EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Terapie gratuita la psiholog pentru parintii carora le-au murit copiii 

publicat 2024-08-22 09:30:06 (Jurnalul-National)
Terapie gratuita la psiholog pentru parintii carora le-au murit copiii  O noua lege, care a intrat in vigoare la jumatatea lunii iunie si care da dreptul fiecarui parinte al unui copil care a decedat la nastere, in timpul sarcinii sau pana la varsta majoratului sa faca terapie gratuita la psiholog, pentru a putea depasi aceasta trauma, nu poate fi inca pusa in aplicare, deoarece nu au fost stabilite normele de aplicare a acestei masuri. Ministerul Muncii a lansat abia acum in dezbatere publica un proiect de hotarare a Guvernului cu noi reguli, prin care sunt... ...continuare.

16 zile pana la primul meci din Liga Natiunilor,  cu Mircea Lucescu pe banca nationalei "Vor fi selectionati multi tineri la nationala"

publicat 2024-08-22 09:15:09 (Jurnalul-National)
16 zile pana la primul meci din Liga Natiunilor,   cu Mircea Lucescu pe banca nationalei  Vor fi selectionati multi tineri la nationala Pana acum, "Il Luce" a anuntat doar lista preliminara a stranierilor convocati pentru primele doua meciuri din Liga Natiunilor, pe 6 si pe 9 septembrie, cu Kosovo si, respectiv, Lituania. Cu cateva exceptii sunt cam aceiasi care au facut parte si din lotul de la EURO.  ...continuare.

Politica externa condusa de Biden, distorsionata pentru promovarea Kamalei Harris

publicat 2024-08-22 09:00:08 (Jurnalul-National)
Politica externa condusa de Biden, distorsionata pentru promovarea Kamalei Harris In lucrarea sa, intitulata "Machiavelicii - Aparatorii Libertatii, marele filozof si teoretician american James Burnham facea o distinctie intre sensul "oficial" si cel "real" al retoricii politice. Intelesul oficial al unei astfel de retorici, scria Burnham, ajuta la "deghizarea intelesului real". ...continuare.

USR isi face campanie cu secretele de serviciu ale lui Claudiu Nasui si fake news: exploateaza politic o uriasa mina de grafit

publicat 2024-08-22 08:30:07 (Jurnalul-National)
USR isi face campanie cu secretele de serviciu ale lui Claudiu Nasui si fake news: exploateaza politic o uriasa mina de grafit Comisia Europeana a infiintat, recent, un nou departament care poate acorda finantari din fonduri nerambursabile pentru proiecte foarte mari, cum ar fi mina de grafit a statului roman, de la Baia de Fier, judetul Gorj. Societatea Nationala a Sarii - Salrom - s-a miscat foarte repede, scriind doua proiecte pentru a obtine bani din aceste surse de finantare. Primul proiect a fost depus marti, iar al doilea se depune astazi, insa USR a profitat de ocazie pentru "a arunca pe piata" un comunicat... ...continuare.

Guvernul accelereaza impadurirea terenurilor degradate: ia de la ADS, da la RNP. Zeci de mii de hectare de teren isi vor schimba proprietarul

publicat 2024-08-22 08:15:10 (Jurnalul-National)
Guvernul accelereaza impadurirea terenurilor degradate: ia de la ADS, da la RNP. Zeci de mii de hectare de teren isi vor schimba proprietarul Prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) au fost semnate pana acum contracte pentru impadurirea a 6.000 de hectare. Dintre acestea, peste 3.000 de hectare sunt deja impadurite, iar restul vor fi impadurite in aceasta toamna. Suprafata pe care se vor planta copaci va creste simtitor in perioada urmatoare potrivit ministrului Mediului, Mircea Fechet, pentru ca sunt inregistrate cereri in vederea impaduririi a inca 17.000 de hectare. Exista un interes real din partea proprietarilor... ...continuare.

Fratii Tate au fost retinuti de procurorii DIICOT

publicat 2024-08-22 08:15:10 (Jurnalul-National)
Fratii Tate au fost retinuti de procurorii DIICOT Fratii Andrew si Tristan Tate au fost retinuti miercuri noaptea. Ei au fost audiati la sediul DIICOT, dupa ce, in cursul zilei, au fost efectuate perchezitii la imobilele detinute de acestia. ...continuare.

Un pont pentru o masa copioasa in oras: Recomandare pentru un pranz tonifiant

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
Un pont pentru o masa copioasa in oras: Recomandare pentru un pranz  tonifiant Nu tine decat de noi sa ne hranim intr-un mod cat mai apropiat de nevoile personale astfel incat sa ne implinim atat poftele, cat si conditiile pentru pastrarea unei sanatati de fier. Ia, luati aminte! ...continuare.

Isarescu si Klaus - ce intelesuri ascund numele "carmacilor" romani

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
Isarescu si Klaus - ce intelesuri ascund numele carmacilor romani Astazi, la "Dictionar cultural", intra in bataie patronime si supranume (porecle) faimoase pe meleagurile patriei. De la politicieni, bancheri, haiduci, la comedianti, pictori, arhitecti etc., tuturor acestor purtatori de nume si destine li se vor dezveli radacinile. ...continuare.

A inviat prearapidistul Sumudica! S-a incheiat scandalul in Giulesti. Incepe circul?

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
A inviat prearapidistul Sumudica! S-a incheiat scandalul in Giulesti. Incepe circul? Dan Sucu a rezistat doar sase etape presiunii galeriei. L-a demis pe Lennon si cu ocazia asta a renuntat la planul lui de a face din Rapid "un club ca in campionatele puternice", dupa cum declara el cand a preluat echipa de langa Podul Grant.  ...continuare.

Dezastru judiciar fara precedent in dosarul doctoritelor de la Spitalul Sfantul Pantelimon

publicat 2024-08-22 07:51:14 (Jurnalul-National)
Dezastru judiciar fara precedent in dosarul doctoritelor de la Spitalul Sfantul Pantelimon Cazul "Pantelimon" dinamiteaza modul in care parchetul a facut ancheta, la dosar neexistand nicio proba din care sa rezulte vreo suspiciune rezonabila ca cele doua doctorite ATI, acuzate de omor calificat, au savarsit vreo fapta de natura penala. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.