EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noua persoane ranite, intr-un accident produs in Vrancea

publicat 2024-08-29 10:45:10 (Jurnalul-National)
Noua persoane ranite, intr-un accident produs in Vrancea Noua persoane au fost ranite joi, in urma unui accident produs in Vrancea. O masina a fost lovita din spate de catre o autoutilitara, fiind proiectata apoi in alte doua autovehicule. ...continuare.

Rusia a atacat Kievul pentru a treia oara intr-o saptamana

publicat 2024-08-29 10:45:10 (Jurnalul-National)
Rusia a atacat Kievul pentru a treia oara intr-o saptamana Resturile de la dronele rusesti au avariat, miercuri noaptea, mai multe cladiri din Kiev, anunta primarul Kievului, Vitali Klitschko, potrivit Kyiv Independent. ...continuare.

Restrictii de circulatie pe autostrazile A1 si A3, pentru reparatii

publicat 2024-08-29 10:45:10 (Jurnalul-National)
Restrictii de circulatie pe autostrazile A1 si A3, pentru reparatii Restrictii de circulatie sunt impuse pe autostrazile A1 si A3, din cauza lucrarilor de intretinere si reparatii. ...continuare.

Mister si suspans: Intrevedere rara la Beijing, intre un emisar al lui Biden si un responsabil militar chinez

publicat 2024-08-29 10:30:09 (Jurnalul-National)
Mister si suspans: Intrevedere rara la Beijing, intre un emisar al lui Biden si un responsabil militar chinez Consilierul pentru probleme de securitate nationala al Casei Albe, Jake Sullivan, a avut joi o intrevedere cu un inalt responsabil militar chinez, in cadrul unei rare deplasari in China menita sa tina sub control disputele intre Beijing si Washington, informeaza AFP. ...continuare.

Ploi si descarcari electrice la Bucuresti

publicat 2024-08-29 10:30:09 (Jurnalul-National)
Ploi si descarcari electrice la Bucuresti Vremea va fi in general instabila, joi, in Bucuresti, iar dupa-amiaza, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in timpul ploilor. ...continuare.

Furtuni in Romania: Cod portocaliu pe litoral, ploi torentiale si grindina in jumatate de tara

publicat 2024-08-29 10:30:09 (Jurnalul-National)
Furtuni in Romania: Cod portocaliu pe litoral, ploi torentiale si grindina in jumatate de tara Romania se confrunta cu o perioada de instabilitate atmosferica, meteorologii emitand avertizari de vreme rea pentru mare parte din tara. Incepand de joi, ora 10.00, si pana vineri, 30 august, ora 10.00, diferite regiuni ale tarii vor fi afectate de fenomene meteorologice periculoase. ...continuare.

Incendiu la o hala din Pitesti. Au ars cateva barci si au fost avariate mai multe autoturisme

publicat 2024-08-29 09:45:10 (Jurnalul-National)
Incendiu la o hala din Pitesti. Au ars cateva barci si au fost avariate mai multe autoturisme Un incendiu a izbucnit, in noaptea de miercuri spre joi, intr-o hala din municipiul Pitesti, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges. ...continuare.

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia Fecioara

publicat 2024-08-29 09:45:10 (Jurnalul-National)
Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia Fecioara Cucerirea unui barbat nascut in zodia Fecioara poate fi o provocare, dar si o experienta plina de satisfactii. Acesti barbati sunt cunoscuti pentru atentia lor la detalii, natura practica si standardele inalte. ...continuare.

O femeie a dat foc unor cabluri electrice, pentru a recupera metalul din acestea

publicat 2024-08-29 09:30:09 (Jurnalul-National)
O femeie a dat foc unor cabluri electrice, pentru a recupera metalul din acestea O femeie din Dambovita e acuzata ca a dat foc unor cabluri electrice, pentru a recupera metalul pe care il aveau. Politia a gasit la perchezitii 78 de kilograme de metal. ...continuare.

Ursul a intrat si in curtea presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba. "Treziti-va la Bucuresti!"

publicat 2024-08-29 09:30:09 (Jurnalul-National)
Ursul a intrat si in curtea presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba. Treziti-va la Bucuresti! O alerta de urs a fost emisa, in noaptea de miercuri spre joi, pentru municipiul Miercurea-Ciuc, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Harghita, Borboly Csaba, precizand ca animalul a intrat in curtea casei sale. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.