EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Guvernul aproba patru masuri pentru a-i ajuta pe fermierii afectati de seceta

publicat 2024-08-28 15:30:08 (Jurnalul-National)
Guvernul aproba patru masuri pentru a-i ajuta pe fermierii afectati de seceta Un mecanism de asigurare la seceta, modificari la masura "Creditul fermierul", suspendarea creditelor cu dobanda mai mare de 2% plus ROBOR si incadrarea in termenul asumat de finalizare a proceselro verbale de constatare a calamitatii - sunt masuri intrate la aprobare in Guvern, pentru fermieri. ...continuare.

Viata bate filmul: Un barbat a cazut prin tavan, chiar in timp ce politistii ii perchezitionau casa

publicat 2024-08-28 15:30:08 (Jurnalul-National)
Viata bate filmul: Un barbat a cazut prin tavan, chiar in timp ce politistii ii perchezitionau casa Un barbat dat in urmarire intr-un dosar de crima a cazut prin tavan chiar in timp ce politistii ii perchezitionau casa. El se ascundea in pod, dar tavanul a cedat. Barbatul nu a fost ranit si a fost arestat de politisti. ...continuare.

Amnistie fiscala. Ce contribuabili ar putea scapa de o parte din datoriile la stat

publicat 2024-08-28 15:30:08 (Jurnalul-National)
Amnistie fiscala. Ce contribuabili ar putea scapa de o parte din datoriile la stat Unii contribuabili, persoane fizice si companii, care au datorii la ANAF ar putea beneficia de stergerea unei parti a acestora inainte de alegeri. ...continuare.

Alegerile prezidentiale din Romania costa 1,39 miliarde de lei. Calendarul complet

publicat 2024-08-28 15:30:08 (Jurnalul-National)
Alegerile prezidentiale din Romania costa 1,39 miliarde de lei. Calendarul complet Alegerile prezidentiale din Romania costa 1,39 miliarde de lei. Romanii vor fi chemati la urne timp de trei duminici consecutive - 24 noiembrie, 1 decembrie si 8 decembrie - pentru scrutinul parlamentar si cel prezidential. ...continuare.

Caravana X Factor se pregateste sa strabata tara in cautarea noului castigator al talent show-ului fenomen

publicat 2024-08-28 15:30:08 (Jurnalul-National)
Caravana X Factor se pregateste sa strabata tara in cautarea noului castigator al talent show-ului fenomen Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine in curand la Antena 1, iar pregatirile sunt deja in toi. Prima etapa a auditiilor va purta caravana X Factor in principalele orase ale tarii, in cautarea urmatorului super star al Romaniei, incepand din 2 septembrie. ...continuare.

O mama care a scris o carte pentru copiii indurerati de moartea tatalui, acuzata de uciderea acestuia

publicat 2024-08-28 15:30:08 (Jurnalul-National)
O mama care a scris o carte pentru copiii indurerati de moartea tatalui, acuzata de uciderea acestuia O mama care a scris o carte pentru copiii indurerati de moartea tatalui a fost acuzata de uciderea acestuia. Anchetatorii au gasit in corpul barbatului o cantitate foarte mare de fentanil. Femeia neaga acuzatiile, dar urmeaza sa fie judecata. ...continuare.

Alerta alimentara. Un conservant a fost retras din magazine

publicat 2024-08-28 13:45:09 (Jurnalul-National)
Alerta alimentara. Un conservant a fost retras din magazine Un produs a fost retras din magazinele din 10 judete. Acesta este folosit in bucatarie drept conservant si se numeste "Salicil". ...continuare.

Fotbalist de 27 de ani - mort la spital, dupa ce a cazut pe teren

publicat 2024-08-28 13:30:08 (Jurnalul-National)
Fotbalist de 27 de ani - mort la spital, dupa ce a cazut pe teren Un fotbalist uruguayan de 27 de ani a murit la un spital din Brazilia. Saptamana trecuta, el a cazut pe teren in timpul unui meci care se disputa la Sao Paulo. Clubul sau a anuntat ca decesul s-a produs marti. ...continuare.

Concurentii Insula Iubirii, fata in fata, dupa 21 de zile, in marea finala difuzata astazi, de la 20.30, la Antena 1

publicat 2024-08-28 13:30:08 (Jurnalul-National)
Concurentii Insula Iubirii, fata in fata, dupa 21 de zile, in marea finala difuzata astazi, de la 20.30, la Antena 1 Cinci cupluri curajoase, un singur test, dar cel mai dur, si o miza uriasa - propria relatie. Au jucat totul pe o singura carte si cea mai importanta: a fidelitatii. S-au confruntat cu adevaruri dureroase, si-au descoperit partenerul in ipostaze in care nu si-ar fi inchipuit vreodata, au vazut punctele vulnerabile in relatie si si-au oferit sansa sa se cunoasca mai bine si pe ei insisi. ...continuare.

Ciolacu: Ajutam romanii din comunitatile rurale si orasele mici unde exista deficit de medici de familie

publicat 2024-08-28 13:15:07 (Jurnalul-National)
Ciolacu: Ajutam romanii din comunitatile rurale si orasele mici unde exista deficit de medici de familie Guvernul va aproba, in sedinta de miercuri, infiintarea de centre de permanenta cu minimum cinci posturi de medic in zonele izolate si greu accesibile. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.