EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Care este pluralul cuvantului furtun?

publicat 2024-08-29 09:30:09 (Jurnalul-National)
Care este pluralul cuvantului furtun? In limba romana, formarea pluralului pentru substantive este reglementata de reguli gramaticale bine stabilite. Una dintre aceste reguli se aplica substantivelor neutre care se termina in "-un" la singular. ...continuare.

4 cele mai adaptabiile zodii: Flexibile, rezistente, aventuroase, optimiste

publicat 2024-08-29 08:45:08 (Jurnalul-National)
4 cele mai adaptabiile zodii: Flexibile, rezistente, aventuroase, optimiste Adaptabilitatea este o trasatura cheie care ii ajuta pe oameni sa navigheze cu usurinta in intorsaturile vietii. Unele semne zodiacale sunt in mod natural mai flexibile, capabile sa se adapteze la situatii si medii noi, fara a-si pierde ritmul. Fie ca este vorba despre gandirea lor rapida, mintea deschisa sau rezistenta, aceste semne sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a prospera in circumstante in continua schimbare. ...continuare.

Cele mai mari firme din domeniul apararii, gata pentru un nou an cu flux record de numerar 

publicat 2024-08-29 08:30:08 (Jurnalul-National)
Cele mai mari firme din domeniul apararii, gata pentru un nou an cu flux record de numerar  Pe masura ce razboaiele din Ucraina si Orientul Mijlociu continua sa faca ravagii, Vertical Research Partners - cea mai importanta firma independenta de cercetare a capitalurilor proprii, axata pe sectorul industrial - prognozeaza ca principalii producatori de arme vor inregistra un flux record de numerar in urmatorii ani. ...continuare.

Mos Martin loveste din nou! Barbat atacat de urs, in curtea casei sale

publicat 2024-08-29 08:30:08 (Jurnalul-National)
Mos Martin loveste din nou! Barbat atacat de urs, in curtea casei sale Un barbat a fost atacat de urs, in noaptea de miercuri spre joi, in curtea unui imobil din statiunea Colibita, situata la poalele Muntilor Calimani, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud. ...continuare.

Monitorizare video in sectiile de ATI si la Urgente

publicat 2024-08-29 08:15:10 (Jurnalul-National)
Monitorizare video in sectiile de ATI si la Urgente Dupa cazul de la Spitalul "Sf. Pantelimon", atat spitalele de stat, cat si cele private vor fi obligate sa instaleze camere de supraveghere in sectiile de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) si in unitatile de primiri urgente (UPU), pentru asigurarea securitatii pacientilor si a personalului medical, dar si pentru monitorizarea calitatii actului medical si investigarea unor eventuale incidente, potrivit unui proiect de lege pus recent in dezbatere, la Parlament. Unitatile medicale care nu... ...continuare.

Accident cumplit in Suceava. Un copil a ramas incarcerat in masina

publicat 2024-08-29 08:15:10 (Jurnalul-National)
Accident cumplit in Suceava. Un copil a ramas incarcerat in masina Un grav accident s-a produs joi dimineata, pe raza localitatii Draguseni (E85), in judetul Suceava. Au fost implicate noua persoane, printre care si cinci minori. Doua dintre persoane, o femeie si un copil, au ramas incarcerate. ...continuare.

Sase medici si o asistenta de la Oncologie din Timisoara, sub control judiciar pentru luare de mita

publicat 2024-08-29 08:15:10 (Jurnalul-National)
Sase medici si o asistenta de la Oncologie din Timisoara, sub control judiciar pentru luare de mita Sase medici si o asistenta de la Sectia de Oncologie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara au fost pusi sub control judiciar, pentru ca au primit mita de la pacienti aflati sub tratament sau supusi unor interventii chirurgicale. ...continuare.

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti, afacere de 1,5 milioane de euro pentru inlocuirea echipamentelor de scanare a bagajelor de mana

publicat 2024-08-29 07:45:10 (Jurnalul-National)
Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti, afacere de 1,5 milioane de euro pentru inlocuirea echipamentelor de scanare a bagajelor de mana Una dintre firmele controlate de omul de afaceri Tiberiu Urdareanu a pus mana, luna aceasta, pe un nou contract scos la mezat de catre Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti. Este vorba despre o afacere de 1,5 milioane de euro, care consta in inlocuirea unor echipamente de scanare a bagajelor de mana cu raze X cu unele denumite EDSCB C1, mult mai performante, destinate identificarii substantelor explozive transportate de pasageri sau de alte persoane. Vizate, in mod special, sunt... ...continuare.

PNL a declansat operatiunea "In coalitie cu dusmanul". Injuraturi de Dragnea si 10 august

publicat 2024-08-29 07:30:09 (Jurnalul-National)
PNL a declansat operatiunea In coalitie cu dusmanul. Injuraturi de Dragnea si 10 august Atat inaintea lansarii candidaturiii lui Marcel Ciolacu in cursa prezidentiala, dar mai ales dupa congresul PSD din 24 august, cei mai importanti comunicatori ai PNL, in frunte cu liderul lor, Nicolae Ciuca, au scos de la naftalina lozincile care au facut cariera in regimul Dragnea. Ordonanta 13/2017 si protestele din 10 august 2018 din Piata Victoriei au devenit principala arma de atac impotriva PSD. De la Rares Bogdan la Adrian Cozma, de la Florin Roman la Robert Sighiartau sau de la... ...continuare.

Miracolul insulei latine dintr-o mare slava: Limba romana, inchinaciune

publicat 2024-08-29 07:15:09 (Jurnalul-National)
Miracolul insulei latine dintr-o mare slava: Limba romana, inchinaciune Intr-un memorabil elogiu adus limbii romane cu prilejul sarbatorii din 31 august - Ziua Limbii Romane - academicianul Ioan-Aurel Pop ne lasa mostenire o fascinanta incursiune in universul identitar romanesc. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.