EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bucurestenii mai au de indurat canicula pana joi

publicat 2024-08-20 10:45:09 (Jurnalul-National)
Bucurestenii mai au de indurat canicula pana joi Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca pana joi, in Bucuresti, vor fi canicula si disconfort termic ridicat. ...continuare.

Trucuri in bucatarie pentru a gati pieptul de pui zemos, nu uscat

publicat 2024-08-20 10:45:09 (Jurnalul-National)
Trucuri in bucatarie pentru a gati pieptul de pui zemos, nu uscat Cei care se lupta cu grasimile din alimente ajung, mai devreme sau mai tarziu, la o dilema: vreau ca mancarea mea sa aiba gust sau merg pana la capat pe ideea de regim alimentar? Ei bine, exista cateva trucuri care v-ar putea ajuta atunci cand vine vorba de carnea de pasare. Sau de curcan. ...continuare.

George Enescu la 143 de ani de la nasterea sa - geniul care a transformat inima Romaniei in muzica eterna, vibrand in sufletele lumii

publicat 2024-08-20 10:30:08 (Jurnalul-National)
George Enescu la 143 de ani de la nasterea sa - geniul care a transformat inima Romaniei in muzica eterna, vibrand in sufletele lumii In anul in care se implinesc 143 de ani de la nasterea lui George Enescu, pe 19 august 2024, intreaga lume muzicala isi indreapta din nou privirile spre geniul care a reusit sa transpuna esenta spiritului romanesc in armonii de o profunda universalitate. ...continuare.

Probleme la recalculare: Pensionarii nemultumiti de decizii merg in instanta. Casele de Pensii se asteapta la valuri de contestatii

publicat 2024-08-20 10:30:08 (Jurnalul-National)
Probleme la recalculare: Pensionarii nemultumiti de decizii merg in instanta. Casele de Pensii se asteapta la valuri de contestatii Au aparut primele probleme, dupa livrarea a aproximativ un milion de decizii de recalculare a pensiilor. Unii dintre nemultumiti spun ca se pregatesc sa mearga in instanta. Cei mai multi insa raman doar cu dezamagirea, dupa ce deschid plicul si vad cresteri de o suta, doua de lei, sau chiar deloc. Intre timp, la casele teritoriale de pensii se fac pregatiri pentru un val de persoane care vor veni sa ceara explicatii. ...continuare.

Vaslui: IPJ face cercetari, dupa ce subiectele la sesiunea a doua a Bacalaureatului au aparut fotografiate pe Internet

publicat 2024-08-20 10:00:08 (Jurnalul-National)
Vaslui: IPJ face cercetari, dupa ce subiectele la sesiunea a doua a Bacalaureatului au aparut fotografiate pe Internet Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vaslui a demarat cercetari, dupa ce subiectele la sesiunea a doua a Bacalaureatului au aparut fotografiate pe Internet, existand indicii ca pozele ar fi fost facute la centrul de examen care functioneaza la Liceul "Stefan Procopiu" din municipiul Vaslui. ...continuare.

5 plante care tin mustele de fructe departe de bucataria ta

publicat 2024-08-20 10:00:08 (Jurnalul-National)
5 plante care tin mustele de fructe departe de bucataria ta Cinci plante sunt potrivite pentru a tine mustele de fructe departe de bucataria ta. ...continuare.

O noua zi caniculara in toata tara! Maxime termice de 38 de grade Celsius

publicat 2024-08-20 09:45:10 (Jurnalul-National)
O noua zi caniculara in toata tara! Maxime termice de 38 de grade Celsius Aproape toata tara se va afla marti sub avertizari de canicula si disconfort termic accentuat, iar maximele termice vor urca in vestul tarii pana la 38 de grade Celsius. ...continuare.

3 etape necesare in evolutia fiecarei zodii: Pastor, Minotaur, Razboinic sau Inger

publicat 2024-08-20 09:45:10 (Jurnalul-National)
3 etape necesare in evolutia fiecarei zodii: Pastor, Minotaur, Razboinic sau Inger Cunoasterea semnului solar este doar primul pas pentru a intelege importanta pe care o joaca astrologia in viata noastra. Asemenea unui ghid din cosmos, cu cat calatorim mai adanc in misterele sale, cu atat mai clar ne este cine suntem si ce cale avem de urmat.  ...continuare.

6 semne timpurii care prezic o casnicie fericita

publicat 2024-08-20 09:30:08 (Jurnalul-National)
6 semne timpurii care prezic o casnicie fericita Poti avea toata dragostea din lume, dar daca nu esti compatibil cu partenerul tau, va fi greu sa ai o relatie de lunga durata. ...continuare.

Biden i-a predat stafeta Kamalei Harris, in uralele si lacrimile delegatilor de la Conventia Democrata

publicat 2024-08-20 09:30:08 (Jurnalul-National)
Biden i-a predat stafeta Kamalei Harris, in uralele si lacrimile delegatilor de la Conventia Democrata Joe Biden i-a predat stafeta luni Kamalei Harris, in uralele si lacrimile delegatilor de la Conventia Democrata, sustinand un discurs lung cu conotatii testamentare, relateaza France Presse. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.