EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incediu violent la o hala de procesare a deseurilor industriale din Bihor

publicat 2024-08-22 12:00:07 (Jurnalul-National)
Incediu violent la o hala de procesare a deseurilor industriale din Bihor Un incediu a cuprins, noaptea trecuta, o hala de procesare a deseurilor industriale din judetul Bihor. Pompierii s-au deplasat la fata locului pentru a stinge focul. ...continuare.

Scholz: Kievul si-a pregatit in secret ofensiva in regiunea rusa Kursk

publicat 2024-08-22 11:45:07 (Jurnalul-National)
Scholz: Kievul si-a pregatit in secret ofensiva in regiunea rusa Kursk Ucraina si-a pregatit ofensiva in regiunea rusa Kursk "in mare secret si fara niciun feedback", a dat asigurari miercuri cancelarul german Olaf Scholz, subliniind ca tara sa urmareste cu "atentie" evolutia situatiei, relateaza AFP. ...continuare.

Canicula si disconfort termic in 15 judete si in Bucuresti, joi si vineri

publicat 2024-08-22 11:45:07 (Jurnalul-National)
Canicula si disconfort termic in 15 judete si in Bucuresti, joi si vineri Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis avertizari Cod galben si Cod portocaliu de canicula, ce vizeaza 15 judete si Municipiul Bucuresti, pe parcursul zilelor de joi si vineri. ...continuare.

Trump o insulta pe Harris, la primul miting in aer liber de la tentativa de asasinat

publicat 2024-08-22 11:30:12 (Jurnalul-National)
Trump o insulta pe Harris, la primul miting in aer liber de la tentativa de asasinat Protejat de sticla antiglont, Donald Trump a lansat invective miercuri impotriva rivalei sale Kamala Harris in timpul primului sau miting de campanie in aer liber de la tentativa de asasinat asupra sa luna trecuta, relateaza AFP. ...continuare.

Codul portocaliu de canicula se mentine in Capitala si noua judete

publicat 2024-08-22 11:30:12 (Jurnalul-National)
Codul portocaliu de canicula se mentine in Capitala si noua judete Meteorologii au mentinut vineri avertizarea Cod portocaliu de canicula pentru noua judete si municipiul Bucuresti. Vineri zona afectata de canicula se restrange. ...continuare.

Ce intrebari sa adresezi la restaurantul unde organizezi botezul daca vrei sa ai un eveniment memorabil? 

publicat 2024-08-22 11:15:09 (Jurnalul-National)
Ce intrebari sa adresezi la restaurantul unde organizezi botezul daca vrei sa ai un eveniment memorabil?  Organizarea unui botez este un moment special, iar alegerea unui restaurant potrivit poate transforma acest eveniment intr-o amintire de neuitat pentru tine si invitatii tai. Alegerea locatiei potrivite nu inseamna doar sa gasesti un loc cu mancare buna, ci si sa te asiguri ca toate detaliile vor fi pe masura asteptarilor tale. ...continuare.

Arta de a oferi flori: semnificatia si mesajul ascuns al fiecarui buchet

publicat 2024-08-22 11:15:09 (Jurnalul-National)
Arta de a oferi flori: semnificatia si mesajul ascuns al fiecarui buchet Florile au fost folosite de secole pentru a comunica emotii, intentii si mesaje subtile fara a rosti vreun cuvant. Fiecare floare are o simbolistica aparte, iar alegerea unei flori poate transmite un mesaj specific persoanei care o primeste. ...continuare.

Horoscopul zilei, vineri, 23 august 2024: Taurii primesc bani, Fecioarele sunt optimiste, iar Pestii au activitati legate de casa

publicat 2024-08-22 11:15:09 (Jurnalul-National)
Horoscopul zilei, vineri, 23 august 2024: Taurii primesc bani, Fecioarele sunt optimiste, iar Pestii au activitati legate de casa .Horoscopul zilei, vineri, 23 august 2024: Varsatorii trebuie sa evite confuziile, Scorpionii sa faca pace cu trecutul, iar Racii gasesc solutii la probleme mai vechi. ...continuare.

Cum scapam de gandacii din baie: Sfaturi si solutii eficiente

publicat 2024-08-22 10:45:07 (Jurnalul-National)
Cum scapam de gandacii din baie: Sfaturi si solutii eficiente Gandacii care apar in baie, in special cei care ies noaptea, reprezinta o problema comuna si extrem de neplacuta. Acesti daunatori nu sunt doar inestetici, dar pot reprezenta si un risc pentru sanatate, deoarece pot transporta bacterii si alergeni. Pentru a scapa de gandacii din baie si a preveni reaparitia lor, este esential sa intelegem de ce apar si ce metode pot fi folosite pentru a-i elimina definitiv. ...continuare.

Este necesar un anumit tip de ingrijire pentru oalele de inductie?

publicat 2024-08-22 10:45:07 (Jurnalul-National)
Este necesar un anumit tip de ingrijire pentru oalele de inductie? Inductia este una dintre cele mai moderne si eficiente tehnologii de gatit disponibile in prezent, oferind o combinatie ideala intre rapiditate, economie de energie si control precis al temperaturii. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.