EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Grindeanu: De joia viitoare se va circula pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania

publicat 2024-03-22 18:15:03 (Adevarul)
Grindeanu: De joia viitoare se va circula pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania Sorin Grindeanu, a declarat ca saptamana viitoare vor avea loc procedurile de receptie iar de pe 28 martie se va da drumul circulatiei rutiere pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania. ...continuare.

O revista din Franta a depus plangere penala din cauza unui videoclip trucat. Cum a fost infatisat presedintele Macron FOTO

publicat 2024-03-22 18:00:04 (Adevarul)
O revista din Franta a depus plangere penala din cauza unui videoclip trucat. Cum a fost infatisat presedintele Macron FOTO Revista parlamentara L'Hémicycle a formulat o plangere penala impotriva unui website prorus. Motivul? Manipularea grafica a unei inregistrari video cu presedintele Emmanuel Macron. ...continuare.

Angajatii Zara protesteaza in fata magazinelor in Spania, dupa ce compania a inregistrat un profit record

publicat 2024-03-22 18:00:04 (Adevarul)
Angajatii Zara protesteaza in fata magazinelor in Spania, dupa ce compania a inregistrat un profit record Lucratorii de la Zara, Bershka si de la alte magazine de imbracaminte detinute de gigantul din industria modei Inditex au protestat vineri in fata magazinelor lor din Spania. ...continuare.

Unde se duc banii din bugetul de stat?

publicat 2024-03-22 18:00:04 (Adevarul)
Daca traiam intr-o tara normala, Parlamentul ar fi creat o comisie speciala pentru lamurirea disparitiei fara urma a banilor din bugetul de stat. ...continuare.

Elon Musk sustine ca cipul cerebral produs de Neuralink poate vindeca orbirea

publicat 2024-03-22 17:45:06 (Adevarul)
Elon Musk sustine ca cipul cerebral produs de Neuralink poate vindeca orbirea Elon Musk sustine ca cipul cerebral produs de compania sa, Neuralink, poate reda vederea maimutelor, relateaza Euronews. ...continuare.

Publicatie ruseasca. Kremlinul pregateste al doilea val de mobilizare masiva pentru razboiul din Ucraina

publicat 2024-03-22 17:45:06 (Adevarul)
Publicatie ruseasca. Kremlinul pregateste al doilea val de mobilizare masiva pentru razboiul din Ucraina Ministerul rus al Apararii intentioneaza sa mobilizeze inca 300.000 de soldati pentru razboiul din Ucraina si face planuri pentru a lansa un asediu asupra Harkovului, al doilea oras ca marime din tara vecina, relateaza publicasia rusa Vertska. ...continuare.

Tinerii, spectatori ai propriei singuratati

publicat 2024-03-22 17:45:02 (Adevarul)
Tinerii, spectatori ai propriei singuratati Incepand cu regimul Iliescu si pana azi, lipsa politicilor guvernamentale pentru tineri s-a inscris in aceeasi amnezie a promovarii valorilor, a recompensarii performantei, a incurajarii entuziasmului inerent varstei. ...continuare.

O eclipsa totala de soare va avea loc pe 8 aprilie. De unde va fi vazuta si ce isi propun oamenii de stiinta FOTO

publicat 2024-03-22 17:30:02 (Adevarul)
O eclipsa totala de soare va avea loc pe 8 aprilie. De unde va fi vazuta si ce isi propun oamenii de stiinta FOTO Orice punct de pe suprafata Pamantului ar trebui sa experimenteze o eclipsa totala de soare doar o data la 375 de ani, in medie. Locuitorii din Carbondale, Illinois sunt pe cale sa traiasca o astfel de experienta pentru a doua oara, in doar sapte ani. ...continuare.

Noi dezvaluiri in cazul celor patru liceeni care s-au filmat facand sex cu o colega si au distribuit clipul pe retelele sociale

publicat 2024-03-22 17:15:06 (Adevarul)
Noi dezvaluiri in cazul celor patru liceeni care s-au filmat facand sex cu o colega si au distribuit clipul pe retelele sociale Apar noi detalii in cazul elevilor din Galati care s-au filmat in timp ce intretineau relatii sexuale cu una dintre colegele lor si au distribuit apoi clipurile in scoli si pe retelele sociale. DIICOT anunta ca se efectueaza cercetari cu privire la fapta de pornografie infantila. ...continuare.

Sondaj IRES. Increderea in partide a ajuns la 4% in randul tinerilor. Ce institutii se afla la polul opus

publicat 2024-03-22 17:15:06 (Adevarul)
Sondaj IRES. Increderea in partide a ajuns la 4% in randul tinerilor. Ce institutii se afla la polul opus Tinerii chestionati in ultimul sondaj al IRES au declarat intr-o proportie covarsitoare ca nu au incredere in partidele politice, procente mici fiind si in cazul Parlamentului si Guvernului. Romania are in acest an toate tipurile de alegeri. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.