EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dancila: E o problema de onoare ca cel care a pierdut sa-si asume, asa cum mi-am asumat si eu

publicat 2024-08-21 21:00:07 (Jurnalul-National)
Dancila: E o problema de onoare ca cel care a pierdut sa-si asume, asa cum mi-am asumat si eu Este in primul rand o problema de onoare ca cel care a pierdut sa-si asume, asa cum mi-am asumat si eu, spune Viorica Dancila, fost lider PSD, despre varianta in care Marcel Ciolacu ar pierde alegerile prezidentiale. Ea cere membrilor PSD "sa tureze motoarele" si sa sustina candidatul partidului. ...continuare.

Barbat din Prahova, arestat preventiv, dupa ce fiica sa vitrega s-a sinucis pentru ca o abuza sexual

publicat 2024-08-21 21:00:07 (Jurnalul-National)
Barbat din Prahova, arestat preventiv, dupa ce fiica sa vitrega s-a sinucis pentru ca o abuza sexual Un barbat din comuna Valcanesti, judetul Prahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce fiica sa vitrega s-a sinucis. Anchetatorii au probe ca gestul fetei a survenit ca urmare a abuzurilor sexuale la care era supusa de tatal vitreg in ultimii 4 ani. ...continuare.

Pompierii au salvat o capra care a cazut intr-o fantana adanca de 20 de metri

publicat 2024-08-21 20:45:12 (Jurnalul-National)
Pompierii au salvat o capra care a cazut intr-o fantana adanca de 20 de metri Pompierii tulceni au salvat, miercuri, o capra care a cazut intr-o fantana din orasul Babadag, adanca de 20 de metri, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta. ...continuare.

Disperare si revolta la Casele de Pensii, dupa recalculare: De ce vine decizia cu pensia mai mica? Mi-au luat 300 de lei, in loc sa-mi dea

publicat 2024-08-21 20:45:12 (Jurnalul-National)
Disperare si revolta la Casele de Pensii, dupa recalculare: De ce vine decizia cu pensia mai mica? Mi-au luat 300 de lei, in loc sa-mi dea Sute de pensionari au venit disperati si astazi la Casele Teritoriale de Pensii. Oamenii stau la cozi in speranta ca dosarele lor vor fi reanalizate. Unii au gasit erori, altii nu au beneficiat de niciun ban in plus si spun ca nu se mai pot descurca cu venituri de putin peste 1.000 lei. ...continuare.

Sarbatoarea Limbii Romane, marcata prin lansarea cartii "Eu si presedintele lor" de jurnalistul Ciprian Demeter

publicat 2024-08-21 20:45:12 (Jurnalul-National)
Sarbatoarea Limbii Romane, marcata prin lansarea cartii Eu si presedintele lor de jurnalistul Ciprian Demeter Pe 30 august 2024, la ora 11:00, la sediul Bibliotecii Raionale Ungheni "Dimitrie Cantemir", situat pe strada Mihai Eminescu nr. 39, va avea loc un eveniment cultural deosebit, prilejuit de Sarbatorirea Limbii Romane. Cu aceasta ocazie, va fi lansata cartea jurnalistului Ciprian Demeter, intitulata "Eu si presedintele lor". Acest eveniment imbina perfect celebrarea limbii romane, ca simbol al identitatii nationale si unitatii tuturor romanilor, cu prezentarea unei lucrari de impact, care... ...continuare.

Deca: Am aprobat primele programe de studii universitare de licenta in sistem dual

publicat 2024-08-21 20:45:12 (Jurnalul-National)
Deca: Am aprobat primele programe de studii universitare de licenta in sistem dual MInistrul Educatiei, Ligia Deca, anunta ca miercuri a aprobat infiintarea primelor programe de studii universitare de licenta in sistem dual. Incepand cu luna septembrie, absolventii invatamantului liceal vor putea sa se inscrie la 18 programe de licenta duala, oferite de universitati din tara. ...continuare.

4 zodii au puteri ascunse pe care inca nu le-au descoperit

publicat 2024-08-21 20:45:12 (Jurnalul-National)
4 zodii au puteri ascunse pe care inca nu le-au descoperit Trei semne zodiacale au puteri ascunse pe care inca nu le-au descoperit. ...continuare.

Meg Ryan a primit un premiu onorific la Festivalul de film de la Sarajevo

publicat 2024-08-21 20:30:07 (Jurnalul-National)
Meg Ryan a primit un premiu onorific la Festivalul de film de la Sarajevo Actrita, regizoarea si producatoarea de la Hollywood Meg Ryan a fost recompensata marti seara cu trofeul onorific ''Inima orasului Sarajevo'' pentru contributia ei la industria filmului in cadrul Festivalului de film de la Sarajevo, informeaza Reuters. ...continuare.

Politisti locali din Sectorul 1, trimisi in judecata pentru coruptie

publicat 2024-08-21 20:30:07 (Jurnalul-National)
Politisti locali din Sectorul 1, trimisi in judecata pentru coruptie Patru politisti locali din Sectorul 1 au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, respectiv arest la domiciliu, pentru luare de mita in forma continuata si fals intelectual. Cu unul dintre ei, care a vrut istoricul apelurilor iubitei sale, DNA a incheiat acord de recunoastere. ...continuare.

RADAR 2024: Editie aniversara cu peste 20 de instalatii de Arta Imersiva din intreaga lume

publicat 2024-08-21 19:45:08 (Jurnalul-National)
RADAR 2024: Editie aniversara cu peste 20 de instalatii de Arta Imersiva din intreaga lume RADAR, cel mai mare festival multidisciplinar de new media art din Romania, ajunge la a V-a editie si isi extinde granitele, devenind international. Intre 4 si 6 octombrie, la Caro Hotel, festivalul va aduce in premiera un line-up cu 11 artisti internationali consacrati din Franta, Polonia, Danemarca, Portugalia, Ungaria, Ucraina si Bulgaria. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.