EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A aparut cel mai rapid incarcator de smartphone

publicat 2024-08-20 00:00:08 (Jurnalul-National)
A aparut cel mai rapid incarcator de smartphone A aparut un nou incarcator de smartphone, care promite sa fie mult mai rapid decat celelalte incarcatoare de pe piata. ...continuare.

Ilkay Gundogan, capitanul Germaniei, se retrage din fotbal

publicat 2024-08-19 23:45:09 (Jurnalul-National)
Ilkay Gundogan, capitanul Germaniei, se retrage din fotbal Capitanul Germaniei, Ilkay Gundogan, si-a anuntat luni retragerea de la nationala dupa ce si-a condus tara la Euro 2024, invocand "o anumita oboseala" fizica si mentala. ...continuare.

Rusia interzice fundatia actorului american George Clooney si a sotiei sale, avocata Amal Clooney

publicat 2024-08-19 23:30:08 (Jurnalul-National)
Rusia interzice fundatia actorului american George Clooney si a sotiei sale, avocata Amal Clooney Fundatia actorului american George Clooney si a sotiei sale, avocata Amal Clooney, care lupta in special pentru dreptate si egalitate, a fost declarata "indezirabila" si, prin urmare, interzisa pe teritoriul Rusiei, a anuntat luni Parchetul General de la Moscova, transmite AFP. ...continuare.

Zelenski afirma ca operatiunea ucraineana din Kursk urmareste crearea unei zone tampon in Rusia

publicat 2024-08-19 23:30:08 (Jurnalul-National)
Zelenski afirma ca operatiunea ucraineana din Kursk urmareste crearea unei zone tampon in Rusia Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat ca unul din obiectivele incursiunii ucrainene in Kursk este crearea unei zone tampon pe teritoriul tarii agresoare, Rusia, transmite luni EFE. ...continuare.

Bere cu rugina pe capac. Un comerciant a primit o amenda uriasa de la ANPC

publicat 2024-08-19 23:30:08 (Jurnalul-National)
Bere cu rugina pe capac. Un comerciant a primit o amenda uriasa de la ANPC Patru fabrici ale Heineken Romania, care produc bere Ciuc au fost verificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), dupa ce mai multi consumatori s-au plans ca sticlele au capace ruginite sau gatul sticlelor cu rugina. ...continuare.

Ministerul Finantelor a inceput saptamana cu un nou imprumut de la banci

publicat 2024-08-19 23:30:08 (Jurnalul-National)
Ministerul Finantelor a inceput saptamana cu un nou imprumut de la banci Ministerul Finantelor a inceput saptamana cu un nou imprumut: bancile dau 682 milioane lei printr-o licitatie cu titluri de stat scadenta in 2031, la o dobanda de 6,55% pe an, anunta Ziarul Financiar. ...continuare.

Fascinanta istorie a inghetatei. Care sunt cele mai populare arome de inghetata

publicat 2024-08-19 23:30:08 (Jurnalul-National)
Fascinanta istorie a inghetatei. Care sunt cele mai populare arome de inghetata Inghetata este vedeta sezoonului cald. Aromele sale variate si senzatia de racoare ne incanta mai ales atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. ...continuare.

Adi Nartea si Cosmin Vijeu intra in competitia sezonului 7 Asia Express cu ambitii mari. Adi Nartea: "Daca as iesi dupa prima etapa, cred ca as pleca pe jos acasa!"

publicat 2024-08-19 22:15:12 (Jurnalul-National)
Adi Nartea si Cosmin Vijeu intra in competitia sezonului 7 Asia Express cu ambitii mari. Adi Nartea: Daca as iesi dupa prima etapa, cred ca as pleca pe jos acasa! Marea premiera a sezonului 7 Asia Express vine la Antena 1 cu un maraton de cinci editii consecutive: primul episod va fi difuzat duminica, 1 septembrie, de la ora 20:00, aventura continuand in editiile pe care telespectatorii le vor putea urmari luni, marti, miercuri si joi, de la 20:30. ...continuare.

Prea cald in Italia: Scolile se deschid in octombrie!

publicat 2024-08-19 22:15:12 (Jurnalul-National)
Prea cald in Italia: Scolile se deschid in octombrie! Avand in vedere schimbarile climatice in curs de desfasurare si caldura puternica din lunile de vara, unele sindicate si asociatii solicita ministrului Educatiei si Meritului, Giuseppe Valditara, sa modifice calendarul scolar, potrivit ANSA. ...continuare.

Republicanii din Camera Reprezentantilor afirma ca Biden a comis infractiuni pentru care poate fi declansat ''impeachment''

publicat 2024-08-19 21:45:15 (Jurnalul-National)
Republicanii din Camera Reprezentantilor afirma ca Biden a comis infractiuni pentru care poate fi declansat ''impeachment'' Republicanii din Camera Reprezentantilor a Congresului SUA au dat publicitatii luni un raport in care afirma ca presedintele american Joe Biden a comis infractiuni care pot duce la declansarea procedurii de 'impeachment' impotriva sa, insa nu este clar daca vor continua demersul printr-un vot, in urma unei anchete pe care Casa Alba a respins-o ca fiind motivata politic, transmite Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.