EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cutite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetita

publicat 2024-06-14 13:45:02 (Antena-1)
Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cutite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetita Elena Matei a nascut! Fosta concurenta Chefi la cutite sezonul 9 a adus pe lume o fetita si a dat vestea printr-o postare in mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la cateva ore dupa ce a dat nastere primului ei copil. ...continuare.

Vlad Pascu afla astazi daca va fi acuzat de omor calificat. Inainte de a afla verdictul, tanarul are o noua cerinta

publicat 2024-06-14 13:30:03 (Antena-1)
Vlad Pascu afla astazi daca va fi acuzat de omor calificat. Inainte de a afla verdictul, tanarul are o noua cerinta Zi decisiva in cazul lui Vlad Pascu. Astazi va afla daca va fi cercetat pentru omor calificat si nu pentru ucidere din culpa. Inainte de acest termen, tanarul a avut o noua cerinta. ...continuare.

Mireasa sezonul 7. Daiana si Dani au dezvaluit ce nume au ales pentru bebe. Fata a slabit 10 kilograme de cand e insarcinata

publicat 2024-06-14 13:15:02 (Antena-1)
Mireasa sezonul 7. Daiana si Dani au dezvaluit ce nume au ales pentru bebe. Fata a slabit 10 kilograme de cand e insarcinata Daiana si Dani au participat la emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii, unde au vorbit despre minunea vietii lor: bebe care se va naste in cateva luni. ...continuare.

(P) Top 5 functii ale imprimantelor multifunctionale

publicat 2024-06-14 12:30:04 (Antena-1)
(P) Top 5 functii ale imprimantelor multifunctionale V-ati intrebat vreodata de ce imprimantele multifunctionale sunt atat de cautate? De ce va tot spune prietenul apropiat ca lui i-au schimbat viata? Ei bine, daca va doriti sa aflati exact avantajele lor, iata ca va sarim in ajutor. ...continuare.

Cine sunt parintii lui Babasha, tanarul huiduit la concertul Coldplay. Asa arata femeia de la care cantaretul a mostenit talentul

publicat 2024-06-14 11:45:02 (Antena-1)
Cine sunt parintii lui Babasha, tanarul huiduit la concertul Coldplay. Asa arata femeia de la care cantaretul a mostenit talentul Iata cine sunt parintii lui Babasha, cantaretul de manele huiduit la concertul Coldplay de pe Arena Nationala din Bucuresti. Iata cum arata femeia de la care tanarul a mostenit talentul, dar si ce mesaj de sustinere a transmis aceasta dupa incident! ...continuare.

Gestul lui Chris Martin dupa ce invitatul lui, Babasha, a fost huiduit la concertul din 12 iunie. Artistul a tinut un discurs

publicat 2024-06-14 11:45:02 (Antena-1)
Gestul lui Chris Martin dupa ce invitatul lui, Babasha, a fost huiduit la concertul din 12 iunie. Artistul a tinut un discurs Trupa Coldplay a avut un invitat-surpriza in timpul concertului din 12 iunie care a starnit o serie de controverse si reactii acide. Chris Martin, solistul trupei, a transmis un mesaj puternic. ...continuare.

Fiul Ancai Molnar, ipostaza sfasietoare langa sicriul make-up artistului. Mesajul publicat prin care isi plange mama

publicat 2024-06-13 17:45:02 (Antena-1)
Fiul Ancai Molnar, ipostaza sfasietoare langa sicriul make-up artistului. Mesajul publicat prin care isi plange mama Anca Molnar a fost condusa pe ultimul drum. Cei dragi au mers sa ii aduca un ultim omagiu tinerei si au surprins o imagine sfasietoare cu fiul make-ul artistului la capataiul mamei sale. ...continuare.

Andreea Balan, imagini incendiare intr-un costum de baie alb si cu pantofi cu toc. Cantareata i-a sucit mintile lui Victor Cornea

publicat 2024-06-13 17:45:02 (Antena-1)
Andreea Balan, imagini incendiare intr-un costum de baie alb si cu pantofi cu toc. Cantareata i-a sucit mintile lui Victor Cornea Andreea Balan a facut furori in mediul online cu noile fotografii postate pe contul personal de Instagram. Iata aparitia in costum de baie cu care cantareata a fost magnet de priviri la piscina! ...continuare.

Barbat sechestrat timp de o saptamana intr-un club de masaj erotic din Centrul Vechi. O noua metoda de inselaciune

publicat 2024-06-13 17:45:02 (Antena-1)
Barbat sechestrat timp de o saptamana intr-un club de masaj erotic din Centrul Vechi. O noua metoda de inselaciune O noua metoda de inselaciune in capitala. Un barbat a fost sechestrat timp de sapte zile intr-un club de masaj erotic. ...continuare.

Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Replici dure intre Antonia si Cristian: "Vrei sa incheiem relatia?"

publicat 2024-06-13 16:30:02 (Antena-1)
Mireasa sezonul 9, 13 iunie 2024. Replici dure intre Antonia si Cristian: Vrei sa incheiem relatia? Cristian s-a aratat deranjat de comportamentul Antoniei de la party. El a rabufnit si i-a reprosat ca l-a atins pe artist, dupa care a mers la Valentin, caruia i-a cerut o bricheta. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.