EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eduard Hellvig critica alegerea Coalitiei pentru Primaria Capitalei: "Nu sperie si nu deoache pe nimeni"

publicat 2024-03-22 19:30:01 (Adevarul)
Eduard Hellvig critica alegerea Coalitiei pentru Primaria Capitalei: Nu sperie si nu deoache pe nimeni Eduard Hellvig, fost sef al SRI, critica alegerea coalitiei de guvernare pentru primaria Capitalei, in persoana medicului Catalin Cirstoiu, mentionand ca este un "candidat scos din joben", care "nu sperie si nu deoache pe nimeni". ...continuare.

Comorile naturii din tinutul cetatilor dacice. Plantele magice si de leac cautate aici primavara VIDEO

publicat 2024-03-22 19:15:02 (Adevarul)
Comorile naturii din tinutul cetatilor dacice. Plantele magice si de leac cautate aici primavara VIDEO Primele zile de primavara schimba infatisarea cetatilor dacice din Muntii Sureanu si le ofera oaspetilor lor noi motive de a le vizita in aceasta perioada. Ies la iveala plantele de leac si florile despre care localnicii credeau ca au puteri magice ...continuare.

Lotul 6 al Autostrazii Sibiu-Pitesti: "Se vor scoate la licitatie, in vara, proiectarea si executia" VIDEO

publicat 2024-03-22 19:15:02 (Adevarul)
Lotul 6 al Autostrazii Sibiu-Pitesti: Se vor scoate la licitatie, in vara, proiectarea si executia VIDEO Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mentionat intr-o recenta intalnire, cu administratia judetului Valcea, noutati despre conexiunea municipiului Ramnicu Valcea cu Autostrada Sibiu-Pitesti, prin Tigveni ...continuare.

Arest la domiciliu pentru elevul care a facut gesturi obscene la ore si si-a batut diriginta

publicat 2024-03-22 19:15:02 (Adevarul)
Arest la domiciliu pentru elevul care a facut gesturi obscene la ore si si-a batut diriginta Judecatoria Targu Mures a respins ca neintemeiata propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures de arestare preventiva a elevului de 15 ani, care si-a agresat diriginta, considerand mai potrivita masura arestului la domiciliu. ...continuare.

Netanyahu, hotarat sa lanseze ofensiva asupra Rafah: mesajul transmis lui Blinken, aflat in vizita la Tel Aviv

publicat 2024-03-22 19:00:03 (Adevarul)
Netanyahu, hotarat sa lanseze ofensiva asupra Rafah: mesajul transmis lui Blinken, aflat in vizita la Tel Aviv Prim-ministrul Benjamin Netanyahu l-a anuntat vineri pe secretarul de stat american ca Israelul intentioneaza sa lanseze o ofensiva la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, chiar daca Statele Unite nu o vor sustine. ...continuare.

Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix, operat de urgenta pe creier la varsta de 76 de ani. In ce stare este artistul

publicat 2024-03-22 19:00:02 (Adevarul)
Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix, operat de urgenta pe creier la varsta de 76 de ani. In ce stare este artistul Nicu Covaci, legendara figura a muzicii rock romanesti si liderul formatiei Phoenix, a fost supus unei interventii chirurgicale urgente la creier vineri, la Spitalul Judetean din Timisoara. ...continuare.

Superlativele montane ale Brasovului, publicate in perioada comunista. Cate dintre ele au ramas

publicat 2024-03-22 18:45:04 (Adevarul)
Superlativele montane ale Brasovului, publicate in perioada comunista. Cate dintre ele au ramas O brosura emisa de Salvamont Brasov in perioada comunista prezenta superlativele judetului in ce priveste muntii. Cenzura comunista a lovit chiar si acest domeniu ...continuare.

Cu ce este cel mai bine sa va spalati pe maini: sapun solid, sapun lichid sau sapun spuma? Apa calda sau apa rece?

publicat 2024-03-22 18:30:02 (Adevarul)
Cu ce este cel mai bine sa va spalati pe maini: sapun solid, sapun lichid sau sapun spuma? Apa calda sau apa rece? Cu atatea produse alternative pe piata, apa si sapunul par de moda veche. Sunt insa cea mai buna varianta pentru a va proteja de microbi si singura modalitate de a elimina germenii celei mai recente tulpini - deosebit de virulenta - a norovirusului (un virus stomacal deosebit de neplacut). ...continuare.

Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare STUDIU

publicat 2024-03-22 18:15:03 (Adevarul)
Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare STUDIU Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare. Cel putin, asa arata un studiu realizat in patru tari din Europa Centrala si de Est (ECE), inclusiv Romania. ...continuare.

Grindeanu: De joia viitoare se va circula pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania

publicat 2024-03-22 18:15:03 (Adevarul)
Grindeanu: De joia viitoare se va circula pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania Sorin Grindeanu, a declarat ca saptamana viitoare vor avea loc procedurile de receptie iar de pe 28 martie se va da drumul circulatiei rutiere pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.