EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Caz socant in Buzau. Un elev de 13 ani este acuzat ca ar fi incercat sa violeze un copil de clasa pregatitoare Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul Alegerea carierei, decizie grea pentru liceeni. Intrebarile pe care sa ti le pui, lucrurile de luat in calcul De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta De ce timpul pare ca zboara cand esti fericit. Copiii il percep diferit. Teoria romanului care a uluit planeta Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Drumul secret din munti, vegheat de sfincsi. Poteca duce spre satul unde se ascundeau cei mai temuti haiduci Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Epidemiologii avertizeaza: Medicii si pacientii se vor imbolnavi de gripa unii pe altii Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Horoscop miercuri, 2 octombrie. Un nativ are noroc in dragoste: persoana pe care a pus ochii ii raspunde pozitiv Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Romanii traiesc in case supraaglomerate. Corina locuieste intr-o garsoniera cu sotul si patru copii Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Athosul romanesc prinde contur pas cu pas. Cat ar putea dura lucrarile la prima manastire inchinata Sfantului Neagoe Basarab Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Amnistia fiscala: Modificare cu potential de discriminare pentru persoanele fizice Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Liga Campionilor, ridicola in noul format: scorurile serii arata cat de dezechilibrata e o competitie-mamut Strategia Israelului impotriva cercului de foc al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Strategia Israelului impotriva "cercului de foc" al Iranului. Cum vrea sa puna capat amenintarilor de la granita Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta Totul despre alegerile parlamentare de anul acesta

Articole

Stiri locale




"Franzela" de azi si de ieri. Cum a evoluat de-a lungul timpului "pinea de lux, alba si mai mica"

publicat 2024-08-23 14:15:07 (Jurnalul-National)
Franzela de azi si de ieri. Cum a evoluat de-a lungul timpului "pinea de lux, alba si mai mica Franzela este o paine alba cu forma alungita. Este ieftina, satioasa si ne aminteste de copilarie. ...continuare.

Biciclistul accidentat grav pe Transfagarasan a decedat

publicat 2024-08-23 14:15:07 (Jurnalul-National)
Biciclistul accidentat grav pe Transfagarasan a decedat UPDATE Biciclistul accidentat grav pe Transfagarasan a decedat, a anuntat, vineri, seful Salvamont Sibiu, Dan Popescu. ''Din pacate, victima, in varsta de 45 ani, a decedat'', a informat el. ...continuare.

3 zodii nostalgice. Cauta mereu sa reia legaturile cu vechii prieteni

publicat 2024-08-23 13:30:08 (Jurnalul-National)
3 zodii nostalgice. Cauta mereu sa reia legaturile cu vechii prieteni Poate fi deranjant sa iei legatura cu vechi prieteni. Daca nu vor sa auda de la tine? In timp ce stresul gandirii excesive ar putea impiedica unii oameni sa reia legatura cu prietenii pierduti de mult, anumite semne zodiacale sunt intotdeauna bucuroase sa trimita un mesaj.. ...continuare.

Cat il costa pe un student sa stea la camin: Nu prea mai sunt locuri. E full

publicat 2024-08-23 13:30:08 (Jurnalul-National)
Cat il costa pe un student sa stea la camin: Nu prea mai sunt locuri. E full Guvernul vrea sa dea bani pentru construirea unor noi camine pentru studenti. Sapte campusuri din tara ar urma sa aiba mai multe spatii de cazare. Acum insa, studentii abia daca mai gasesc un loc liber la stat. Multi nu au de ales si sunt nevoiti sa plateasca chirii uriase. ...continuare.

133.000 de rusi s-au refugiat din regiunea Kursk, in timp ce armata lui Putin avanseaza in Donetk

publicat 2024-08-23 13:15:08 (Jurnalul-National)
133.000 de rusi s-au refugiat din regiunea Kursk, in timp ce armata lui Putin avanseaza in Donetk Aproximativ 133.000 de persoane au fost nevoite sa isi paraseasca locuintele pana acum din cauza ofensivei ucrainene din regiunea rusa Kursk, a declarat joi guvernatorul interimar al regiunii, Alexei Smirnov, in cadrul unei videoconferinte cu presedintele Vladimir Putin, informeaza vineri dpa. ...continuare.

Incendiu intr-un apartament din Sectorul 5: Trei persoane evacuate, una decedata

publicat 2024-08-23 13:15:08 (Jurnalul-National)
Incendiu intr-un apartament din Sectorul 5: Trei persoane evacuate, una decedata Un barbat a fost gasit mort, iar trei persoane, intre care doi copii si o femeie, au fost evacuate vineri de politisti in urma unui incendiu intr-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei. ...continuare.

Toamna vine cu temperaturi ridicate. Prognoza meteo pe septembrie

publicat 2024-08-23 12:30:15 (Jurnalul-National)
Toamna vine cu temperaturi ridicate. Prognoza meteo pe septembrie Temperaturile vor fi ridicate in luna septembrie, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani. In prima parte a intervalului va fi mai cald decat in mod normal. ...continuare.

Orasul din Romania unde locuitorii sunt amendati drastic daca dau bani cersetorilor

publicat 2024-08-23 12:30:15 (Jurnalul-National)
Orasul din Romania unde locuitorii sunt amendati drastic daca dau bani cersetorilor Cetatenii care vor incuraja cersetoria pe teritoriul municipiului Baia Mare vor fi sanctionati cu amenzi de pana la 1.500 de lei, decizie luata in Consiliul Local, a anuntat primarul Doru Dancus, noteaza Agerpres. ...continuare.

Partidul Umanist Social Liberal solicita Guvernului sa corecteze de urgenta nedreptatile privind pensiile persoanelor nevazatoare

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Partidul Umanist Social Liberal solicita Guvernului sa corecteze de urgenta nedreptatile privind pensiile persoanelor nevazatoare Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) isi exprima ingrijorarea profunda cu privire la scaderea dramatica a pensiilor persoanelor nevazatoare, care poate ajunge pana la 80%, conform informatiilor recente. ...continuare.

Kamala Harris, de partea Ucrainei si a NATO

publicat 2024-08-23 12:18:23 (Jurnalul-National)
Kamala Harris, de partea Ucrainei si a NATO Vicepresedintele SUA si candidatul democrat la presedintie Kamala Harris a declarat joi, in discursul sau din cadrul Conventiei Nationale Democrate, ca va fi alaturi de aliatii NATO si de Ucraina, daca va deveni presedinte, relateaza Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.