EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bolos: Pensiile majorate vor ajunge la timp la toti pensionarii

publicat 2024-08-28 12:15:09 (Jurnalul-National)
Bolos: Pensiile majorate vor ajunge la timp la toti pensionarii Pensiile majorate vor fi platite la timp, fara intarzieri. Marcel Bolos, ministrul Finantelor, anunta ca s-au luat toate masurile necesare pentru a asigura plata pensiilor crescute incepand cu luna septembrie 2024. ...continuare.

Masuri pentru combaterea violentei scolare: victimelor li se vor deconta orele de terapie

publicat 2024-08-28 12:15:09 (Jurnalul-National)
Masuri pentru combaterea violentei scolare: victimelor li se vor deconta orele de terapie Premierul a anuntat un set de masuri ce va avea in vedere sprijinul de specialitate pentru victimele violentei din scoli. In paralel, vor fi organizate cursuri de formare pentru profesori. ...continuare.

Ciolacu despre Intotero: "A contat ca a purtat centura de siguranta chiar daca statea pe bancheta din spate"

publicat 2024-08-28 12:15:09 (Jurnalul-National)
Ciolacu despre Intotero: A contat ca a purtat centura de siguranta chiar daca statea pe bancheta din spate Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia Intotero, se recupereaza repede dupa accidentul rutier in care a fost implicata, subliniind ca a contat "foarte mult" ca a purtat centura de siguranta chiar daca statea pe bancheta din spate a masinii. ...continuare.

Dima Trofim si Dima Melnic, saritura in tandem la Splash! Vedete la Apa. Dima Trofim: ,,Sa nu te prind ca incepi sa ma incurajezi, ca nu ajuta!"

publicat 2024-08-28 12:15:09 (Jurnalul-National)
Dima Trofim si Dima Melnic, saritura in tandem la Splash! Vedete la Apa. Dima Trofim: ,,Sa nu te prind ca incepi sa ma incurajezi, ca nu ajuta! Explozie de ritm, culoare, limite depasite, distractie si povesti emotionante, toate in cea de-a noua editie a emisiunii Splash! Vedete la apa, intr-o editie speciala - Jumatatea mea mai buna. ...continuare.

Drone ucrainene au incendiat un depozit de petrol in regiunea Rostov din Rusia

publicat 2024-08-28 11:00:10 (Jurnalul-National)
Drone ucrainene au incendiat un depozit de petrol in regiunea Rostov din Rusia Drone ucrainene au incendiat rezervoare de petrol la un depozit din regiunea rusa Rostov, au raportat miercuri canalele rusesti Telegram, conform Reuters. ...continuare.

Cod galben ploi vant puternic cinci judete pana joi dimineata

publicat 2024-08-28 11:00:10 (Jurnalul-National)
Cod galben ploi vant puternic cinci judete pana joi dimineata Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabila pana joi dimineata in cinci judete din Dobrogea si estul Munteniei. ...continuare.

Vreme instabila in Capitala, cu ploi temporare

publicat 2024-08-28 10:45:08 (Jurnalul-National)
Vreme instabila in Capitala, cu ploi temporare Vremea va fi in general instabila in Capitala, pana joi dimineata. Cerul va avea innorari si temporar vor fi averse si posibil descarcari electrice. ...continuare.

Protest Greenpeace in albia secata a Parcului Natural Comana - Viitorul ramane fara apa

publicat 2024-08-28 10:45:08 (Jurnalul-National)
Protest Greenpeace in albia secata a Parcului Natural Comana - Viitorul ramane fara apa Activistii Greenpeace Romania protesteaza in mijlocul albiei secate a Parcului Natural Comana pentru a atrage atentia autoritatilor asupra urgentei climatice care mistuie Romania. ...continuare.

Cod galben de furtuna in Dobrogea si estul Munteniei

publicat 2024-08-28 10:30:10 (Jurnalul-National)
Cod galben de furtuna in Dobrogea si estul Munteniei Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de tip Cod galben de furtuna in Dobrogea si estul Munteniei, pana joi dimineata. ...continuare.

Platforma de social media X si-a revenit, dupa o scurta intrerupere

publicat 2024-08-28 10:30:10 (Jurnalul-National)
Platforma de social media X si-a revenit, dupa o scurta intrerupere Platforma de social media X a fost din nou operationala marti seara, dupa o intrerupere care a durat mai putin de o ora, potrivit site-ului de urmarire a intreruperilor Downdetector.com, citat de Reuters. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.