EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cutremur puternic in estul Rusiei

publicat 2024-08-30 10:30:10 (Jurnalul-National)
Cutremur puternic in estul Rusiei Un cutremur puternic a avut loc vineri in estul Rusiei. Seismul a avut magnitudinea 5,9 si s-a produs in largul coastei Kamceatka din Rusia. ...continuare.

Vremea a luat-o razna! Averse torentiale si descarcari electrice pe Litoral, canicula in vestul tarii

publicat 2024-08-30 10:30:10 (Jurnalul-National)
Vremea a luat-o razna! Averse torentiale si descarcari electrice pe Litoral, canicula in vestul tarii Pe litoral vor fi, vineri, averse torentiale si descarcari electrice, in timp ce in vestul tarii va fi canicula. Saptamana viitoare in vestul si sud-vestul teritoriului si local in rest se vor inregistra temperaturi deosebit de ridicate, astfel ca vremea va fi calduroasa, chiar caniculara. ...continuare.

Bucurestenii se confrunta cu ploi, descarcari electrice si un nou val de caldura

publicat 2024-08-30 10:30:10 (Jurnalul-National)
Bucurestenii se confrunta cu ploi, descarcari electrice si un nou val de caldura Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala. Astfel, vineri vor fi averse, descarcari electrice si trecator intensificari ale vantului, insa de sambata dimineata vremea se incalzeste, cu temperaturi maxime de 32-32 de grade. ...continuare.

STAGIUNE NOUA DE COMEDIE

publicat 2024-08-30 10:15:10 (Jurnalul-National)
STAGIUNE NOUA DE COMEDIE Teatrul de Comedie anunta deschiderea stagiunii 2024/2025 cu 4 reprezentatii consecutive, in avanpremiera, ale spectacolului HELLO, CEAUSESCU!, regia Matei Lucaci-Grünberg. ...continuare.

Cum se curata corect pestele?

publicat 2024-08-30 10:00:09 (Jurnalul-National)
Cum se curata corect pestele? Stim, nici noua nu ne place foarte tare, dar nu totdeauna cumparam peste dintr-un supermarket unde acesta este curatat de solzi si de intestine, asadar trebuie sa ne descurcam si cu acest aspect mai putin placut, daca ne place pestele. Si noua ne cam place! ...continuare.

Cum sa gestionezi o disputa. 6 trucuri abile pentru a rezolva o neintelegere

publicat 2024-08-30 09:45:08 (Jurnalul-National)
Cum sa gestionezi o disputa. 6 trucuri abile pentru a rezolva o neintelegere Ai observat vreodata ca unii oameni sunt atat de abili incat pot scapa din orice situatie neplacuta? Chiar daca nu au dovezi logice, ei rasucesc cuvintele lor si ale altora, in asa fel incat lucrurile sa fie in favoarea lor. ...continuare.

2 trasaturi ale unui parinte inteligent emotional

publicat 2024-08-30 09:45:08 (Jurnalul-National)
2 trasaturi ale unui parinte inteligent emotional Parintele are nevoie de rabdare, perspicacitate si constientizare emotionala pentru a crea cel mai sustinator si mai incurajator mediu pentru copii. Parintii inteligenti emotional nu sunt doar constienti de propriile emotii, ci si priceputi sa recunoasca si sa raspunda la emotiile copiilor lor. ...continuare.

5 cele mai comune motive care duc la despartire si divort. Care sunt solutiile pentru o viata frumoasa impreuna

publicat 2024-08-30 09:45:08 (Jurnalul-National)
5 cele mai comune motive care duc la despartire si divort. Care sunt solutiile pentru o viata frumoasa impreuna Divorturile si despartirile sunt un cumul de probleme nerezolvate, resentimente, certuri si rani vechi. ...continuare.

Topul celor mai buni tati din zodiac. Semnele care le ofera copiilor tot ce au nevoie

publicat 2024-08-30 09:00:08 (Jurnalul-National)
Topul celor mai buni tati din zodiac. Semnele care le ofera copiilor tot ce au nevoie Orice barbat poate fi tata, dar este nevoie de ceva special pentru a fi un tata grozav. Exista atat de multe moduri in care un barbat poate defini paternitatea, dar asta nu inseamna ca toti barbatii vor fi tati buni, cel putin nu asa cum are nevoie copilul. ...continuare.

Pericol de inundatii in judetul Constanta. A fost emis cod rosu

publicat 2024-08-30 08:30:09 (Jurnalul-National)
Pericol de inundatii in judetul Constanta. A fost emis cod rosu Hidrologii avertizeaza ca este pericol de inundatii in judetul Constanta. Ei au emis cod rosu si spun ca pe unele rauri pot fi depasite cotele de pericol. Vineri dimineata, in Constanta este in vigoare si un cod rosu de averse. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.