EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Anunt ziar 09:15 Anunt ziar

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Tudor Ionescu, sustinut de sotia lui, face o saritura de zile mari la Splash! Vedete la Apa:,,Aquaman mi se mai spune!"

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
Tudor Ionescu, sustinut de sotia lui, face o saritura de zile mari la Splash! Vedete la Apa:,,Aquaman mi se mai spune! Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, se numara printre vedetele care au ales sa-si depaseasca limitele si fricile la Splash! Vedete la Apa, intr-o editie dedicata Power Couple, cea mai incitanta competitie destinata cuplurilor. Telespectatorii il vor putea urmari maine seara, de la ora 20.30, la Antena 1 si pe AntenaPLa. ...continuare.

AUR: DNA va ancheta plangerea formulata de impotriva lui Nicolae Ciuca

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
AUR: DNA va ancheta plangerea formulata de impotriva lui Nicolae Ciuca Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa transmita catre Directia Nationala Anticoruptie plangerea penala formulata de George Simion impotriva lui Nicolae Ciuca, presedintele PNL, pentru deturnare de fonduri publice, anunta AUR. ...continuare.

Recalcularea pensiilor, un banc prost pentru 2 milioane de oameni: Majorarea care a taiat din banii pensionarilor saraci si a dat bani doar pentru cei bogati

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
Recalcularea pensiilor, un banc prost pentru 2 milioane de oameni: Majorarea care a taiat din banii pensionarilor saraci si a dat bani doar pentru cei bogati Recalcularea pensiilor a venit cu surprize neplacute pentru aproape doua milioane de romani care se asteptau ca statul sa le mareasca veniturile. ...continuare.

7 tipuri de prietenie pe care NU merita sa le pastrezi pe masura ce inaintezi in varsta

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
7 tipuri de prietenie pe care NU merita sa le pastrezi pe masura ce inaintezi in varsta Prietenia inseamna sa mergi printr-un labirint. Nu toate prieteniile merita pastrate pe masura ce imbatranesti. ...continuare.

Andrew si Tristan Tate au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa perchezitii si audieri. Printre noile acuzatii, act sexual cu minori

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
Andrew si Tristan Tate au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa perchezitii si audieri. Printre noile acuzatii, act sexual cu minori Fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti, miercuri seara, pentru 24 de ore. Totul dupa ce mascatii au descins miercuri dimineata la locuinta acestora si procurorii au facut perchezitii, apoi i-au condus pe cei doi la sediul DIICOT pentru audieri. ...continuare.

Intre traditie si tehnologie futurista, arta si stiinta isi dau mana in proiectul Arborescent, la Marginea  

publicat 2024-08-21 23:15:08 (Jurnalul-National)
Intre traditie si tehnologie futurista, arta si stiinta isi dau mana in proiectul Arborescent, la Marginea    Printr-o serie de ateliere de miscare pentru copii, o colaborare multidisciplinara intre artisti multimedia, dansatori, muzicieni si mesteri artizani traditionali, proiectul Arborescent - practici simbiotice observate in miscare incearca sa apropie publicul de arta, arta de tehnologie, tehnologia de natura si natura de oameni. ...continuare.

In anul scolar 2024-2025, Programul pentru scoli al Romaniei va beneficia de peste 750 milioane lei

publicat 2024-08-21 23:00:08 (Jurnalul-National)
In anul scolar 2024-2025, Programul pentru scoli al Romaniei va beneficia de peste 750 milioane lei In anul scolar 2024-2025, Programul pentru scoli al Romaniei va beneficia de suma de 760.241.000 lei, a decis miercuri Guvernul. Vor beneficia aproape 2 milioane de prescolari si elevi. ...continuare.

Incepe Festivalul Scrisorilor, editia a IV-a! Imaginarul teatral in cotidian

publicat 2024-08-21 22:45:08 (Jurnalul-National)
Incepe Festivalul Scrisorilor, editia a IV-a! Imaginarul teatral in cotidian Festivalul Scrisorilor, organizat de Asociatia Hearth si ajuns la cea de-a IV-a editie, se reafirma ca o initiativa culturala multidisciplinara de referinta in peisajul artistic romanesc. Desfasurat intre 24 august si 30 septembrie 2024, festivalul are ca tema imaginarul teatral in cotidian si readuce in atentia publicului valoarea scrisorilor & jurnalelor: nu doar arhive ale memoriei culturale, ci si instrumente de introspectie, comunicare si auto-descoperire. ...continuare.

Canzonete fermecatoare si momente de Jazz spectaculoase la Palatul Bragadiru

publicat 2024-08-21 22:30:07 (Jurnalul-National)
Canzonete fermecatoare si momente de Jazz spectaculoase la Palatul Bragadiru Calendarul muzical al Palatului Bragadiru include in aceasta saptamana doua evenimente foarte antrenante: De la Napoli in micul Paris va invita intr-un voiaj muzical plin de refrene celebre, tenorul Stefan von Korch si acordeonistul Emy Dragoi. ...continuare.

Cum a reusit Zelenski sa dea lovitura din Kursk? Un general rus decorat de Putin a "deschis portile" pentru fortele Kievului

publicat 2024-08-21 22:30:07 (Jurnalul-National)
Cum a reusit Zelenski sa dea lovitura din Kursk? Un general rus decorat de Putin a deschis portile pentru fortele Kievului Generalul-colonel Alexander Lapin a desfiintat un consiliu care supraveghea securitatea in regiunea Kursk, cu doar cateva luni inainte de incursiunea trupelor ucrainene pe teritoriul Federatiei Ruse, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de deschide.md. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.