EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incepe concursul GALA TANARULUI ACTOR 2024 la Alba Iulia

publicat 2024-08-28 18:45:08 (Jurnalul-National)
Incepe concursul GALA TANARULUI ACTOR 2024 la Alba Iulia Anul acesta, Gala Tanarului Actor HOP, program de traditie al UNITER initiat de Ion Caramitru, a ajuns la editia cu numarul 27. Tema acestei editii aflate sub directia artistica a regizorului Erwin Simsensohn este Identitatea actorului autentic - amprenta unicitatii sale. ...continuare.

Von der Leyen ii cere lui Marcel Ciolacu sa nominalizeze si o femeie pentru comisar european - surse

publicat 2024-08-28 18:45:08 (Jurnalul-National)
Von der Leyen ii cere lui Marcel Ciolacu sa nominalizeze si o femeie pentru comisar european - surse Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a cerut si premierului Marcel Ciolacu sa nominalizeze o femeie pentru comisar european, pentru ca doar sase state au nominalizat femei, spun pentru MEDIAFAX surse politice. Conform acestora, Victor Negrescu e deja agreat. ...continuare.

Pardoseli epoxidice pentru cabinete stomatologice

publicat 2024-08-28 18:30:09 (Jurnalul-National)
Pardoseli epoxidice pentru cabinete stomatologice Atunci cand vorbim despre cabinete medicale, primul aspect la care ne gandim tine de curatenie. Inca de la primii pasi in clinica, un pacient isi va face rapid o impresie, iar in functie de aspectul general si design, acesta se va simti in siguranta sau nu. ...continuare.

Deca: Vom introduce cate o zi libera intre probele de la evaluarea nationala si bacalaureat

publicat 2024-08-28 18:30:09 (Jurnalul-National)
Deca: Vom introduce cate o zi libera intre probele de la evaluarea nationala si bacalaureat Am tinut cont de propunerile primite si de opiniile exprimate in spatiul public si vom introduce cate o zi libera intre probe la evaluarea nationala 2025, iar la bacalaureat 2025 vom introduce o zi libera dupa a doua proba, anunta ministrul Educatiei, Ligia Deca. ...continuare.

Sase medici oncologi si o asistenta banuiti ca au cerut spaga de la bolnavii de cancer

publicat 2024-08-28 18:15:09 (Jurnalul-National)
Sase medici oncologi si o asistenta banuiti ca au cerut spaga de la bolnavii de cancer Un oncolog de la Spitalul Municipal Timisoara a fost prins luand mita. Suspectii sunt sapte medici si o asistenta. Sumele gasite la perchezitii sunt foarte mari, de ordinul zecilor de mii de lei si euro. ...continuare.

Iulia Albu, aparitii spectaculoase la Splash! Vedete la Apa. Ce dezvaluie criticul de moda despre tinutele extravagante

publicat 2024-08-28 18:15:09 (Jurnalul-National)
Iulia Albu, aparitii spectaculoase la Splash! Vedete la Apa. Ce dezvaluie criticul de moda despre tinutele extravagante Si in acest sezon, Iulia Albu si-a pregatit cu multa atentie si implicare tinutele extravagante pentru fiecare editie Splash! Vedete la Apa in parte, de la bijuterii si coafura, pana la atitudine. ...continuare.

5 mituri comune despre ingrijirea dintilor, demontate

publicat 2024-08-28 18:15:09 (Jurnalul-National)
5 mituri comune despre ingrijirea dintilor, demontate Ingrijirea dentara a dat nastere multor mituri, de aceea devine din ce in ce mai dificil sa filtrezi informatiile pe care le citesti zilnic, astfel incat sa selectezi doar sfaturile care se potrivesc mai bine situatiei tale. ...continuare.

Descoperire uimitoare in stiinta. A fost gasita sursa vietii pe Terra. Cine este stramosul comun al organismelor vii

publicat 2024-08-28 18:00:08 (Jurnalul-National)
Descoperire uimitoare in stiinta. A fost gasita sursa vietii pe Terra. Cine este  stramosul comun al organismelor vii Viata pe pamant provine dintr-un stramos comun. Acesta este o celula care a fost prezenta pe Terra in urma cu 4,2 miliarde de ani, la cateva sute de ani dupa formarea planetei noastre. ...continuare.

Cat de necesara este uniforma scolara. Argumente pro si contra

publicat 2024-08-28 17:15:09 (Jurnalul-National)
Cat de necesara este uniforma scolara. Argumente pro si contra Elevii din multe tari poarta uniforma la scoala, inclusiv in unele unitati de invatamant din Romania. Motivele acestei decizii sunt disciplina si egalitatea, dar si simplificarea rutinei zilnice. Insa exista si critici care vizeaza libertatea de exprimare si probleme financiare pentru anumite familii. ...continuare.

Barbat injunghiat de un copil de 13 ani, in Capitala, dupa un conflict in tramvai

publicat 2024-08-28 17:00:10 (Jurnalul-National)
Barbat injunghiat de un copil de 13 ani, in Capitala, dupa un conflict in tramvai Un barbat de 50 de ani a fost injunghiat in Capitala, de un copil de 13 ani, insotit de un altul de 15 ani. Incidentul vine dupa un conflict in tramvai. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.