EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tenorul STEFAN von KORCH in premiera in Gradina Urbana a Palatului Bragadiru pe 22 August in concertul "Din Napoli in Micul Paris"

publicat 2024-08-21 12:15:08 (Jurnalul-National)
Tenorul STEFAN von KORCH in premiera in Gradina Urbana a Palatului Bragadiru pe 22 August in concertul Din Napoli in Micul Paris Dupa un concert cu sala plina in Auditoriumul din Zaragoza Spania si debut, cu doua reprezentatii de Carmina Burana la Festivalul Palermo Classica din Italia, tenorul STEFAN von KORCH vine in premiera in Gradina Urbana a Palatului Bragadiru pentru concertul "Din Napoli in Micul Paris, in care i se alatura acordeonistul Emy Dragoi. ...continuare.

Capitala ramane sub vreme caniculara, in urmatoarele trei zile

publicat 2024-08-21 12:00:09 (Jurnalul-National)
Capitala ramane sub vreme caniculara, in urmatoarele trei zile Vremea caniculara va persista in Bucuresti, in urmatoarele trei zile, iar valorile maxime de temperatura vor atinge 39 de grade, conform prognozei publicata, miercuri, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). ...continuare.

Oamenii imbatranesc mai repede in doua momente cheie din viata

publicat 2024-08-21 12:00:09 (Jurnalul-National)
Oamenii imbatranesc mai repede in doua momente cheie din viata Conform unui studiu, oamenii imbatranesc accelerat la nivel molecular in doua momente din viata: mai intai la varsta de 44 de ani si apoi din nou la 60 de ani. ...continuare.

Cum sa alegi clinica de stomatologie potrivita in functie de nevoile tale? 

publicat 2024-08-21 12:00:09 (Jurnalul-National)
Cum sa alegi clinica de stomatologie potrivita in functie de nevoile tale?  Vizitele regulate la dentist sunt esentiale pentru o sanatate orala optima. Cu toate acestea, cu atatea clinici de stomatologie disponibile, alegerea uneia potrivite poate fi coplesitoare. ...continuare.

Ciolacu, despre scandalul de la Pantelimon: "Trebuie un audit cu experti nationali si internationali!"

publicat 2024-08-21 11:45:09 (Jurnalul-National)
Ciolacu, despre scandalul de la Pantelimon: Trebuie un audit cu experti nationali si internationali! Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, in sedinta de guvern, ca in cazul Spitalului Clinic de Urgenta "Sf. Pantelimon" trebuie facut un audit cu experti nationali si internationali pentru toate procedurile de lucru din spitale. ...continuare.

Biden a aprobat o strategie nucleara pentru a limita China. Phenianul si Moscova - in vizor

publicat 2024-08-21 11:45:09 (Jurnalul-National)
Biden a aprobat o strategie nucleara pentru a limita China. Phenianul si Moscova - in vizor Un raport al publicatiei "The New York Times" potrivit caruia Joe Biden a aprobat o strategie nucleara pentru a limita China evidentiaza reticenta SUA fata de amenintarea in continua crestere a Rusiei, Coreei de Nord si, in special, a Chinei. ...continuare.

Bani de la Guvern pentru masa sanatoasa la scoala si pentru caminele studentesti

publicat 2024-08-21 11:45:09 (Jurnalul-National)
Bani de la Guvern pentru masa sanatoasa la scoala si pentru caminele studentesti Guvernul aproba, miercuri, in sedinta, fonduri pentru hrana sanatoasa la gradinita si la scoala. Intr-un proiect distinct, sunt alocate fonduri pentru extinderea spatiilor de cazare la Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea din Oradea si Politehnica Bucuresti. ...continuare.

Horoscopul zilei, joi, 22 august 2024: Mercur ramane retrograd pana pe 28, asa ca amanati demararea proiectelor importante

publicat 2024-08-21 11:30:07 (Jurnalul-National)
Horoscopul zilei, joi, 22 august 2024: Mercur ramane retrograd pana pe 28, asa ca amanati demararea proiectelor importante Horoscopul zilei, joi, 22 august 2024: Racii sunt foarte emotivi, Berbecii vor sa iasa in evidenta, iar Capricornii se concentreaza pe finante. ...continuare.

Jennifer Lopez divorteaza de Ben Affleck

publicat 2024-08-21 11:30:07 (Jurnalul-National)
Jennifer Lopez divorteaza de Ben Affleck Dupa luni de zile in care au tinut prima pagina a ziarelor in legatura cu separarea lor, cantareata si actrita Jennifer Lopez a intentat divort de sotul ei, Ben Affleck, dupa doi ani de casnicie, transmite EFE. ...continuare.

Tineri epuizati dupa ce au parcurs 40 de km pe jos, recuperati de salvamontistii din Arges

publicat 2024-08-21 11:00:08 (Jurnalul-National)
Tineri epuizati dupa ce au parcurs 40 de km pe jos, recuperati de salvamontistii din Arges Salvamontistii din Arges au intervenit in noaptea de marti spre miercuri pentru a ajuta trei tineri care au vrut sa urce la Negoiu, dar nu stiau sa foloseasca harta, asa ca au facut 40 de kilometri si 22 de ore pe jos intre Balea si Negoiu.Norocul lor a fost ca apa este din belsug in Muntii Fagaras. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.