EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe Explodeaza mamaliga ungureasca. Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata "Explodeaza mamaliga ungureasca". Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa unei fraude fara precedent. Rezultatele preliminare ale votului de duminica Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa "unei fraude fara precedent". Rezultatele preliminare ale votului de duminica Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea stelele cazatoare O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea "stelele cazatoare" Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: "Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand" Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Operatiunea Jupiter: 110 perchezitii in toata tara.  454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Operatiunea "Jupiter": 110 perchezitii in toata tara. 454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua

Articole

Stiri locale




Mireasa, sezon 9. Maria si Iuliana s-au certat in direct: "Te rog sa nu mai urli!". Ce dezvaluiri au facut

publicat 2024-05-14 12:45:03 (Antena-1)
Mireasa, sezon 9. Maria si Iuliana s-au certat in direct: Te rog sa nu mai urli!. Ce dezvaluiri au facut Maria si Iuliana s-au certat in direct la Mireasa, Capriciile Iubirii. Iubita lui Stefan a sustinut ca bruenta ar fi flirtat cu baiatul. ...continuare.

Casa de doar 3 metri latime vanduta la un pret surprinzator. Care este povestea din spate

publicat 2024-05-14 12:45:03 (Antena-1)
Casa de doar 3 metri latime vanduta la un pret surprinzator. Care este povestea din spate Casa de aproximativ 3 metri latime are si un spatiu verde generos in exterior si o poveste emotionanta. ...continuare.

Ce pret de vanzare are o Dacia 1300 in Germania. Are doar 130.000 km la bord si este model istoric

publicat 2024-05-14 12:30:01 (Antena-1)
Ce pret de vanzare are o Dacia 1300 in Germania. Are doar 130.000 km la bord si este model istoric La inceputul lunii mai, pe site-urile de vanzari automobile scond-hand din Germania a aparut o Dacia 1.300 de colectie. Iata care este pretul modelului istoric. ...continuare.

A implinit recent 67 de ani, dar ridurile abia se observa pe fata lui! Cum arata Ioan Neculaie, dupa numeroase operatii estetice

publicat 2024-05-14 12:15:02 (Antena-1)
A implinit recent 67 de ani, dar ridurile abia se observa pe fata lui! Cum arata Ioan Neculaie, dupa numeroase operatii estetice Ioan Niculaie a implinit de curand 67 de ani, insa nu-si arata deloc varsta. Fostul patron al FC Brasov a fost surprins recent la un restaurant, iar imaginile releva un aspect intinerit, sugerand recurgerea acestuia la numeroase operatii estetice in ultimii ani. ...continuare.

Ea este femeia cu cei mai mari pometi din lume. Care e motivul pentru care si-a dorit sa arate asa. Cate interventii estetice are

publicat 2024-05-14 11:00:02 (Antena-1)
Ea este femeia cu cei mai mari pometi din lume. Care e motivul pentru care si-a dorit sa arate asa. Cate interventii estetice are Anastasia Pokreschchuk, un influencer ucrainean in varsta de 36 ani, a devenit tinta criticilor dupa ce tanara a ajuns sa aiba cei mai mari pometi din lume. ...continuare.

Ce mai face si cum arata acum Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor

publicat 2024-05-14 09:30:03 (Antena-1)
Ce mai face si cum arata acum Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor Dan Bordeianu, celebrul actor cunoscut din telenovelele romanesti "Numai iubirea" si "Lacrimi de iubire" s-a retras de mai multi ani din lumina reflectoarelor. ...continuare.

Chefi la cutite, 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru si Claudia Sauliuc au fost eliminati din sezonul 13. Ce a urmat

publicat 2024-05-14 00:00:02 (Antena-1)
Chefi la cutite, 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru si Claudia Sauliuc au fost eliminati din sezonul 13. Ce a urmat Telespectatorii au avut parte de o tripla eliminare in ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cutite, de pe 13 mai 2024. Adnana Irimia, Arun Dumitru si Claudia Sauliuc au parasit show-ul culinar chiar inainte de semifinala. ...continuare.

Cine sunt semifinalistii Chefi la cutite sezonul 13. Ce concurenti se vor intrece pentru un loc in Marea Finala

publicat 2024-05-14 00:00:02 (Antena-1)
Cine sunt semifinalistii Chefi la cutite sezonul 13. Ce concurenti se vor intrece pentru un loc in Marea Finala Irina Fodor a anuntat cine sunt semifinalistii Chefi la cutite sezonul 13 in editia 24 de pe 13 mai 2024. Doar noua concurenti au intrat in etapa urmatoare a show-ului culinar. Iata cine sunt cei care se vor intrece pentru un loc in Marea Finala. ...continuare.

Chefi la cutite, 13 mai 2024. Ce concurenta a obtinut 20 de puncte la ultimul duel. Irina Fodor a dat o veste uriasa

publicat 2024-05-13 23:45:02 (Antena-1)
Chefi la cutite, 13 mai 2024. Ce concurenta a obtinut 20 de puncte la ultimul duel. Irina Fodor a dat o veste uriasa O concurenta i-a surprins pe juratii cu un preparat deosebit la ultima proba individuala din sezonul 13 Chefi la cutite de pe 13 mai 2024. Ea a obtinut un punctaj mai mare decat cel al lui Mihai Dragomir. Iata despre cine este vorba. ...continuare.

Chefi la cutite, 13 mai 2024. Ce echipa a castigat ultimul battle din sezonul 13 si a ajuns in semifinala. Care a fost verdictul

publicat 2024-05-13 22:30:03 (Antena-1)
Chefi la cutite, 13 mai 2024. Ce echipa a castigat ultimul battle din sezonul 13 si a ajuns in semifinala. Care a fost verdictul Ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cutite de pe 13 mai 2024 a dus in semifinala o echipa. Verdictul final a fost neasteptat. Toti au amutit atunci cand au vazut scorul adus de banda in bucataria show-ului culinar. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.