EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




FRF a respins cererea clubului Corvinul Hunedoara privind dreptul de promovare in Superliga

publicat 2024-08-22 14:55:19 (Jurnalul-National)
FRF a respins cererea clubului Corvinul Hunedoara privind dreptul de promovare in Superliga Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, ca membrii Comitetului Executiv au respins cererea clubului Corvinul Hunedoara de schimbare a formei juridice, care i-ar fi permis promovarea in Superliga Romaniei. ...continuare.

Gradina cu mirodenii din Harghita a devenit cunoscuta peste hotare: "Pentru noi este o mare satisfactie"

publicat 2024-08-22 14:55:19 (Jurnalul-National)
Gradina cu mirodenii din Harghita a devenit cunoscuta peste hotare: "Pentru noi este o mare satisfactie Gradina cu mirodenii din localitatea Avramesti, judetul Harghita, a devenit cunoscuta peste hotare. Apartine unei familii care s-a intors in tara din Olanda, in urma cu 18 ani, si cultiva peste 100 de specii de plante. Le culeg, le usuca, le ambaleaza si le valorifica in magazine mici bio, in tara si in strainatate. ...continuare.

Maia Sandu si-a lansat candidatura pentru un nou mandat de presedinte al Republicii Moldova

publicat 2024-08-22 14:55:19 (Jurnalul-National)
Maia Sandu si-a lansat candidatura pentru un nou mandat de presedinte al Republicii Moldova Maia Sandu si-a lansat, miercuri, candidatura pentru a obtine un nou mandat de presedinte al Republicii Moldova. Sloganul ei este "Pentru Moldova". Ea spune ca are trei obiective - grija fata de oameni, conditii de viata mai bune, pace si buna intelegere. ...continuare.

Ciolacu, despre propunerea de comisar european: Victor Negrescu

publicat 2024-08-22 14:15:07 (Jurnalul-National)
Ciolacu, despre propunerea de comisar european: Victor Negrescu Propunerea facuta de Marcel Ciolacu pentru a fi desemnat comisar european din partea Romaniei este Victor Negrescu. Premierul s-a intalnit, joi, cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Propunerea nu a fost discutata anterior cu presedintele Klaus Iohannis. ...continuare.

Oana Pellea, despre scandalul de la Opera Nationala: "Sunt ingrozita! Mi-e rusine ca acest " domn" a condus si doreste sa conduca din nou o institutie de Cultura!"

publicat 2024-08-22 14:00:08 (Jurnalul-National)
Oana Pellea, despre scandalul de la Opera Nationala: Sunt ingrozita! Mi-e rusine ca acest  domn  a condus si doreste sa conduca din nou o institutie de Cultura!" Actrita Oana Pellea este "ingrozita" de informatiile aparute in presa despre Fanel Ignat, fost director al Operei Nationale, care vrea acum sa revina in functie. ...continuare.

Beneficiile portilor automate in viata cotidiana 

publicat 2024-08-22 14:00:08 (Jurnalul-National)
Beneficiile portilor automate in viata cotidiana  In lumea moderna, confortul si securitatea sunt doua dintre cele mai cautate caracteristici cand vine vorba de amenajarea locuintei tale. Integrarea tehnologiei in aspectele zilnice ale vietii a devenit o norma, iar portile automate sunt un exemplu perfect al modului in care inovatia imbunatateste confortul si securitatea locuintei tale. ...continuare.

Taylor Swift, cuprinsa de frica si de vinovatie dupa anularea concertelor din Viena

publicat 2024-08-22 12:45:07 (Jurnalul-National)
Taylor Swift, cuprinsa de frica si de vinovatie dupa anularea concertelor din Viena Megastarul pop american Taylor Swift a dezvalui miercuri ca a fost cuprinsa de ''un nou sentiment de frica'' dupa ce autoritatile au dejucat un complot ce viza un posibil atac la unul din concertele cantaretei de la Viena, dar si de vinovatie pentru ca si-a dezamagit fanii dupa ce si-a anulat cele trei concerte programate in acest oras, informeaza Reuters. ...continuare.

Harta longevitatii. Comuna din Romania cu cei mai multi locuitori de peste 85 de ani. "N-am dus lipsa de nimic"

publicat 2024-08-22 12:30:08 (Jurnalul-National)
Harta longevitatii. Comuna din Romania cu cei mai multi locuitori de peste 85 de ani. N-am dus lipsa de nimic" Proiectul "Harta Longevitatii in Romania", derulat de Senatul Stiintific al Fundatiei Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, cartografiaza si analizeaza zonele din tara unde oamenii traiesc o viata mai lunga si mai sanatoasa. ...continuare.

MAE saluta ratificarea de catre Ucraina a Statutului de la Roma al Curtii Penale Internationale

publicat 2024-08-22 12:00:07 (Jurnalul-National)
MAE saluta ratificarea de catre Ucraina a Statutului de la Roma al Curtii Penale Internationale MAE saluta ratificarea, miercuri, de catre Parlamentul Ucrainei, a Statutului de la Roma al Curtii Penale Internationale. In baza acestei decizii a Radei Supreme, Ucraina va deveni al 125-lea stat parte la acest tratat care a pus bazele singurei instante penale internationale cu vocatie universala. ...continuare.

Mos Martin reapare la oras. Mesaj RO-Alert in Banesti

publicat 2024-08-22 12:00:07 (Jurnalul-National)
Mos Martin reapare la oras. Mesaj RO-Alert in Banesti Prezenta unui urs a fost semnalata, joi, in comuna Banesti, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.