EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Lacramioara Cule, profesoara: "Sa-i aducem pe copii la scoala este cea mai mare provocare"

publicat 2024-03-24 07:00:03 (Adevarul)
Lacramioara Cule, profesoara: Sa-i aducem pe copii la scoala este cea mai mare provocare Pana sa ajunga la interesul copiilor pentru scoala, principala dificultate este aceea de a convinge parintii despre importanta studiilor - apoi, odata ajunsi in banci, provocarile continua: analfabetismul, riscul abandonului, proiecte interesante, dar care necesita suport financiar ...continuare.

Poate Romania sa depaseasca Elvetia? "Puteam sa devenim, repede, sa fim tigru". Opinia unui controversat antreprenor

publicat 2024-03-24 07:00:03 (Adevarul)
Poate Romania sa depaseasca Elvetia? Puteam sa devenim, repede, sa fim tigru. Opinia unui controversat antreprenor Cunoscutul si controversatul antreprenor Cristian Sima, care locuieste in Elvetia, a vorbit despre sansele Romaniei de a scapa de coada clasamentelor din UE si chiar sa depaseasca economii de top ale Europei. ...continuare.

Rusia a lansat atacuri aeriene asupra Kievului si regiunii Lvov

publicat 2024-03-24 06:45:02 (Adevarul)
Rusia a lansat atacuri aeriene asupra Kievului si regiunii Lvov Armata rusa a lansat atacuri aeriene in cursul diminetii de duminica asupra Kievului si a regiunii Lvov din vestul Ucrainei, potrivit autoritatilor locale ...continuare.

Belgia si Irlanda, remiza fara gol intr-un meci amical | VIDEO

publicat 2024-03-24 06:30:02 (Adevarul)
Belgia si Irlanda, remiza fara gol intr-un meci amical | VIDEO Belgia a obtinut a un amical, primul din acest an. Iar trupa lui Domenico Tedesco, care a mizat pe jucatori precum Tielemans, Vermeeren, Bakayoko, Trossard sau Doku, nu a putut castiga in fata Irlandei intr-un meci echilibrat, in care belgienii au avut doar doua incercari pe poarta ...continuare.

Sicriul unei domnite din Castelul Corvinilor ascunde o poveste stranie. Sfarsitul tragic al tinerei | VIDEO FOTO

publicat 2024-03-24 06:00:01 (Adevarul)
Sicriul unei domnite din Castelul Corvinilor ascunde o poveste stranie. Sfarsitul tragic al tinerei | VIDEO FOTO O sala din Castelul Corvinilor adaposteste un sicriu, in care s-ar afla scheletul unei domnite. Locul a pastrat povestea cutremuratoare a unei foste locatare a castelului medieval din Hunedoara. ...continuare.

Rusia a afirmat ca a respins un atac cu zece rachete ucrainene care vizau Crimeea

publicat 2024-03-24 05:45:02 (Adevarul)
Rusia a afirmat ca a respins un atac cu zece rachete ucrainene care vizau Crimeea Rusia sustine ca a respins atacul a zece rachete ucrainene care viza orasul Sevastopol aflat in Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Moscova, ale carei resturi au ranit doua persoane, a indicat guvernatorul sau ...continuare.

Povestea elevilor din Arges, campioni mondiali la Ashihara Karate. "Ne-a oferit o educatie de care nu oricine are parte" FOTO

publicat 2024-03-24 05:15:03 (Adevarul)
Povestea elevilor din Arges, campioni mondiali la Ashihara Karate. Ne-a oferit o educatie de care nu oricine are parte FOTO Patru elevi din Arges s-au clasat pe podium, la sfarsitul anului trecut, la Campionatul Mondial de Ashihara Karate, desfasurat la Matsuyama (Japonia). Argesenii s-au intors acasa cu trei titluri de campion mondial si cu unul de vicecampion mondial ...continuare.

Te cunosc de undeva, 23 martie 2024. Bella Santiago si Barbara Isasi au castigat editia a sasea din sezonul 20 | VIDEO

publicat 2024-03-24 05:15:03 (Adevarul)
Te cunosc de undeva, 23 martie 2024. Bella Santiago si Barbara Isasi au castigat editia a sasea din sezonul 20 | VIDEO Cea de-a sasea editie Te cunosc de undeva! din sezonul 20 din 23 martie 2024, a adus noi transformari impresionante. Bella Santiago si Barbara Isasi au castigat editia a sasea din sezonul 20. Dupa o editie captivanta, juratii au acordat puncte concurentilor, iar echipa castigatoare a primit 60 de pu ...continuare.

Fostul presedinte brazilian il da in judecata pe Lula da Silva pentru defaimare

publicat 2024-03-24 04:15:02 (Adevarul)
Fostul presedinte brazilian il da in judecata pe Lula da Silva pentru defaimare Fostul presedinte brazilian Jair Bolsonaro a inaintat o plangere impotriva actualului presedinte Luiz Incio Lula da Silva, cerand scuze si despagubiri pentru ca ar fi sugerat ca a luat mobilier din resedinta prezidentiala cand a parasit functia, ...continuare.

Ministrul apararii din Israel pleaca spre Statele Unite

publicat 2024-03-24 03:30:01 (Adevarul)
Ministrul apararii din Israel pleaca spre Statele Unite Ministrul israelian al apararii Yoav Gallant pleaca duminica in Statele Unite pentru discutii, pe fondul tensiunilor tot mai mari dintre cei doi aliati din cauza razboiului din Fasia Gaza ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.