EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Macron nu reuseste sa formeze un guvern. Negocierile cu Socialistii si Verzii au esuat

publicat 2024-08-27 22:30:08 (Jurnalul-National)
Macron nu reuseste sa formeze un guvern. Negocierile cu Socialistii si Verzii au esuat Presedintele Emmanuel Macron i-a chemat la negocieri pe reprezentantii Socialistilor si Verzilor, in vederea formarii unui guvern. Acestia au anuntat ca nu vor onora invitatia. ...continuare.

Rata somajului la nivel national a urcat la 3,09%, la sfarsitul lunii iulie

publicat 2024-08-27 22:00:08 (Jurnalul-National)
Rata somajului la nivel national a urcat la 3,09%, la sfarsitul lunii iulie Rata somajului inregistrata la nivel national a fost de 3,09%, la sfarsitul lui iulie 2024, mai mare decat cea din luna anterioara cu 0,03 puncte procentuale, tendinta usor ascendenta a ratei somajului fiind influentata de inregistrarea absolventilor unitatilor de invatamant in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), conform unui comunicat al institutiei. ...continuare.

Vijeliile au facut prapad la Cluj: O masina s-a scufundat in apa stransa sub un pod

publicat 2024-08-27 22:00:08 (Jurnalul-National)
Vijeliile au facut prapad la Cluj: O masina s-a scufundat in apa stransa sub un pod Ploile torentiale si vijeliile au facut prapad marti in judetul Cluj. Mai multe sosele si parcari au fost inundate, copacii au fost rupti de vant, iar o imagine arata chiar o masina aflata aproape complet sub apa. ...continuare.

Cetatean german, arestat in Rusia pentru contrabanda cu aur. Risca cinci ani de inchisoare

publicat 2024-08-27 22:00:08 (Jurnalul-National)
Cetatean german, arestat in Rusia pentru contrabanda cu aur. Risca cinci ani de inchisoare Un cetatean german a fost arestat in Rusia pentru contrabanda cu aur. Daca va fi gasit vinovat, acesta ar putea primi o pedeapsa de pana la cinci ani de inchisoare, precum si o amenda de pana la 1 milion de ruble. ...continuare.

Meciuri decisive pentru calificarea in Liga Campionilor

publicat 2024-08-27 21:30:08 (Jurnalul-National)
Meciuri decisive pentru calificarea in Liga Campionilor Trei meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor se vor desfasura marti. Toate partidele vor incepe la ora 22.00. Echipele care se vor impune vor merge in grupa Ligii Campionilor, care, in premiera, se desfasoara intr-un nou format. ...continuare.

Cod portocaliu de vijelie puternica si averse in mai multe judete din Moldova

publicat 2024-08-27 21:15:09 (Jurnalul-National)
Cod portocaliu de vijelie puternica si averse in mai multe judete din Moldova Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de vijelii si averse. Aceasta este valabila marti seara si vizeaza mai multe zone din Moldova. ...continuare.

Inteligenta artificiala poate traduce vocea pe video in mai multe limbi

publicat 2024-08-27 21:00:09 (Jurnalul-National)
Inteligenta artificiala poate traduce vocea pe video in mai multe limbi D-ID, o companie ce se ocupa cu inteligenta artificiala, a anuntat crearea unui nou model capabil sa traduca vocea pe video in mai multe limbi. Caracteristica ar urma sa-i ajute pe creatorii de continut. ...continuare.

Premiera spectacolului Mesia la Teatrul Evreiesc de Stat

publicat 2024-08-27 21:00:09 (Jurnalul-National)
Premiera spectacolului Mesia la Teatrul Evreiesc de Stat Teatrul Evreiesc de Stat are bucuria sa va invite vineri, 27 septembrie si sambata, 28 septembrie, de la ora 19.00, PREMIERA spectacolului MESIA de Martin Sherman, in regia lui Andrei Majeri, traducerea Lorena Luchian, Alexandru Panait si Andrei Majeri. ...continuare.

Avertisment pentru utilizatorii Samsung Galaxy. Actualizarea softului trebuie descarcata de urgenta

publicat 2024-08-27 21:00:09 (Jurnalul-National)
Avertisment pentru utilizatorii Samsung Galaxy. Actualizarea softului trebuie descarcata de urgenta Utilizatorii Samsung Galaxt trebuie sa-si actualizeze softul in 48 de ore deoarece unii dintre acestia nu vor mai putea folosi telefoanele. ...continuare.

Situatii halucinante cu pensiile romanilor: Decizii de recalculare, oprite de la distribuire

publicat 2024-08-27 21:00:09 (Jurnalul-National)
Situatii halucinante cu pensiile romanilor: Decizii de recalculare, oprite de la distribuire Maria Toma, o pensionara din Capitala, a explicat la Antena 3 CNN, cum a ajuns sa ramana fara decizia de recalculare a pensiei sotului ei, dupa ce postasul i-a solicitat-o inapoi, fara nicio explicatie. Femeia a spus ca a facut multe drumuri, atat la Posta, dar si la Casa de Pensii pentru a primi un raspuns, insa nimeni nu a facut-o. Mai mult, nu i-a fost acceptata nicio cerere-reclamatie la ghiseu. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.