru finantarea planurilor de redresare"

publicat 2024-08-19 20:15:11 (Jurnalul-National)
Victor Negrescu: "Principala noastra provocare este sa identificam fondurile necesare pentru finantarea planurilor de redresare" Principala noastra provocare pentru bugetul de anul viitor este sa identificam fondurile necesare pentru finantarea planurilor de redresare, afirma negociatorul-sef al Parlamentului European privind bugetul UE, Victor Negrescu ...continuare.

Pachetele de vacanta sunt din nou la moda din cauza cresterii costurilor cu hotelurile si avioanele

publicat 2024-08-19 20:00:19 (Jurnalul-National)
Pachetele de vacanta sunt din nou la moda din cauza cresterii costurilor cu hotelurile si avioanele Amatorii de soare se reorienteaza din nou spre pachetele de vacanta in Europa, in conditiile in care explozia preturilor la hoteluri si calatoriile cu avionul au relansat cererea pentru contractele de tip all-inclusive, arata o analiza Reuters. ...continuare.

Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Maia Morgenstern, Marius Manole, Rodica Mandache, la mijloc de septembrie in oferta de teatru din tara

publicat 2024-08-19 19:45:18 (Jurnalul-National)
Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu, Maia Morgenstern, Marius Manole, Rodica Mandache, la mijloc de septembrie in oferta de teatru din tara Saptamana a doua a lunii septembrie aduce spectacole de teatru pentru toate gusturile de la ProTicket. ...continuare.

Ungureanu a depus plangere penala pe numele lui Rafila

publicat 2024-08-19 19:45:18 (Jurnalul-National)
Ungureanu a depus plangere penala pe numele lui Rafila Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, astazi, plangere penala la Parchetul General si la DNA impotriva ministrului Alexandru Rafila si a celor doi membri ai Corpului de control al ministrului Sanatatii, "trimis la Sf. Pantelimon pentru a acoperi decesele suspecte si problemele grave sesizate". ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.