EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce a atacat ISIS-K un teatru din Moscova si ce se stie despre aceasta grupare. Explicatiile specialistilor

publicat 2024-03-23 08:30:01 (Adevarul)
De ce a atacat ISIS-K un teatru din Moscova si ce se stie despre aceasta grupare. Explicatiile specialistilor Statele Unite dispun de informatii care confirma revendicarea de catre Statul Islamic a unui atac armat mortal la un concert din apropierea Moscovei, vineri, a declarat un oficial american pentru Reuters. ...continuare.

INTERVIU Dr. Cristina Iftode, medic primar radioterapie: "Radioterapia stereotaxica este un tratament neinvaziv, care nu necesita internarea pacientului"

publicat 2024-03-23 08:15:02 (Adevarul)
INTERVIU Dr. Cristina Iftode, medic primar radioterapie: Radioterapia stereotaxica este un tratament neinvaziv, care nu necesita internarea pacientului Pacientilor oncologici li se ofera sanse la viata prin acest tip de radioterapie, care acum este decontata de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. ...continuare.

Medic nutritionist, avertisment despre o intoleranta tot mai agresiva: "A devenit inamicul sanatatii noastre!"

publicat 2024-03-23 08:00:02 (Adevarul)
Medic nutritionist, avertisment despre o intoleranta tot mai agresiva: A devenit inamicul sanatatii noastre! Un cunoscut medic nutritionist din Romania avertizeaza despre "o intoleranta la moda". Dupa "epidemia" de intolerante la gluten si lactoza, histamina a devenit inamicul sanatatii noastre, sustine dr. Mihaela Bilic ...continuare.

Azarenka, momente de uluire la Miami. Si-a reperat in tribuna fostul iubit facandu-i galerie adversarei

publicat 2024-03-23 07:45:02 (Adevarul)
Azarenka, momente de uluire la Miami. Si-a reperat in tribuna fostul iubit facandu-i galerie adversarei Bielorusa a crezut ca nu vede bine cand s-a uitat in loja adversa. ...continuare.

Cum accesam starea de flux ca sa fim maxim de creativi si eficienti. Sfatul unui cunoscut psiholog

publicat 2024-03-23 07:30:02 (Adevarul)
Cum accesam starea de flux ca sa fim maxim de creativi si eficienti. Sfatul unui cunoscut psiholog Multi dintre noi ating starea de flux absolut intamplator, fara sa fie constienti la acel moment ce a declansat-o si, mai ales, cum ar putea sa o acceseze din nou. O parte a raspunsului o gasim in propriile noastre amintiri ...continuare.

Romanii din epoca neagra a minelor de carbune. Spionii CIA aratau cat de dura era viata minerilor VIDEO

publicat 2024-03-23 07:15:03 (Adevarul)
Romanii din epoca neagra a minelor de carbune. Spionii CIA aratau cat de dura era viata minerilor VIDEO Minele de carbune din Valea Jiului, majoritatea inchise in ultimii ani, au fost extinse cu repeziciune in anii '50, cand peste 30.000 de romani munceau aici, in conditii extreme ...continuare.

Ianis Hagi, pe tobogan. Cat a ajuns sa valoreze decarul lui Alaves, cotat in 2022 la 7 milioane de euro

publicat 2024-03-23 07:15:03 (Adevarul)
Ianis Hagi, pe tobogan. Cat a ajuns sa valoreze decarul lui Alaves, cotat in 2022 la 7 milioane de euro Specialistii de la Transfermarkt au actualizat cota de piata a romanului. ...continuare.

Bilantul victimelor atentatului de la Moscova a ajuns la "peste 60" de morti

publicat 2024-03-23 06:15:03 (Adevarul)
Bilantul victimelor atentatului de la Moscova a ajuns la peste 60 de morti "Peste 60" de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa ...continuare.

"Romanii au talent" 2024. Editie incendiara! Mihai Bobonete a oferit Golden Buzz-ul celor de la Calisthenics Romania! | VIDEO

publicat 2024-03-23 06:00:04 (Adevarul)
Romanii au talent 2024. Editie incendiara! Mihai Bobonete a oferit Golden Buzz-ul celor de la Calisthenics Romania! | VIDEO Editia a 8-a de la "Romanii au talent" a adus in fata juratilor si a telespectatorilor concurenti deosebit de talentati si capabili sa isi dovedeasca abilitatile. Printre cei mai apreciati au fost si cei din trupa de copii Strong Junior si Deniss Trifanovs, care au demonstrat ca isi merita locul pri ...continuare.

SUA nu au niciun motiv sa se indoiasca de afirmatia Statului Islamic ca acesta s-a aflat in spatele atacului de langa Moscova.

publicat 2024-03-23 02:45:05 (Adevarul)
SUA nu au niciun motiv sa se indoiasca de afirmatia Statului Islamic ca acesta s-a aflat in spatele atacului de langa Moscova. Un oficial sub acoperirea anonimatului a declarat pentru CBS, partenerul mass-media al BBC, ca SUA au furnizat informatii guvernului rus, dintre care unele foarte specifice, despre un potential atac conform cerintelor Duty to Warn (strategie americana) prin care daca afla despre atacuri planificate, ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.