EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Dezastru judiciar fara precedent in dosarul doctoritelor de la Spitalul Sfantul Pantelimon

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
Dezastru judiciar fara precedent in dosarul doctoritelor de la Spitalul Sfantul Pantelimon Cazul "Pantelimon" dinamiteaza modul in care parchetul a facut ancheta, la dosar neexistand nicio proba din care sa rezulte vreo suspiciune rezonabila ca cele doua doctorite ATI, acuzate de omor calificat, au savarsit vreo fapta de natura penala. ...continuare.

Ucraina interzice biserica ortodoxa de rit Kremlin

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
Ucraina interzice biserica ortodoxa de rit Kremlin Parlamentul ucrainean a votat pentru interzicerea Bisericii Ortodoxe Ucrainene, legata de Rusia. Kievul sustine ca masura ii consolideaza independenta, deoarece taie legaturile cu institutiile pe care le considera controlate de Moscova. Guvernul ucrainean incearca de ani de zile sa reduca legaturile spirituale cu Rusia, iar acest proces a fost accelerat de invazia ordonata de Putin, in 2022, sustinuta de puternica Biserica Ortodoxa rusa. ...continuare.

Un an de la tragedia din Crevedia: Cand explozia GPL-ului lasa schije de invidie. Sinistratii sunt priviti chioras de multi dintre sateni

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
Un an de la tragedia din Crevedia: Cand explozia GPL-ului lasa schije de invidie. Sinistratii sunt priviti chioras de multi dintre sateni Se face un an de cand comuna Crevedia, din apropierea Bucurestiului, a sarit in aer. Pe 26 august 2023, o statie GPL era cuprinsa de foc, iar trei explozii maturau totul in jur. Napasta a plecat de la o operatiune aiurea a unor muncitori care au incercat sa treaca gazul dintr-o cisterna in alta in curtea statiei - care functiona fara autorizatie. Au murit, in urma tragediei, 6 oameni, 57 au fost raniti. ...continuare.

Atentie, soferi! Masinile parcate pe trotuarele din Sectorul 5 vor fi ridicate

publicat 2024-08-22 01:15:06 (Jurnalul-National)
Atentie, soferi! Masinile parcate pe trotuarele din Sectorul 5 vor fi ridicate Masinile parcate pe trotuarele din Sectorul 5 vor putea fi ridicate, potrivit proiectului de regulament al Administratiei Dezvoltare Urbana Sector 5. Masura "va sprijini in curand dezvoltarea unui mediu urban mai accesibil si mai sigur pentru toti cetatenii", potrivit Primariei Sectorului 5. ...continuare.

Proprietarii isi vand pensiunile si vilele din Delta Dunarii: Numarul turistilor a scazut dramatic, iar durata sejurului s-a redus

publicat 2024-08-22 01:00:08 (Jurnalul-National)
Proprietarii isi vand pensiunile si vilele din Delta Dunarii: Numarul turistilor a scazut dramatic, iar durata sejurului s-a redus Tot mai multe pensiuni si vile din Delta Dunarii, una din atractiile turistice ale Romaniei, sunt scoase la vanzare: "Durata sejurului s-a redus, turistii petrec in medie doar trei nopti in unitatile de cazare", noteaza Ziarul Financiar. ...continuare.

Tudor Ionescu, sustinut de sotia lui, face o saritura de zile mari la Splash! Vedete la Apa:,,Aquaman mi se mai spune!"

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
Tudor Ionescu, sustinut de sotia lui, face o saritura de zile mari la Splash! Vedete la Apa:,,Aquaman mi se mai spune! Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, se numara printre vedetele care au ales sa-si depaseasca limitele si fricile la Splash! Vedete la Apa, intr-o editie dedicata Power Couple, cea mai incitanta competitie destinata cuplurilor. Telespectatorii il vor putea urmari maine seara, de la ora 20.30, la Antena 1 si pe AntenaPLa. ...continuare.

AUR: DNA va ancheta plangerea formulata de impotriva lui Nicolae Ciuca

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
AUR: DNA va ancheta plangerea formulata de impotriva lui Nicolae Ciuca Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa transmita catre Directia Nationala Anticoruptie plangerea penala formulata de George Simion impotriva lui Nicolae Ciuca, presedintele PNL, pentru deturnare de fonduri publice, anunta AUR. ...continuare.

Recalcularea pensiilor, un banc prost pentru 2 milioane de oameni: Majorarea care a taiat din banii pensionarilor saraci si a dat bani doar pentru cei bogati

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
Recalcularea pensiilor, un banc prost pentru 2 milioane de oameni: Majorarea care a taiat din banii pensionarilor saraci si a dat bani doar pentru cei bogati Recalcularea pensiilor a venit cu surprize neplacute pentru aproape doua milioane de romani care se asteptau ca statul sa le mareasca veniturile. ...continuare.

7 tipuri de prietenie pe care NU merita sa le pastrezi pe masura ce inaintezi in varsta

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
7 tipuri de prietenie pe care NU merita sa le pastrezi pe masura ce inaintezi in varsta Prietenia inseamna sa mergi printr-un labirint. Nu toate prieteniile merita pastrate pe masura ce imbatranesti. ...continuare.

Andrew si Tristan Tate au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa perchezitii si audieri. Printre noile acuzatii, act sexual cu minori

publicat 2024-08-22 00:38:25 (Jurnalul-National)
Andrew si Tristan Tate au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa perchezitii si audieri. Printre noile acuzatii, act sexual cu minori Fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti, miercuri seara, pentru 24 de ore. Totul dupa ce mascatii au descins miercuri dimineata la locuinta acestora si procurorii au facut perchezitii, apoi i-au condus pe cei doi la sediul DIICOT pentru audieri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.