EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Harta longevitatii in Romania. Expert: "Din pacate, suntem la coada clasamentului, nu numai in Europa, ci si in lume"

publicat 2024-08-21 10:45:08 (Jurnalul-National)
Harta longevitatii in Romania. Expert: "Din pacate, suntem la coada clasamentului, nu numai in Europa, ci si in lume" Romania va avea prima harta a longevitatii, potrivit proiectului de cercetare "Harta Longevitatii in Romania", derulat de Senatul Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. ...continuare.

Romania, impartita intre canicula si furtuni

publicat 2024-08-21 10:45:08 (Jurnalul-National)
Romania, impartita intre canicula si furtuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, avertizari cod galben si cod portocaliu de canicula in aproape toata tara si o alta avertizare cod galben de furtuni in Banat, Crisana, Maramures si in vestul si nord-vestul Transilvaniei. ...continuare.

Presa scotiana: Ianis Hagi ar putea fi transferat la Rapid Bucuresti

publicat 2024-08-21 10:45:08 (Jurnalul-National)
Presa scotiana: Ianis Hagi ar putea fi transferat la Rapid Bucuresti Fotbalistul Ianis Hagi ar putea fi transferat la Rapid Bucuresti. Anuntul a fost facut de presa scotiana. Jucatorul nu mai este dorit de Glasgow Rangers. ...continuare.

Care este pluralul cuvantului "sange"? Forme ciudate care ne dau batai de cap

publicat 2024-08-21 10:15:11 (Jurnalul-National)
Care este pluralul cuvantului sange? Forme ciudate care ne dau batai de cap Pluralul cuvantului "sange" este un subiect de dezbatere in limba romana, mai ales datorita faptului ca acest cuvant este unul abstract si are un inteles special in structura limbii. ...continuare.

Papucul Doamnei: Orhideea pretioasa pe cale de disparitie, protejata prin lege

publicat 2024-08-21 10:00:11 (Jurnalul-National)
Papucul Doamnei: Orhideea pretioasa pe cale de disparitie, protejata prin lege Papucul Doamnei este o floare salbatica rara si frumoasa, cunoscuta si sub denumirea stiintifica Cypripedium calceolus. Apartinand familiei orhideelor, aceasta planta a captat atentia nu doar prin aspectul sau exotic si atragator, dar si prin semnificatia sa ecologica si istorica. ...continuare.

Cum se inteleg Fecioarele cu restul zodiacului? Ghidul tau de compatibilitate

publicat 2024-08-21 09:45:08 (Jurnalul-National)
Cum se inteleg Fecioarele cu restul zodiacului? Ghidul tau de compatibilitate Fecioara, un semn de pamant guvernat de Mercur, este cunoscuta pentru pragmatismul, atentia la detalii si natura sa analitica. In relatii, Fecioara cauta stabilitate, organizare si un partener pe care sa il poata respecta si admira. Insa, fiecare semn zodiacal ofera o dinamica unica in relatie cu Fecioara. ...continuare.

Moscova, vizata de unul dintre cele mai puternice atacuri cu drone din istoria sa

publicat 2024-08-21 09:45:08 (Jurnalul-National)
Moscova, vizata de unul dintre cele mai puternice atacuri cu drone din istoria sa Capitala Rusiei a fost vizata in noaptea de marti spre miercuri de unul dintre cele mai puternice atacuri cu drone ucrainene din istoria sa, a anuntat miercuri primarul Moscovei, Serghei Sobianin, transmite AFP. ...continuare.

Va era dor de o ciorba de burta? Iata reteta lui Radu Anton Roman

publicat 2024-08-21 09:30:08 (Jurnalul-National)
Va era dor de o ciorba de burta? Iata reteta lui Radu Anton Roman Cea mai romaneasca ciorba ajunsa in bucataria traditionala pe filiera turceasca este ciorba de burta. ...continuare.

Kamala Harris a devenit oficial candidata democratilor la presedintie

publicat 2024-08-21 09:15:09 (Jurnalul-National)
Kamala Harris a devenit oficial candidata democratilor la presedintie Democratii americani au confirmat-o oficial pe Kamala Harris drept candidata lor la alegerile prezidentiale din 5 noiembrie, marti seara la Chicago, in timpul conventiei nationale a partidului. ...continuare.

Dan Capatos readuce Un show pacatos pe micile ecrane. Incepand din 26 august, de luni pana joi, de la 21.30

publicat 2024-08-21 09:15:09 (Jurnalul-National)
Dan Capatos readuce Un show pacatos pe micile ecrane. Incepand din 26 august, de luni pana joi, de la 21.30 Mara Banica si Silviu Andrei revin alaturi de Dan Capatos in aceasta toamna, la Antena Stars ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.