EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




3 zodii au legaturi magice cu Luna

publicat 2024-08-28 09:30:08 (Jurnalul-National)
3 zodii au legaturi magice cu Luna Mai multe trasaturi feminine, cum ar fi empatia, compasiunea si instinctele materne sunt legate de Luna.  Este un fapt ca femeile cred mai mult in magie decat barbatii. ...continuare.

Ce inseamna curatenia generala: Ghid complet

publicat 2024-08-28 09:30:08 (Jurnalul-National)
Ce inseamna curatenia generala: Ghid complet In ritmul alert al vietii, curatenia generala e remediul esential pentru dezordinea si murdaria care apar inevitabil in locuinta. ...continuare.

Mark Zuckerberg recunoaste ca Facebook a "ucis" povestea laptopului lui Hunter Biden

publicat 2024-08-28 09:15:09 (Jurnalul-National)
Mark Zuckerberg recunoaste ca Facebook a ucis povestea laptopului lui Hunter Biden Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, a dezvaluit ca Facebook a eliminat povestea laptopului lui Hunter Biden, dupa ce Biroul Federal de Investigatii (FBI) l-a avertizat asupra unei "potentiale operatiuni de dezinformare ruseasca". El a recunoscut ca "nu ar fi trebuit sa retrogradez povestea". ...continuare.

Incident rutier cumplit, in Tulcea

publicat 2024-08-28 08:45:09 (Jurnalul-National)
Incident rutier cumplit, in Tulcea Opt persoane au fost implicate, in noaptea de marti spre miercuri, intr-un accident rutier inregistrat la iesirea din orasul Tulcea spre satul Malcoci, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Delta. ...continuare.

Procurorul "6 dimineata" de la Caracal, spalat de CSM si albit de colegii de la Parchetul Craiova, leafa de 20.000 de lei pe luna

publicat 2024-08-28 08:45:09 (Jurnalul-National)
Procurorul 6 dimineata de la Caracal, spalat de CSM si albit de colegii de la Parchetul Craiova, leafa de 20.000 de lei pe luna Unul dintre cei mai controversati procurori din Romania, care a devenit "vedeta" in 2019, odata cu descoperirea crimelor de la Caracal, Cristian Ovidiu Popescu isi etaleaza leafa uriasa incasata de la stat, in ultima sa declaratie de avere, completata si depusa pe portalul Agentiei Nationale de Integritate. 20.000 de lei pe luna, in 2023, intr-o perioada in care a reusit sa scape, cu sprijinul Sectiei de Procurori de la CSM, atat de sanctionarea disciplinara ceruta de Inspectia Judiciara, dar... ...continuare.

Opera nu se poate desfiinta sau comasa, legal

publicat 2024-08-28 08:30:09 (Jurnalul-National)
Opera nu se poate desfiinta sau comasa, legal Scandalul de la Opera Nationala Bucuresti continua, iar pentru astazi este programat votul Guvernului pentru hotararea care ar desfiinta atat Opera, cat si Tinerimea Romana, urmand sa le comaseze. Sindicatul din care fac parte cei mai multi angajati ai Operei din Capitala are pregatite documentele pentru a actiona in instanta impotriva Hotararii de Guvern. Dincolo de faptul ca Ministerul Culturii nu a respectat prevederile Legii dialogului social, incalcand din punct de vedere procedural... ...continuare.

Episod nou in serialul Cioaca: statul ii cere banii cheltuiti pe cautarea Elodiei

publicat 2024-08-28 08:15:08 (Jurnalul-National)
Episod nou in serialul Cioaca: statul ii cere banii cheltuiti pe cautarea Elodiei La nici un an de la liberarea sa conditionata din penitenciar, unde a executat 10 din cei 16 ani si 8 luni de puscarie primiti pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, fostul politist Cristian Cioaca are din nou probleme cu autoritatile. ...continuare.

Accident mortal, dupa impactul dintre o masina si un camion

publicat 2024-08-28 08:15:08 (Jurnalul-National)
Accident mortal, dupa impactul dintre o masina si un camion Un barbat a murit, miercuri dimineata, dupa ce masina pe care o conducea a lovit un camion, pe DN 12, in localitatea Racu, judetul Harghita. ...continuare.

Stiinta, in pragul unei descoperiri epocale: proteina cu "superputeri", temelia vaccinului anticancer

publicat 2024-08-28 07:45:08 (Jurnalul-National)
Stiinta, in pragul unei descoperiri epocale:  proteina cu superputeri, temelia vaccinului anticancer Mecanismele naturale de reparare a ADN-ului joaca un rol crucial in supravietuirea organismelor, in special in prevenirea bolilor grave, cum ar fi cancerul, dar aceste procese sunt adesea limitate de complexitatea daunelor suferite. Insa acest lucru s-ar putea schimba, dupa ce oamenii de stiinta canadieni au descoperit o proteina cu "superputeri", care are capacitatea nemaiintalnita pana acum de a opri deteriorarea ADN-ului. Un studiu recent arata ca aceasta ar putea fi usor integrata in... ...continuare.

Goana dupa materii prime critice: UE redescopera mineritul, dar afla ca are reguli de mediu sub cele din China

publicat 2024-08-28 07:30:09 (Jurnalul-National)
Goana dupa materii prime critice: UE redescopera mineritul, dar afla ca are reguli de mediu sub cele din China In urmatorii cativa ani, UE si-a propus sa deschida noi exploatatii miniere pentru a incerca sa indeplineasca obiectivul de a-si asigura din surse proprii 10% din necesarul de materii critice. In timp ce Europa pretinde adesea ca are cele mai inalte standarde de mediu si sociale, acest lucru nu se poate spune despre regulile sale privind deseurile miniere. Pe un continent in care mineritul este in declin de zeci de ani, regulile de minerit din Europa sunt acum depasite si in unele zone sunt... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.