EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Ne pandeste recesiunea? Avertismente privitoare la profit, vanzari, marje se aduna ametitor dintr-un numar in crestere de sectoare industriale europene Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna Calendarul obligatiilor fiscale pentru luna octombrie 2024: Care sunt obligatiile fiscale pe care le au contribuabilii in aceasta luna De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru De astazi, romanii au liber sa cucereasca America. Anuntul facut de ambasadorul Muraru Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Camioanele electrice Tesla au parcurs in teste peste 12 milioane de kilometri. Cand vor fi lansate Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Curti inundate cu apa care ameninta sa intre in case si copaci cazuti peste autoturisme, in Galati Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Salariile de la intrarea Romaniei in UE. Ce s-a intamplat cu inflatia Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: Absorb excesul. Alcoolul este inamicul numarul 1 Ce alimente ajuta la prevenirea digestiilor grele si reduc aciditatea: "Absorb excesul". Alcoolul este inamicul numarul 1 Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Prea multi tineri romani prefera sa nu munceasca. Procentul e mai mare decat al polonezilor si cehilor Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului Joker: Folie à Deux, din Los Angeles. GALERIE FOTO Cum a aparut Lady Gaga la premiera filmului "Joker: Folie à Deux", din Los Angeles. GALERIE FOTO Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Horoscop miercuri, 2 octombrie. Nativii unei zodii au noroc in dragoste, in timp ce altii se confrunta cu probleme de sanatate Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Vacanta de toamna 2024. Cand au elevii urmatoarele zile libere Controversele casei parintesti a lui Arsenie Boca. Unde s-a nascut si a copilarit "Sfantul Ardealului" VIDEO Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Expertii incearca sa ghiceasca reactia Israelului la atacul iranian: urmatoarea miscare poate determina cursul razboiului Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Federatia din Kosovo, amendata de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Romania Google va investi un miliard de dolari in Thailanda Google va investi un miliard de dolari in Thailanda

Articole

Stiri locale




Doi copii, de 9 si 10 ani, au disparut de acasa, dintr-un sat din Iasi

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Doi copii, de 9 si 10 ani, au disparut de acasa, dintr-un sat din Iasi Doi copii, de 9 si 10 ani au disparut, joi, de acasa. Copiii sunt dezorientati si se pot deplasa in orice directie, transmit politistii. Ultima oara copiii au fost vazuti vineri noaptea, in sat Topile, comuna Valea Seaca, judetul Iasi. ...continuare.

Jannik Sinner recunoaste ca a simtit ''o usurare'' sa fie exonerat, dupa ce a fost depistat pozitiv

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Jannik Sinner recunoaste ca a simtit ''o usurare'' sa fie exonerat, dupa ce a fost depistat pozitiv Tenismanul italian Jannik Sinner, numarul 1 mondial, a recunoscut ca a simtit "o usurare" sa fie exonerat dupa ce a fost depistat pozitiv la doua controale antidoping in luna martie, informeaza AFP. ...continuare.

Biciclist de 71 ani, decedat in urma unui accident

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Biciclist de 71 ani, decedat in urma unui accident Un barbat de 71 de ani aflat pe bicicleta a decedat, sambata dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe Drumul Judetean 172, in localitatea Nimigea de Jos, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud. ...continuare.

Gorghiu, dupa Congresul PSD: "Un spectacol rudimentar, impotriva PNL!"

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Gorghiu, dupa Congresul PSD: Un spectacol rudimentar, impotriva PNL! Congresul PSD a fost un spectacol rudimentar impotriva PNL, spune ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, dupa ce premierul Marcel Ciolacu a fost reales presedintele PSD si declarat oficial candidat la Presedintia Romaniei. ...continuare.

Barbatul urmarit pentru ca l-a amenintat cu moartea pe Donald Trump, arestat

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Barbatul urmarit pentru ca l-a amenintat cu moartea pe Donald Trump, arestat Un barbat din Arizona, dat in urmarire pentru ca l-ar fi amenintat cu moartea pe candidatul republicat la presedentia SUA, Donald Trump, a fost arestat de autoritati. ...continuare.

Palatul Victoria va fi luminat sambata seara in culorile steagului Ucrainei

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Palatul Victoria va fi luminat sambata seara in culorile steagului Ucrainei Palatul Victoria va fi luminat, sambata seara, in culorile steagului Ucrainei, anunta Executivul. Sambata este Ziua Independentei Ucrainei. ...continuare.

Patru medalii pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Geografie

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Patru medalii pentru elevii romani la Olimpiada Internationala de Geografie O medalie de aur, una de argint si doua de bronz au fost obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala de Geografie din Irlanda. ...continuare.

Tom Meijeraan are o misiune indrazneata: refacerea ghetii din Arctica. Descopera planul sau si premii de 12.000 Euro la Climate Change Summit 2024!

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Tom Meijeraan are o misiune indrazneata: refacerea ghetii din Arctica. Descopera planul sau si premii de 12.000 Euro la Climate Change Summit 2024! Intr-un an marcat de temperaturi record si de provocari climatice fara precedent, Climate Change Summit 2024 isi propune sa evidentieze rolul crucial al start-up-urilor si al inovatiei in combaterea schimbarilor climatice. ...continuare.

Si Ciuca sare la gatul lui Ciolacu: "Romanii au de ales intre onoare, cariera si serviciu in slujba tarii si minciuna si impostura!"

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
Si Ciuca sare la gatul lui Ciolacu: Romanii au de ales intre onoare, cariera si serviciu in slujba tarii si minciuna si impostura! Romanii vor avea de facut o alegere simpla: onoare, cariera, integritate, munca neobosita si serviciu in slujba tarii, pe de o parte, si minciuna, impostura si populism, de cealalta parte, transmite liderul PNL, Nicolae Ciuca, dupa congresul PSD. ...continuare.

George Simion: "Marcele, ne vedem in turul 2!"

publicat 2024-08-24 21:45:10 (Jurnalul-National)
George Simion: Marcele, ne vedem in turul 2!  "Marcele, si tu, la fel ca si ceilalti pesedisti inaintea ta, vei avea aceeasi soarta. Abia astept turul 2 ca sa pot sa te bat si sa dau romanilor sansa de a avea un presedinte al lor, nu impus din alta parte", reactioneaza liderul AUR, George Simion, dupa congresul PSD. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.