EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




Horoscopul zilei, sambata, 24 august 2024: Gemenii depasesc un obstacol, Balantele fac pasi importanti intr-o relatie amoroasa, iar Sagetatorii progreseaza pe toate planurile

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Horoscopul zilei, sambata, 24 august 2024: Gemenii depasesc un obstacol, Balantele fac pasi importanti intr-o relatie amoroasa, iar Sagetatorii progreseaza pe toate planurile Horoscopul zilei, sambata, 24 august 2024: Taurii sunt curajosi, Fecioarele experimenteaza noi orizonturi, iar Scorpionii isi rezolva problemele de sanatate. ...continuare.

MApN: Incident de tragere in poligonul South Hills din Polonia, in care a fost implicata armata romana

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
MApN: Incident de tragere in poligonul South Hills din Polonia, in care a fost implicata armata romana Detasamentul de aparare antiaeriana Sky Guardians a executat o sedinta de tragere de noapte cu sistemele Gepard din dotare, in Poligonul South Hills, din Polonia. Aici a avut loc un incident de tragere, soldat cu pagube materiale. Detasamentul de aparare antiaeriana este generat de structurile de aparare antiaeriana ale armatei romane. ...continuare.

Autorul unei crime, depistat in Vama Albita

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Autorul unei crime, depistat in Vama Albita Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat, cetatean roman, cautat de autoritati pentru punerea in aplicare a unui mandat european de arestare. Individul este acuzat de omor. ...continuare.

Zece persoane, evacuate din cauza unui incendiu cu degajari mari de fum, intr-o hala din Ilfov

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Zece persoane, evacuate din cauza unui incendiu cu degajari mari de fum, intr-o hala din Ilfov Zece persoane au fost evacuate, vineri, dintr-o hala de pe Soseaua Oltenitei din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov. Sunt degajari mari de fum la subsol. ...continuare.

Barbat din Lugoj, mort dupa ce s-a electrocutat cand a atins un cablu electric cu bena camionului

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Barbat din Lugoj, mort dupa ce s-a electrocutat cand a atins un cablu electric cu bena camionului Un barbat din Lugoj, in varsta de 35 de ani, a murit, vineri dimineata, dupa ce s-a electrocutat cand a escarcat bena unui camion la o societate comerciala si a atins un cablu electric. ...continuare.

Mancare de ardei copti cu smantana si usturoi

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Mancare de ardei copti cu smantana si usturoi Vara nu ar mai fi la fel de gustoasa fara aceasta mancare de ardei copti cu smantana si usturoi. Daca ati mai preparat-o, stiti exact despre ce vorbim. ...continuare.

Nevazatorii se pregatesc de proteste, din cauza recalcularii pensiilor: Noile decizii au valori cu 60% - 80% mai mici

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Nevazatorii se pregatesc de proteste, din cauza recalcularii pensiilor: Noile decizii au valori cu 60% - 80% mai mici Asociatia Nevazatorilor din Romania (ANR) se pregateste de proteste si ia in calcul atacarea la Curtea Constitutionala a noii legi a pensiilor, ca urmare a faptului ca prevederile ce vor urma sa intre in vigoare nu mai tin cont de facilitatea stagiului de cotizare diminuat, fapt ce va avea efect asupra viitoarelor indexari cu inflatia. ...continuare.

Alexia Caras si Sara Ghimpu se alatura distributiei serialului Iubire cu parfum de lavanda

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Alexia Caras si Sara Ghimpu se alatura distributiei serialului Iubire cu parfum de lavanda Alexia Caras si Sara Ghimpu se alatura distributiei celui mai nou serial original semnat Ruxandra Ion si produs de Dream Film Production pentru Antena 1, Iubire cu parfum de lavanda, ce spune povestea a doi oameni maturi, pe care viata i-a pus la incercare de-a lungul timpului, dar care ajung sa se indragosteasca, in ciuda diferentelor sociale dintre ei. ...continuare.

Culorile si mesajele lor: Ce transmiti prin tinuta vestimentara pe care o porti

publicat 2024-08-23 10:00:07 (Jurnalul-National)
Culorile si mesajele lor: Ce transmiti prin tinuta vestimentara pe care o porti Culorile joaca un rol esential in viata noastra, avand puterea de a influenta starile de spirit, emotiile si perceptiile celor din jur. Fiecare culoare poarta o semnificatie profunda si poate transmite mesaje subtile despre personalitatea, starea de spirit sau intentiile noastre. ...continuare.

Tehnologii de varf in lumea Fertilizarii in Vitro - Calea spre parinti fericiti!

publicat 2024-08-23 10:00:07 (Jurnalul-National)
Tehnologii de varf in lumea Fertilizarii in Vitro - Calea spre parinti fericiti! Fertilizarea in vitro (FIV) este o procedura care a devenit foarte populara in ultimii ani si reprezinta unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru cuplurile casatorite care doresc sa aiba copii. In ultima perioada aceasta procedura s-a remarcat printr-o dezvoltare tehnologica impresionanta si o imbunatatire tehnica remarcabila, insa asta nu poate totusi garanta succesul ei de 100%. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.