EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Inconstienta la volan: Tanara fara permis, drogata si beata, prinsa in timp ce conducea un autoturism in Giurgiu

publicat 2024-08-22 10:45:07 (Jurnalul-National)
Inconstienta la volan: Tanara fara permis, drogata si beata, prinsa in timp ce conducea un autoturism in Giurgiu O tanara de 25 de ani, fara permis, drogata si cu 1,41 mg/l alcool pur in aerul expirat, a fost prinsa de politisti in timp ce conducea un autoturism in municipiul Giurgiu. ...continuare.

Puterea gutuilor: Comorile nutritive care aduc gustul toamnei in deserturi savuroase

publicat 2024-08-22 10:30:09 (Jurnalul-National)
Puterea gutuilor: Comorile nutritive care aduc gustul toamnei in deserturi savuroase Odata cu venirea toamnei, gutuile isi fac aparitia pe tarabele din piete, aducand cu ele un parfum inconfundabil si o serie de beneficii pentru sanatate. Acest fruct traditional romanesc este adesea neglijat, dar gutuile sunt adevarate comori nutritive. ...continuare.

Tragedie rutiera in Vrancea

publicat 2024-08-22 10:15:08 (Jurnalul-National)
Tragedie rutiera in Vrancea Un barbat a decedat si altul a fost ranit, joi dimineata, pe DN2-E85, la Slobozia Bradului, dupa ce conducatorul unui autoturism ar fi patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea. ...continuare.

Bordeluri, dansatoare, cafenele, café-concert in expozitia Henri de Toulouse Lautrec, la Parma

publicat 2024-08-22 10:15:08 (Jurnalul-National)
Bordeluri, dansatoare, cafenele, café-concert in expozitia Henri de Toulouse Lautrec, la Parma O expozitie Toulouse-Lautrec,  pe 14 septembrie, la Parma - Palazzo Dalla Rosa Prati, prezinta  lucrari de exceptie si o reconstituire a unui budoar francez din Belle Époque. ...continuare.

Horoscop saptamanal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunitati de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se indragostesc

publicat 2024-08-22 09:45:08 (Jurnalul-National)
Horoscop saptamanal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunitati de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se indragostesc Luna se afla in Taur si face careu cu Mercur retrograd in Leu. Venus din Fecioara face trigon cu Uranus din Taur. ...continuare.

Feribotul de la Bechet isi suspenda activitatea din cauza nivelului Dunarii si a vantului

publicat 2024-08-22 09:30:06 (Jurnalul-National)
Feribotul de la Bechet isi suspenda activitatea din cauza nivelului Dunarii si a vantului MAE informeaza turistii romani care merg in Bulgaria sau Grecia ca activitatea de transport cu feribotul va fi suspendata temporar la traversarea Dunarii prin PCTF Oryahovo-Bechet, incepand de miercuri, din cauza nivelului scazut al apei si a vantului puternic. ...continuare.

Terapie gratuita la psiholog pentru parintii carora le-au murit copiii 

publicat 2024-08-22 09:30:06 (Jurnalul-National)
Terapie gratuita la psiholog pentru parintii carora le-au murit copiii  O noua lege, care a intrat in vigoare la jumatatea lunii iunie si care da dreptul fiecarui parinte al unui copil care a decedat la nastere, in timpul sarcinii sau pana la varsta majoratului sa faca terapie gratuita la psiholog, pentru a putea depasi aceasta trauma, nu poate fi inca pusa in aplicare, deoarece nu au fost stabilite normele de aplicare a acestei masuri. Ministerul Muncii a lansat abia acum in dezbatere publica un proiect de hotarare a Guvernului cu noi reguli, prin care sunt... ...continuare.

16 zile pana la primul meci din Liga Natiunilor,  cu Mircea Lucescu pe banca nationalei "Vor fi selectionati multi tineri la nationala"

publicat 2024-08-22 09:15:09 (Jurnalul-National)
16 zile pana la primul meci din Liga Natiunilor,   cu Mircea Lucescu pe banca nationalei  Vor fi selectionati multi tineri la nationala Pana acum, "Il Luce" a anuntat doar lista preliminara a stranierilor convocati pentru primele doua meciuri din Liga Natiunilor, pe 6 si pe 9 septembrie, cu Kosovo si, respectiv, Lituania. Cu cateva exceptii sunt cam aceiasi care au facut parte si din lotul de la EURO.  ...continuare.

Politica externa condusa de Biden, distorsionata pentru promovarea Kamalei Harris

publicat 2024-08-22 09:00:08 (Jurnalul-National)
Politica externa condusa de Biden, distorsionata pentru promovarea Kamalei Harris In lucrarea sa, intitulata "Machiavelicii - Aparatorii Libertatii, marele filozof si teoretician american James Burnham facea o distinctie intre sensul "oficial" si cel "real" al retoricii politice. Intelesul oficial al unei astfel de retorici, scria Burnham, ajuta la "deghizarea intelesului real". ...continuare.

USR isi face campanie cu secretele de serviciu ale lui Claudiu Nasui si fake news: exploateaza politic o uriasa mina de grafit

publicat 2024-08-22 08:30:07 (Jurnalul-National)
USR isi face campanie cu secretele de serviciu ale lui Claudiu Nasui si fake news: exploateaza politic o uriasa mina de grafit Comisia Europeana a infiintat, recent, un nou departament care poate acorda finantari din fonduri nerambursabile pentru proiecte foarte mari, cum ar fi mina de grafit a statului roman, de la Baia de Fier, judetul Gorj. Societatea Nationala a Sarii - Salrom - s-a miscat foarte repede, scriind doua proiecte pentru a obtine bani din aceste surse de finantare. Primul proiect a fost depus marti, iar al doilea se depune astazi, insa USR a profitat de ocazie pentru "a arunca pe piata" un comunicat... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.