EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Expertiza in cazul bancherului milionar judecat pentru ucidere din culpa. Cum a incercat sa ii minta pe anchetatori

publicat 2024-03-23 14:00:02 (Adevarul)
Expertiza in cazul bancherului milionar judecat pentru ucidere din culpa. Cum a incercat sa ii minta pe anchetatori Radu Gratian Ghetea este trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa o ancheta care a durat aproape doi ani, timp in care dosarul a fost plimbat intre parchete. ...continuare.

Putin ar fi trebuit sa se adreseze rusilor noaptea trecuta. Televiziunile s-au pregatit de trei ori sa transmita discursul, dar liderul rus nu a sustinut nicio declaratie

publicat 2024-03-23 14:00:02 (Adevarul)
Putin ar fi trebuit sa se adreseze rusilor noaptea trecuta. Televiziunile s-au pregatit de trei ori sa transmita discursul, dar liderul rus nu a sustinut nicio declaratie Televiziunile de stat rusesti s-au pregatit de trei ori, noaptea trecuta, sa difuzeze discursul lui Vladimir Putin, in legatura cu atentatul terorist de la Moscova, dar nu l-au primit niciodata, au declarat pentru publicatia rusa The Insider surse de la mai multe canale de televiziune. ...continuare.

Comandantul roman al unui pluton din Legiunea Internationala a murit in razboiul din Ucraina

publicat 2024-03-23 14:00:02 (Adevarul)
Comandantul roman al unui pluton din Legiunea Internationala a murit in razboiul din Ucraina Ovidiu "Tony" Stoica era comandantul plutonului 2 "Kirolo Babentsov", din cadrul Legiunii Internationale "Lupta pentru Ucraina". ...continuare.

Chisinaul condamna atacul de la Moscova: A luat multe vieti nevinovate. Terorismul nu poate fi justificat

publicat 2024-03-23 14:00:02 (Adevarul)
Chisinaul condamna atacul de la Moscova: A luat multe vieti nevinovate. Terorismul nu poate fi justificat Presedintele Rep. Moldova, Maia Sandu, a transmis condoleante familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, subliniind ca tara sa ,,condamna terorismul si orice act de violenta impotriva civililor, a oamenilor nevinovati". ...continuare.

Pacientii centrului de la Calinesti, unde au fost depistate deficiente grave, vor fi transferati in alte unitati

publicat 2024-03-23 13:45:02 (Adevarul)
Pacientii centrului de la Calinesti, unde au fost depistate deficiente grave, vor fi transferati in alte unitati Pacientii din cadrul Centrului de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica pentru persoane adulte cu handicap Calinesti, unde comisarii de la Protectia Consumatorilor au depistat deficiente grave, inclusiv un focar de scabie, vor fi transferati in alte unitati. ...continuare.

Parlamentul va stinge lumina pentru a marca Ora Pamantului. Ciolacu: Imi doresc sa ramana ca un gest de responsabilitate

publicat 2024-03-23 13:45:02 (Adevarul)
Parlamentul va stinge lumina pentru a marca Ora Pamantului. Ciolacu: Imi doresc sa ramana ca un gest de responsabilitate Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sambata, cu ocazia "Orei Pamantului", ca domeniul energiei are o importanta strategica pentru toate statele lumii. Potrivit Guvernului, luminile din Palatul Victoria vor fi stinse in aceasta seara, timp de o ora. ...continuare.

Ucraina renunta la lista neagra a companiilor care fac afaceri in Rusia in urma unor reactii negative

publicat 2024-03-23 13:30:03 (Adevarul)
Ucraina renunta la lista neagra a companiilor care fac afaceri in Rusia in urma unor reactii negative Ucraina a renuntat la lista neagra a "sponsorilor de razboi", elementul central al campaniei sale de presiune asupra companiilor care fac afaceri in Rusia, a declarat vineri agentia responsabila, dupa o reactie din partea unor tari de la Austria la China. ...continuare.

Lista celor 12 noi medicamente autorizate in curand in UE

publicat 2024-03-23 13:30:02 (Adevarul)
Lista celor 12 noi medicamente autorizate in curand in UE Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) al Agentiei Europeane a Medicamentului (EMA) a recomandat, in cadrul sesiunii din luna martie, 12 medicamente in vederea aprobarii. ...continuare.

Armata rusa lanseaza atacuri cu infanterie pentru a-si conserva vehiculele blindate

publicat 2024-03-23 13:15:03 (Adevarul)
Armata rusa lanseaza atacuri cu infanterie pentru a-si conserva vehiculele blindate Comandantii armatei ruse sacrifica soldati in atacuri cu infanterie pentru a-si conserva vehiculele blindate, spun expertii in aparare, relateaza Evening Standard. ...continuare.

Arest la domiciliu pentru Dan Ilie Morega

publicat 2024-03-23 13:00:03 (Adevarul)
Arest la domiciliu pentru Dan Ilie Morega Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis sa il plaseze pe fostul prefect Dan Ilie Morega in arest la domiciliu dupa ce a incalcat controlul judiciar dispus dupa ce a condus de mai multe ori fara permis. Decizia judecatorilor nu e definitiva insa este executorie. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.