EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cunoscut actor american, arestat sub acuzatia de violenta domestica

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Cunoscut actor american, arestat sub acuzatia de violenta domestica Actorul american Michael Madsen a fost arestat sub acuzatia de violenta domestica. Incidentul s-a produs in weekend, a anuntat Politia din Los Angeles. Actorul nu a comentat incidentul. ...continuare.

Horoscopul zilei, miercuri, 21 august 2024: Berbecii au nevoie de odihna, Balantele trebuie sa renunte la impulsivitate, iar Pestii se gandesc la viitor

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Horoscopul zilei, miercuri, 21 august 2024: Berbecii au nevoie de odihna, Balantele trebuie sa renunte la impulsivitate, iar Pestii se gandesc la viitor Horoscopul zilei, miercuri, 21 august 2024: Racii sunt sensibili, Sorpionii trebuie sa fie obiectivi, iar Varsatorii au nevoie de o pauza. Tranzitul dintre Soare si Neptun aduce ambiguitati si neliniste. ...continuare.

Prognoza meteo, pana pe 16 septembrie: Temperaturile medii vor fi mai mari decat cele normale

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Prognoza meteo, pana pe 16 septembrie: Temperaturile medii vor fi mai mari decat cele normale Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca pana la mijlocul lunii septembrie, temperaturile medii vor fi mai mari decat cele normale in aceasta perioada. Si cantitatile de apa vor fi deficitare in toata tara. ...continuare.

Serviciile de informatii din SUA confirma ca hackerii iranienii au atacat campania lui Trump

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Serviciile de informatii din SUA confirma ca hackerii iranienii au atacat campania lui Trump Serviciile de informatii din SUA au confirmat ca hackerii iranienii au atacat campania lui Donald Trump. Se pare ca si echipa Harris a fost vizata de iranieni. ...continuare.

Corpurile a sase ostatici, recuperate in Gaza, dupa o operatiune nocturna a armatei israeliene

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Corpurile a sase ostatici, recuperate in Gaza, dupa o operatiune nocturna a armatei israeliene Corpurile a sase ostatici au fost recuperate din Gaza dupa o operatiune nocturna, a transmis marti armata israeliana (IDF).. ...continuare.

A inceput construirea bazei din Lituania care va adaposti mii de militari germani

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
A inceput construirea bazei din Lituania care va adaposti mii de militari germani Autoritatile din Lituania au anuntat ca a inceput construirea bazei care va adaposti mii de militari germani. Baza trebuie sa fie gata in trei ani. Va fi prima desfasurare permanenta in strainatate a armatei germane de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. ...continuare.

Noul ambasador al Israelului a sosit in Bucuresti. Parintii si bunicii sai sunt nascuti in Romania

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Noul ambasador al Israelului a sosit in Bucuresti. Parintii si bunicii sai sunt nascuti in Romania Noul ambasador al Israelului, Lior Ben Dor, a sosit in Bucuresti, anunta, marti, Ambasada Statului Israel in tara noastra: "Reprezinta mai mult decat asumarea unei functii diplomatice, este o intoarcere la radacinile sale. Parintii si bunicii dlui Ambasador Dr. Lior Ben Dor s-au nascut in Romania". ...continuare.

Seriale de actiune, o drama originala greceasca si cele mai cunoscute seriale politiste de la Hollywood vor fi difuzate exclusiv pe AXN Romania in septembrie

publicat 2024-08-20 12:15:08 (Jurnalul-National)
Seriale de actiune, o drama originala greceasca si cele mai cunoscute seriale politiste de la Hollywood vor fi difuzate exclusiv pe AXN Romania in septembrie Scenele pline de actiune, momentele dramatice, tensiunea si adrenalina unora dintre cele mai captivante seriale europene si americane ale momentului vor oferi telespectatorilor un roller-coaster plin de emotii si suspans in aceasta toamna. Simbolul Pierdut, adaptat dupa celebrul roman al lui Dan Brown, Vrajitoarea, un serial dramatic istoric grecesc produs de Antenna Studios, Walker, o reinterpretare a serialului de lung metraj Walker, Politist Texan, si un nou sezon din deja bine-cunoscutul... ...continuare.

Bucurestenii mai au de indurat canicula pana joi

publicat 2024-08-20 10:45:09 (Jurnalul-National)
Bucurestenii mai au de indurat canicula pana joi Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca pana joi, in Bucuresti, vor fi canicula si disconfort termic ridicat. ...continuare.

Trucuri in bucatarie pentru a gati pieptul de pui zemos, nu uscat

publicat 2024-08-20 10:45:09 (Jurnalul-National)
Trucuri in bucatarie pentru a gati pieptul de pui zemos, nu uscat Cei care se lupta cu grasimile din alimente ajung, mai devreme sau mai tarziu, la o dilema: vreau ca mancarea mea sa aiba gust sau merg pana la capat pe ideea de regim alimentar? Ei bine, exista cateva trucuri care v-ar putea ajuta atunci cand vine vorba de carnea de pasare. Sau de curcan. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.