EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




TIR rasturnat pe strada pe DN 2 Roman-Bacau

publicat 2024-08-20 09:30:08 (Jurnalul-National)
TIR rasturnat pe strada pe DN 2 Roman-Bacau Un TIR s-a rasturnat pe strada, pe DN 2 Roman-Bacau, dupa ce s-a ciocnit cu o autoutilitara. Traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea politistilor. Din incident nu au rezultat victime. ...continuare.

Perchezitii la SNSPA, in dosarul in care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuala

publicat 2024-08-20 09:30:08 (Jurnalul-National)
Perchezitii la SNSPA, in dosarul in care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuala Politistii din Capitala fac perchezitii la sediul SNSPA, in dosarul in care mai multe studente il acuza pe profesorul Alfred Bulai de hartuire sexuala. ...continuare.

Peiorativ sau periorativ: Cum se spune corect?

publicat 2024-08-20 09:15:08 (Jurnalul-National)
Peiorativ sau periorativ: Cum se spune corect? Este o intrebare care apare adesea in conversatiile despre limbaj si semnificatia cuvintelor: cum se spune corect, "peiorativ" sau "periorativ"? ...continuare.

Curtea de Apel Bucuresti judeca contestatia doctoritelor arestate in dosarul deceselor de la Spitalul Pantelimon

publicat 2024-08-20 09:00:07 (Jurnalul-National)
Curtea de Apel Bucuresti judeca contestatia doctoritelor arestate in dosarul deceselor de la Spitalul Pantelimon Doctoritele Maria Miron si Mirela Paius de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sfantul Pantelimon, arestate preventiv pentru omor calificat, cer in instanta sa fie eliberate, contestatia lor urmand sa fie judecata marti la Curtea de Apel Bucuresti. ...continuare.

Romania, lovita de seceta! In sute de localitati, apa este distribuita cu restrictii

publicat 2024-08-20 09:00:07 (Jurnalul-National)
Romania, lovita de seceta! In sute de localitati, apa este distribuita cu restrictii Peste 600 de localitati sunt alimentate cu apa cu restrictii, anunta Apele Romane. Mai multe sectoare ale Dunarii, aferente a 49 de localitati, au intrat in faza de atentionare. Autoritatile fac apel pentru utilizarea rationala a apei. ...continuare.

Femeie, mistuita de flacari in locuinta ei

publicat 2024-08-20 08:45:09 (Jurnalul-National)
Femeie, mistuita de flacari in locuinta ei O femeie in varsta de 65 de ani si-a pierdut viata in urma unui incendiu care a izbucnit, in noaptea de luni spre marti, intr-o casa din localitatea Putureni, comuna Cotusca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani. ...continuare.

Cladire guvernamentala, in risc de prabusire: Consolidarea sediului Ministerului Economiei, monument istoric, va costa 40 de milioane de euro

publicat 2024-08-20 08:30:09 (Jurnalul-National)
Cladire guvernamentala, in risc de prabusire: Consolidarea sediului Ministerului Economiei, monument istoric, va costa 40 de milioane de euro Ministerul Dezvoltarii a pus in dezbatere publica un proiect de Hotarare de Guvern, prin care ar trebui sa fie aprobati indicatorii tehnico-economici pentru lucrarile de reabilitare, consolidare si renovare a cladirii Ministerului Economiei, din Calea Victoriei nr. 152. Costul acestor lucrari se ridica la 40 de milioane de euro, iar investitia ar trebui sa fie finalizata in termen de doi ani. Cladirea, monument istoric, a mai facut obiectul unor lucrari incipiente de consolidare, dar care,... ...continuare.

Anchetarea "monstrilor de la catedra": Comisiile de etica din universitati se vor putea autosesiza in cazurile de abuz

publicat 2024-08-20 08:15:09 (Jurnalul-National)
Anchetarea monstrilor de la catedra: Comisiile de etica din universitati se vor putea autosesiza in cazurile de abuz Dupa scandalul declansat de cazurile de hartuire de la o importanta universitate din Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), doua deputate vor sa schimbe Legea invatamantului superior. Concret, acestea propun instituirea unui mecanism prin care comisiile de etica universitare sa se poate sesiza si din oficiu in situatiile afla "pe orice cale" de comiterea unor abateri de la normele de etica si deontologie universitara, nu doar atunci cand se fac sesizari cu... ...continuare.

Scandalul de la Opera devine circ: doua petitii contradictorii, din partea artistilor. "Tinerimea Romana" ar putea "inghiti" Opera Nationala Bucuresti

publicat 2024-08-20 08:15:09 (Jurnalul-National)
Scandalul de la Opera devine circ: doua petitii contradictorii, din partea artistilor. Tinerimea Romana ar putea inghiti Opera Nationala Bucuresti Anuntul comasarii Operei Nationale Bucuresti cu Centrul National de Arta "Tinerimea Romana" i-a indignat atat pe angajatii Operei, cat si pe membrii ansamblului fostului UTC. Nimeni nu-si doreste comasarea, dar scandalul din culise s-a transformat in circ, dupa ce au aparut doua petitii cu aproximativ aceeasi denumire si continut diferit. In timp ce unii dintre angajatii Operei cer salvarea institutiei prin scutirea de comasare, altii cer salvarea actualului director care si-ar pierde functia... ...continuare.

Buget-mamut, alocat de Primaria lui Nicusor Dan, pentru reconstructia Patinoarului Mihai Flamaropol

publicat 2024-08-20 07:30:07 (Jurnalul-National)
Lucrarile pentru refacerea Patinoarului Mihai Flamaropol vor costa bugetul Primariei Capitalei peste 31,3 milioane de euro. Doua firme apartinand aceluiasi grup economic au fost contractate in acest sens. Pe langa patinoarul propriu-zis, se va construi un centru multifunctional, dotat cu vestiare, sala de sport, sala de wellness, un centru SPA, parcare pentru VIP-uri si un bazin de inot. Vor fi construite, de asemenea, spatii pentru alimentatie publica. Municipalitatea intentioneaza, de... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.