EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Vrei sa te racoresti in zilele toride de vara? Iata aici cateva idei!

publicat 2024-08-21 17:15:09 (Jurnalul-National)
Vrei sa te racoresti in zilele toride de vara? Iata aici cateva idei! Pe masura ce zilele toride devin tot mai frecvente in sezonul cald, este esential sa te racoresti pentru a-ti mentine sanatatea si bunastarea generala. Temperaturile ridicate pot duce la supraincalzirea corpului, provocand simptome precum ameteli, greata si in cazuri extreme, insolatie sau alte complicatii grave. ...continuare.

Esecul reformei pensiilor. Erori GRAVE la deciziile de recalculare: "Am zis ca innebunesc. E cu 2.000 de lei mai putin"

publicat 2024-08-21 17:00:08 (Jurnalul-National)
Esecul reformei pensiilor. Erori GRAVE la deciziile de recalculare: Am zis ca innebunesc. E cu 2.000 de lei mai putin" Multi pensionari au primit deciziile de recalculare si sunt revoltati deoarece s-au produs erori majore. Acestia trebuie sa se deplaseze la Casele teritoriale de pensii pentru a cere explicatii. ...continuare.

Cod portocaliu de inundatii in nord-vestul Romaniei

publicat 2024-08-21 16:45:08 (Jurnalul-National)
Cod portocaliu de inundatii in nord-vestul Romaniei Hidrologii avertizeaza ca este pericol de inundatii pe mai multe cursuri de apa din nord vestul Romaniei. Ei au emis cod portocaliu de inundatii. ...continuare.

Tudose ii raspunde lui Ciuca pe tema comisarului european: E atributul prim-ministrului. Punct

publicat 2024-08-21 16:30:11 (Jurnalul-National)
Tudose ii raspunde lui Ciuca pe tema comisarului european: E atributul prim-ministrului. Punct Propunerea pentru comisar european vine de la prim-ministru, spune Mihai Tudose, dupa ce Nicolae Ciuca a afirmat ca nominalizarea nu a fost negociata in coalitie: "Dl. Ciuca poate sa scrie carti, sa faca filme, treaba lui". ...continuare.

10 cele mai puternice armate din lume. Pe ce loc se afla Romania

publicat 2024-08-21 16:15:09 (Jurnalul-National)
10 cele mai puternice armate din lume. Pe ce loc se afla Romania In topul primelor 10 cele mai puternice armate din lume se afla tari cu traditie militara indelungata si care investesc sume uriase de bani pentru dezvoltarea capacitatilor tehnologice. ...continuare.

Un sofer este cercetat pentru detinerea de droguri si conducere sub influenta substantelor interzise

publicat 2024-08-21 16:00:09 (Jurnalul-National)
Un sofer este cercetat pentru detinerea de droguri si conducere sub influenta substantelor interzise Politistii timiseni au depistat, in noaptea de marti spre miercuri, un sofer de 34 de ani care se afla sub influenta substantelor interzise, iar in urma efectuarii controlului in interiorul autoturismului a fost gasita o folie ce continea substante vegetale susceptibile a produce efecte psihoactive ...continuare.

Mihai Tudose: Mi-am depus candidatura pentru Consiliul National

publicat 2024-08-21 15:45:08 (Jurnalul-National)
Mihai Tudose: Mi-am depus candidatura pentru Consiliul National Europarlamentarul Mihai Tudose a anunt ca si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului National al PSD. Potrivit unor surse MEDIAFAX, Gabriela Firea va fi inlocuita la congresul de sambata de primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Baluta. ...continuare.

Perchezitii la imobilele detinute in Romania de Andrew Tate

publicat 2024-08-21 15:30:08 (Jurnalul-National)
Perchezitii la imobilele detinute in Romania de Andrew Tate O operatiune a procurorilor a vizat imobilele detinute in Romania de Andrew Tate. Surse din randul anchetatorilor sustin ca ancheta care-l vizeaza pe britanic se extinde, la dosar fiind posibil sa se adauge noi acuzatii. ...continuare.

4 zodii cele mai influentate de copilaria lor. Incredere, perfectiune, organizare, vise implinite

publicat 2024-08-21 15:15:11 (Jurnalul-National)
4 zodii cele mai influentate de copilaria lor. Incredere, perfectiune, organizare, vise implinite Toate zodiile sunt influentate de copilarie, insa doar patru semne o pastreaza cu ele pe tot parcursul vietii. ...continuare.

Mierlele din zonele urbane au inceput sa imite sunetele scoase de trotinetele Bolt

publicat 2024-08-21 14:57:17 (Jurnalul-National)
Mierlele din zonele urbane au inceput sa imite sunetele scoase de trotinetele Bolt Mierlele din zonele urbane din Germania si Estonia au fost observate imitand sunetele trotinetelor Bolt, mai exact, semnalul de eroare emis de acestea, potrivit unui comunicat al companiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.