EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Cum a jefuit o banda de romani zeci de pensionari americani bogati. Cu o parte din bani hotii si-au cumparat Lamborghini si Ferrari Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Sase morti si 25 de raniti intr-un accident de autobuz in Turcia Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost pipaita de miliardar Noi marturisiri despre abuzurile lui Mohamed Al Fayed. Fostul capitan al echipei feminine Fulham spune ca a fost "pipaita" de miliardar Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Mituiau moldovenii ca sa voteze contra referendumului privind aderarea la UE. Oamenii pro-rusului Sor, incatusati Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Trei tineri, arestati pentru trafic de droguri. Cristale si canabis, vandute inclusiv minorilor Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Kamala Harris schimba strategia de campanie dupa sondaje nelinistitoare pentru tabara democrata Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o furtuna in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Horoscop sambata, 19 octombrie. Nativii care au parte de o "furtuna" in viata lor. O zodie are sansa sa-si consolideze relatia Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Deficitul de personal din invatamant s-ar rezolva prin eliminarea suplinitorilor Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Amazon, in pericol: Urmeaza exodul angajatilor? Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: Autoritatile  isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028 Cand ar putea adera Republica Moldova la UE. Victor Negrescu: "Autoritatile isi doresc sa finalizeze negocierile pana in 2028" Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Barcelona va face reclama in El Clasico noului album Coldplay Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti Un procuror cere 589 de ani de inchisoare pentru liderii unei grupari acuzate de moartea unor nou-nascuti 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 5 Zodii cu horoscop extraordinar de puternic in saptamana 21 - 27 octombrie 2024 Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro Profesoara de religie a fugit cu banii de tabara ai copiilor: preceptele religioase s-au facut scrum pentru 7000 de euro

Articole

Stiri locale




(P) Cum ai grija de sanatatea pielii in cinci pasi

publicat 2024-06-26 15:30:02 (Antena-1)
(P) Cum ai grija de sanatatea pielii in cinci pasi Ingrijirea pielii nu este doar o preocupare estetica, ci o modalitate de a avea grija de sanatatea intregului organism. Pielea ofera protectie corpului impotriva factorilor de mediu daunatori, astfel ca o rutina eficienta de ingrijire contribuie la intarirea barierei cutanate si te ajuta sa lupti impotriva radiatiilor ultraviolete si a poluantilor. ...continuare.

(P) Desenul si pictura pe tableta, la un nou nivel cu HUAWEI MatePad 11.5''S si aplicatia GoPaint

publicat 2024-06-26 14:45:02 (Antena-1)
(P) Desenul si pictura pe tableta, la un nou nivel cu HUAWEI MatePad 11.5''S si aplicatia GoPaint HUAWEI MatePad 11.5'' cu noua generatie de PaperMatte Display este o tableta care iti va atrage atentia, in cazul in care ti-ai propus sa devii mai creativ si productiv. Impreuna cu aplicatia dezvoltata de HUAWEI, GoPaint, dispozitivul te poate ajuta sa desenezi, pictezi si editezi. ...continuare.

FAKE NEWS: Un preot vinde parcele in Rai si garanteaza invecinarea cu Creatorul. Cat costa si de la ce a pornit totul

publicat 2024-06-26 14:30:02 (Antena-1)
FAKE NEWS: Un preot vinde parcele in Rai si garanteaza invecinarea cu Creatorul. Cat costa si de la ce a pornit totul Un preot vinde "pamant" in Rai, sustinand ca orice metru patrat te poate face vecin cu Dumnezeu. ...continuare.

Florin Salam a devenit bunic pentru a treia oara. Ce nume special a primit nepotul artistului | FOTO

publicat 2024-06-26 14:00:02 (Antena-1)
Florin Salam a devenit bunic pentru a treia oara. Ce nume special a primit nepotul artistului | FOTO Bucurie mare in familia lui Florin Salam! Nora lui, Mihaela, a nascut in urma cu cateva zile un baietel perfect sanatos, iar vestea cu privire la marele eveniment a fost data pe retelele de socializare, unde a fost publicata o imagine cu nou-nascutul. ...continuare.

(P) Articole de ingrijire personala care nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa de vacanta

publicat 2024-06-26 14:00:02 (Antena-1)
(P) Articole de ingrijire personala care nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa de vacanta Pregatirile pentru plecarea in vacanta sunt aproape intotdeauna o experienta amuzanta. Fie ca este vorba de un city break sau de o escapada mai lunga, este esential sa te pregatesti adecvat pentru a te asigura ca te bucuri la maximum de acest moment de relaxare. ...continuare.

(P) Dulce vs sarat, intr-o vitrina calda: 2 exemple de modele performante

publicat 2024-06-26 12:30:02 (Antena-1)
(P) Dulce vs sarat, intr-o vitrina calda: 2 exemple de modele performante In lumea dinamica a industriei ospitalitatii, mentinerea preparatelor la temperatura optima si prezentarea acestora intr-o maniera atragatoare sunt esentiale pentru succesul unei afaceri. In acest context, vitrinele incalzite joaca un rol crucial. ...continuare.

Evaluarea Nationala 2024 | Peste 7000 de elevi au lipsit de la proba scrisa la Limba si literatura romana

publicat 2024-06-26 12:15:03 (Antena-1)
Evaluarea Nationala 2024 | Peste 7000 de elevi au lipsit de la proba scrisa la Limba si literatura romana Ministerul Educatiei a transmis inclusiv faptul ca un elev a fost eliminat pentru tentativa de frauda! Iata ce spun oficialii! ...continuare.

Anda Adam, ultimele pregatiri pentru nunta cu Yosif Mohaci. Cantareata a scos o mica avere din buzunar doar pentru decor

publicat 2024-06-26 12:15:03 (Antena-1)
Anda Adam, ultimele pregatiri pentru nunta cu Yosif Mohaci. Cantareata a scos o mica avere din buzunar doar pentru decor Doar patru zile ii mai despart pe Anda Adam si sotul ei de ziua cea mare. Cantareata a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile si a oferit ultimele detalii despre nunta. ...continuare.

Un nou val de praf saharian a ajuns deasupra Romaniei. Unde se vor observa depunerile de praf

publicat 2024-06-26 12:15:03 (Antena-1)
Un nou val de praf saharian a ajuns deasupra Romaniei. Unde se vor observa depunerile de praf Meteorologii au anuntat ca un nou val de aer saharian a ajuns deasupra Romaniei. Depunerile de praf urmeaza sa poata fi observate in jumatatea de vest a tarii, in intervalele in care va ploua. Aerul incarcat cu praf saharian se va indeparta de Romania incepand cu joi seara, anunta ANM. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.