EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe O romanca a ramas si fara bani si fara cazare dupa ce s-a plans ca plaja e departe Explodeaza mamaliga ungureasca. Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata "Explodeaza mamaliga ungureasca". Pentru ca au picat Bac-ul la Romana, mai multi elevi maghiari dau Ministerul Educatiei in judecata Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Ce ii scria Yahya Sinwar fiului sau in varsta de 10 ani Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa unei fraude fara precedent. Rezultatele preliminare ale votului de duminica Maia Sandu: Republica Moldova a fost supusa "unei fraude fara precedent". Rezultatele preliminare ale votului de duminica Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Cea mai mare aventura militara din istoria lumii. Povestea mercenarilor care au supravietuit dupa 5000 de kilometri prin teritoriu inamic Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume Ce dotari are cea mai scumpa masina din lume O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea stelele cazatoare O ploaie de meteori va brazda cerul Romaniei in noaptea de luni spre marti. Cum puteti vedea "stelele cazatoare" Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trenurile de noapte care pleaca din Bucuresti la Budapesta, laudate de jurnalistii britanici Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Trei semne ca esti obsedat de zahar si cum sa te eliberezi din aceasta capcana. Trucurile unui medic Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand Marturia soldatului ucrainean care a dezertat pentru a atrage atentia asupra epuizarii trupelor. Militar: "Piesele de domino s-ar putea rostogoli foarte curand" Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Cand trecem la ora de iarna si cum ne afecteaza schimbarea. Sfatul psihologului Operatiunea Jupiter: 110 perchezitii in toata tara.  454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Operatiunea "Jupiter": 110 perchezitii in toata tara. 454 de mandate de aducere vor fi puse in executare Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Israelul anunta moartea unui ofiter superior in Fasia Gaza Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Consiliul General al Capitalei decide in ce priveste oportunitatea convocarii unui referendum local in ziua alegerilor prezidentiale Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua Romanii risca mai mult decat alti europeni cand cumpara o masina la mana a doua

Articole

Stiri locale




Are deja 7 copii si 17 nepoti, insa se pregateste sa devina mama cu un barbat cu 37 de ani mai tanar decat ea

publicat 2024-05-14 17:15:02 (Antena-1)
Are deja 7 copii si 17 nepoti, insa se pregateste sa devina mama cu un barbat cu 37 de ani mai tanar decat ea O femeie de 63 de ani se pregateste sa devina mama pentru a opta oara. Iata povestea ei de dragoste. ...continuare.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de fosti concurenti: "Nu e live"

publicat 2024-05-14 16:45:02 (Antena-1)
Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de fosti concurenti: Nu e live Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu fosti concurenti. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe retelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorinta lui Cristian. ...continuare.

(P) Top 6 tipuri de jachete dama pe care trebuie sa le ai primavara asta

publicat 2024-05-14 16:45:02 (Antena-1)
(P) Top 6 tipuri de jachete dama pe care trebuie sa le ai primavara asta Primavara este poate cel mai capricios anotimp, cu dimineti racoroase si dupa-amiezi calduroase, in care incerci sa te ascunzi deja de razele soarelui. In functie de zi, ai nevoie cu siguranta de o geaca care sa-ti completeze tinuta, oferind in acelasi timp si confort. ...continuare.

(P) Cum sa obtii blondul perfect acasa? Sfatul stilistilor

publicat 2024-05-14 16:15:02 (Antena-1)
(P) Cum sa obtii blondul perfect acasa? Sfatul stilistilor Sa obtii blondul perfect la salon poate fi costisitor. De cele mai multe ori, preferam sa dam acesti bani pentru a ne asigura ca obtinem un rezultat profesional. ...continuare.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Ce dezicie a luat Cristina in privinta lui Alexandru. Fata i-a transmis un mesaj iubitului

publicat 2024-05-14 15:45:02 (Antena-1)
Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Ce dezicie a luat Cristina in privinta lui Alexandru. Fata i-a transmis un mesaj iubitului Cristina a luat decizia de a-l chema pe Alexandru inapoi in casa Mireasa. Fata a lansat oficial cererea. ...continuare.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Simona Gherghe a anuntat doua noi sanctiuni. Toata casa este afectata

publicat 2024-05-14 15:00:03 (Antena-1)
Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Simona Gherghe a anuntat doua noi sanctiuni. Toata casa este afectata In emisia live de Mireasa de pe 14 mai 2024 Simona Gherghe a anuntat o noua sanctiune, dupa ce Iuliana si Maria au recunoscut ca au vorbit la dus fara lavaliere, de "multe ori". ...continuare.

(P) Cele mai apreciate seriale din mediul online

publicat 2024-05-14 15:00:03 (Antena-1)
(P) Cele mai apreciate seriale din mediul online Daca iti plac seriarele, atunci acest articol este pentru tine! Asta deoarece iti voi spune care sunt cele mai apreciate seriale pe care le poti urmari pe platformele de live streaming din Romania. ...continuare.

S-au emis alerte la nivel european! O noua substanta interzisa descoperita pe piata din Romania. A avut loc deja un deces

publicat 2024-05-14 14:30:03 (Antena-1)
S-au emis alerte la nivel european! O noua substanta interzisa descoperita pe piata din Romania. A avut loc deja un deces Expertii antidrog trag un semnal de alarma in ceea ce priveste o noua substanta interzisa intrata si pe piata din Romania. A facut deja o victima. ...continuare.

Se schimba Codurile Numerice Personale ale romanilor. Cum vor arata

publicat 2024-05-14 13:45:02 (Antena-1)
Se schimba Codurile Numerice Personale ale romanilor. Cum vor arata Se va implementa o serie de schimbari in privinta generarii Codului Numeric Personal. SIIASC a asigurat insa ca acest lucru nu afecteaza datele inscrise pe cartile de identitate in vigoare. ...continuare.

Chefi la cutite, lider de audienta. Ei sunt semifinalistii care se confrunta diseara cu maratonul istovitor al celor trei probe

publicat 2024-05-14 13:30:03 (Antena-1)
Chefi la cutite, lider de audienta. Ei sunt semifinalistii care se confrunta diseara cu maratonul istovitor al celor trei probe Ultimul battle al sezonului 13 Chefi la cutite a adus emotii uriase pentru cele trei echipe, intr-o editie a show-ului culinar care s-a impus ca lider de audienta atat la nivelul publicului comercial cat si pe segmentul urban. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.