EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cand vom putea circula cu metroul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

publicat 2024-08-29 17:45:10 (Jurnalul-National)
Cand vom putea circula cu metroul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirma ca metroul va circula de la Gara de Nord la Otopeni pana in 2028. Marcel Ciolacu spune ca are o singura obligatie din functia de premier, respectiv sa asigure finantare pentru aceasta investitie. ...continuare.

3 zodii vor avea o revelatie pe 30 august 2024

publicat 2024-08-29 17:15:12 (Jurnalul-National)
3 zodii vor avea o revelatie pe 30 august 2024 Trei semne zodiacale vor avea o revelatie pe 30 august 2024, astfel ca le va fi mai clar ce cale sa urmeze pentru a-si realiza visele. ...continuare.

Avertizare de vijelii, grindina si averse in patru judete din Moldova

publicat 2024-08-29 17:15:12 (Jurnalul-National)
Avertizare de vijelii, grindina si averse in patru judete din Moldova Meteorologii avertizeaza ca urleaza o perioada cu vijelii, grindina si averse in patru judete din Moldova. Specialistii au emis cod portocaliu. Avertizarea este valabila joi. ...continuare.

Luna Noua in Fecioara. Schimbari pentru toate zodiile

publicat 2024-08-29 16:30:41 (Jurnalul-National)
Luna Noua in Fecioara. Schimbari pentru toate zodiile Luna Noua in Fecioara va aduce schimbari pentru semnele zodiacale. Este o perioada de reflectie si planuri de viitor. ...continuare.

Cucu si Cotofana, saritura indrazneata la Splash! Vedete la Apa. Sebastian Cotofana: ,,Am asteptat mult aceasta sansa sa revin la Splash si sa-mi iau revansa pentru ce s-a intamplat in urma cu doi ani!"

publicat 2024-08-29 16:15:08 (Jurnalul-National)
Cucu si Cotofana, saritura indrazneata la Splash! Vedete la Apa. Sebastian Cotofana: ,,Am asteptat mult aceasta sansa sa revin la Splash si sa-mi iau revansa pentru ce s-a intamplat in urma cu doi ani! Cucu si Cotofana se numara printre participantii care au facut show in cea de-a noua editie a emisiunii Splash! Vedete la apa, intr-o editie speciala - Jumatatea mea mai buna - si au dat tot ce a avut mai bun pentru o saritura indrazneata, care va putea fi urmarita in editia difuzata in aceasta seara, de la ora 20.30, la Antena 1 si pe AntenaPLa. ...continuare.

Mesaj Netflix despre Insula Iubirii, devenit viral pe retelele sociale. Cooperativa de Energie: "Nu mai furati curent! Vedem aici o comunitate de glumeti"

publicat 2024-08-29 16:15:08 (Jurnalul-National)
Mesaj Netflix despre Insula Iubirii, devenit viral pe retelele sociale. Cooperativa de Energie: "Nu mai furati curent! Vedem aici o comunitate de glumeti" Marea finala Insula Iubirii, de miercuri seara, de la Antena 1, a starnit comentarii si glume pe retelele sociale dupa o postare ironica publicata pe contul Netflix de Facebook. ...continuare.

Consilier al consululului Ungariei la Bucuresti, decedat intr-un accident produs pe A1

publicat 2024-08-29 15:30:10 (Jurnalul-National)
Consilier al consululului Ungariei la Bucuresti, decedat intr-un accident produs pe A1 Un consilier al consulului Ungariei la Bucuresti a murit, joi, intr-un accident produs pe A1 Deva-Nadlac. Pneul unui tir incarcat cu lemne a explodat, iar tirul a intrat pe contrasens si a lovit un autovehicul condus de barbatul de 60 de ani. ...continuare.

CIA: Rusia se confrunta cu o "lupta dificila" pemtru recucerirea teritoriilor pierdute din regiunea Kursk

publicat 2024-08-29 15:30:10 (Jurnalul-National)
CIA: Rusia se confrunta cu o lupta dificila pemtru recucerirea teritoriilor pierdute din regiunea Kursk Rusia se confrunta cu provocari in incercarea de a recuceri teritoriile pierdute in regiunea Kursk, unde fortele ucrainene au preluat controlul a aproximativ 1.300 de kilometri patrati, spune directorul adjunct al CIA, David Cohen. ...continuare.

Modificari importante in calendarul examenelor nationale in 2025: Zile libere intre probe la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat

publicat 2024-08-29 15:30:10 (Jurnalul-National)
Modificari importante in calendarul examenelor nationale in 2025: Zile libere intre probe la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat Comisia de Dialog Social de la Ministerul Educatiei a avizat joi calendarul pentru examenele nationale din 2025, introducand zile libere intre probele evaluarii nationale si bacalaureat, si optiunea de vizualizare a lucrarilor inainte de contestatii. ...continuare.

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cauta solutii pentru ca tinerii plecati din tara sa isi gaseasca joburi competitive la noi

publicat 2024-08-29 15:30:10 (Jurnalul-National)
Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cauta solutii pentru ca tinerii plecati din tara sa isi gaseasca joburi competitive la noi Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in calitatea sa de partener educational al Forumului Studentilor Romani de Pretutindeni, care se desfasoara pana pe data de 4 septembrie la Palatul Parlamentului, propune crearea unei platforme nationale, ce va oferi posibilitatea tinerilor sa isi gaseasca un job competitiv acasa. In acest scop, FDVDR ii intreaba pe tineri cum ar trebui sa arate un loc de munca competitiv, astfel incat tinerii absolventi sa se intoarca sau sa nu plece din... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.