EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Romania, la coada Europei privind calitatea aerului. Ce tara din Europa are cel mai curat aer

publicat 2024-03-23 10:15:06 (Adevarul)
Romania, la coada Europei privind calitatea aerului. Ce tara din Europa are cel mai curat aer Romania sta foarte prost in ceea ce priveste calitatea aerului. O confirma si raportul global pentru 2023 realizat de catre IQAir, o organizatie elvetiana pentru calitatea aerului, ce analizeaza zilnic date de la peste 30.000 de statii de monitorizare de pe tot globul. ...continuare.

Ce spun americanii despre Dacia 1300: "O masina comunista, dar foarte confortabila si fiabila"

publicat 2024-03-23 10:15:05 (Adevarul)
Ce spun americanii despre Dacia 1300: O masina comunista, dar foarte confortabila si fiabila Dacia 1300, una dintre cele mai populare masini romanesti din toate timpurile, continua sa starneasca numeroase reactii peste hotare din partea pasionatilor de automobile vechi. ...continuare.

Atentatul de la Moscova anunta revenirea in forta a Statului Islamic. Ce urmeaza?

publicat 2024-03-23 10:00:02 (Adevarul)
Atentatul de la Moscova anunta revenirea in forta a Statului Islamic. Ce urmeaza? Atentatul are un cert aer de deja vu. S-a desfasurat dupa tipicul clasic predat in scolile de pregatire ISIS si Al Qaeda, folosind exemple din manualele mai vechi IRA, ETA, Septembrie Negru, FATAH, care spuneau cum trebuie pregatite marile atacuri teroriste. Tiparul este evident. ...continuare.

Pimul Pod Hobanat din judetul Galati se apropie de finalizare. Constructia e inalta cat un bloc cu 24 de etaje

publicat 2024-03-23 09:45:03 (Adevarul)
Pimul Pod Hobanat din judetul Galati se apropie de finalizare. Constructia e inalta cat un bloc cu 24 de etaje Primul pod hobanat din judetul Galati se apropie de finalizare. Constructorii vor incepe zilele acestea asfaltarea lui, au anuntat autoritatile judetene. Podul face parte din Drumul de Centura, cel mai mare proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Galati. ...continuare.

Reactia printului Harry si a sotiei sale, Meghan, dupa ce printesa de Wales a anuntat ca are cancer

publicat 2024-03-23 09:30:09 (Adevarul)
Reactia printului Harry si a sotiei sale, Meghan, dupa ce printesa de Wales a anuntat ca are cancer Ducele si ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza "sanatate si vindecare" lui Catherine, Printesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public. ...continuare.

Putin a catalogat drept "santaj" avertismentele SUA privind un potential incident terorist, cu doar 3 zile inainte de atacul de vineri

publicat 2024-03-23 09:30:03 (Adevarul)
Putin a catalogat drept santaj avertismentele SUA privind un potential incident terorist, cu doar 3 zile inainte de atacul de vineri Presedintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele SUA privind un potential incident terorist la Moscova, cu doar cateva zile inainte ca barbati inarmati sa atace vineri o sala de concerte din oras. ...continuare.

Armata americana a lovit trei depozite ale rebelilor houthi in Yemen

publicat 2024-03-23 09:15:02 (Adevarul)
Armata americana a lovit trei depozite ale rebelilor houthi in Yemen Armata americana a anuntat vineri ca a lovit trei depozite subterane in Yemen, folosite de rebelii houthi, autori ai unor atacuri asupra navelor din Marea Rosie ...continuare.

Atentat terorist al ISIS-K la Moscova. Ce se stie pana acum

publicat 2024-03-23 09:00:01 (Adevarul)
Atentat terorist al ISIS-K la Moscova. Ce se stie pana acum Peste 60 de persoane au fost ucise si 115 ranite vineri seara intr-un atac armat urmat de un incendiu urias la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), relateaza AFP. ...continuare.

De ce isi schimba Rusia limbajul despre razboi? "Operatiunea militara speciala" a devenit dintr-o data "razboi"

publicat 2024-03-23 08:45:02 (Adevarul)
De ce isi schimba Rusia limbajul despre razboi? Operatiunea militara speciala a devenit dintr-o data razboi Kremlinul a declarat vineri ca ceea ce a descris timp de mai bine de doi ani drept "operatiunea sa militara speciala" in Ucraina a "devenit un razboi" din cauza implicarii Occidentului. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.