EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nicole Cherry se pregateste pentru marea nunta! Cantareata si-a schimbat planurile in ultimul moment

publicat 2024-05-30 20:45:02 (Antena-1)
Nicole Cherry se pregateste pentru marea nunta! Cantareata si-a schimbat planurile in ultimul moment Nicole Cherry se pregateste de marele eveniment din viata ei, dupa ce l-a amanat de mai multe ori. Iata ce detalii au iesit la iveala despre nunta cantaretei cu Florin Popa! ...continuare.

Emi, mesaj emotionant la aniversarea de 10 ani de Noaptea Tarziu. Ce a raspuns intrebat de ce nu mai colaboreaza

publicat 2024-05-30 18:45:02 (Antena-1)
Emi, mesaj emotionant la aniversarea de 10 ani de Noaptea Tarziu. Ce a raspuns intrebat de ce nu mai colaboreaza In urma cu 10 ani, Emi, Cuza si Cucu au pus bazele proiectului Noaptea Tarziu care a adus zambete pe buzele a milioane de romani. Ce se intampla acum cu trupa lor. ...continuare.

Andreea Balan si Andreea Antonescu nu isi mai vorbesc dupa experienta America Express. Ce s-a intamplat

publicat 2024-05-30 18:45:02 (Antena-1)
Andreea Balan si Andreea Antonescu nu isi mai vorbesc dupa experienta America Express. Ce s-a intamplat Andreea Balan a marturisit recent ca relatia cu Andreea Antonescu este acum mai rece, se saluta, dar nu mai sunt prietene apropiate. Iata de ce! ...continuare.

Ce a facut Andreea Tonciu cu toti banii castigati in televiziune. Pe ce s-a dus averea brunetei

publicat 2024-05-30 18:00:02 (Antena-1)
Ce a facut Andreea Tonciu cu toti banii castigati in televiziune. Pe ce s-a dus averea brunetei Andreea Tonciu s-a bucurat de un mare succes in televiziune la inceputul carierei sale. Inainte de a ajunge in fata altarului, bruneta aparea des pe micile ecrane ale telespectatorilor. Iata ce s-a intamplat cu averea pe care a castigat-o, de-a lungul anilor, din aparitiile sale televizate. ...continuare.

Lucrul costisitor pe care Gabriela Prisacariu il cere de la Dani Otil: "Sunt ca picatura chinezeasca". Ce isi doreste

publicat 2024-05-30 17:45:02 (Antena-1)
Lucrul costisitor pe care Gabriela Prisacariu il cere de la Dani Otil: Sunt ca picatura chinezeasca. Ce isi doreste Gabriela Prisacariu isi doreste foarte mult sa se mute din Corbeanca, din cauza traficului infernal. Saotia lui Dani Otil spune ca insista in fata prezentatorului de la Seup Neatza cu ideea de a se muta. ...continuare.

Ce diferenta de varsta este intre Radu Mazare si sotia lui, Roxana Mihalache. Cei doi s-au casatorit in inchisoare

publicat 2024-05-30 17:30:03 (Antena-1)
Ce diferenta de varsta este intre Radu Mazare si sotia lui, Roxana Mihalache. Cei doi s-au casatorit in inchisoare Radu Mazare a revenit in atentia publicului, dupa ce pe 27 mai 2024 a fost eliberat din inchisoare. Putini cunosc detalii despre relatia dintre fostul edil al Constantei si Roxana Mihalache, sotia sa. Iata ce diferenta de varsta exista intre ei! ...continuare.

Mireasa sezonul 9,30 mai 2024.Antonia, furioasa pentru felul in care Liviu a castigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a intamplat

publicat 2024-05-30 17:30:03 (Antena-1)
Mireasa sezonul 9,30 mai 2024.Antonia, furioasa pentru felul in care Liviu a castigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a intamplat In urma task-ului Cabina Telefonica, castigatorul a fost desemnat Liviu, iar acest lucru a dezamagit-o pe Antonia pentru ca I s-a parut nedrept. ...continuare.

Fenomen rar si spectaculos pe cer. Ce este "Manhattanhenge" si unde s-a vazut. Imagini inedite

publicat 2024-05-30 16:45:03 (Antena-1)
Fenomen rar si spectaculos pe cer. Ce este Manhattanhenge si unde s-a vazut. Imagini inedite Mii de oameni au imortalizat la finalul lunii mai 2024 un fenomen superb si rar care a fost supranumit "Manhattanhenge". Imaginile spectaculoase se pot vedea si anul acesta, in iulie, in New York. ...continuare.

Se spala sau nu carnea de pui inainte de a fi gatita? Specialistii raspund la intrebarea care sta pe buzele tuturor gospodinelor

publicat 2024-05-30 16:30:02 (Antena-1)
Se spala sau nu carnea de pui inainte de a fi gatita? Specialistii raspund la intrebarea care sta pe buzele tuturor gospodinelor Cum se pregateste corect carnea de pui! Iata ce greseala uriasa fac gospodinele in bucatarie! ...continuare.

Cu cine se iubeste Romeo Vasiloni. Ispita de la Insula Iubirii a dat cartile pe fata. Ce detalii a scos la iveala

publicat 2024-05-30 16:30:02 (Antena-1)
Cu cine se iubeste Romeo Vasiloni. Ispita de la Insula Iubirii a dat cartile pe fata. Ce detalii a scos la iveala Romeo Vasiloni, ispita masculina de la Insula Iubirii, a confirmat ca nu mai este singur. Se pare ca barbatul se iubeste cu o femeie extrem de frumoasa. Acesta a dat cartile pe fata la Xtra Night Show. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.