EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




De ce nu a acceptat UE reactoarele modulare mici de generatia a patra. Explicatiile unui specialist

publicat 2024-03-24 11:15:05 (Adevarul)
De ce nu a acceptat UE reactoarele modulare mici de generatia a patra. Explicatiile unui specialist CE nu a dorit sa includa tehnologiile de generatia a patra a SMR in Alianta privind reactoarele modulare mici, precizeaza Dumitru Chisalita, presedintele AEI, enumerand motivele respingerii. ...continuare.

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

publicat 2024-03-24 11:15:05 (Adevarul)
O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza. ...continuare.

Surpriza la europarlamentare. Dan Diaconescu se relanseaza in politica

publicat 2024-03-24 11:15:05 (Adevarul)
Surpriza la europarlamentare. Dan Diaconescu se relanseaza in politica Fostul om de televiziune, Dan Diaconescu, trimis in judecata pentru sex cu minore, va candida la alegerile europarlamentare pe lista partidului Alianta Romanilor Digitali, fondat de Sorin Voinea, potrivit Realitatea. ...continuare.

Locuitorii din Tulcea, avertizati de autoritati prin Ro-Alert ca "vor cadea obiecte din spatiul aerian"

publicat 2024-03-24 11:15:04 (Adevarul)
Locuitorii din Tulcea, avertizati de autoritati prin Ro-Alert ca vor cadea obiecte din spatiul aerian Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a emis, in noaptea de sambata spre duminica, un mesaj RO-Alert pentru localitatile din zona de nord a judetului Tulcea prin care a informat populatia ca exista riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian. ...continuare.

Sabalenka, batuta dupa o saptamana de cosmar la Miami: a fost zdrobita in decisiv

publicat 2024-03-24 11:15:03 (Adevarul)
Sabalenka, batuta dupa o saptamana de cosmar la Miami: a fost zdrobita in decisiv Sportiva din Belarus a fost marcata de moartea fostului iubit. ...continuare.

ALERTA METEO Se strica vremea in toata tara: ploi, descarcari electrice si vant, temperaturile scad. Unde se va depune bruma si unde va fi cod galben

publicat 2024-03-24 11:00:02 (Adevarul)
ALERTA METEO Se strica vremea in toata tara: ploi, descarcari electrice si vant, temperaturile scad. Unde se va depune bruma si unde va fi cod galben Vremea se strica in aproape toata tara, avertizeaza meteorologii care au emis o informare de vreme rea pentru zilele de duminica, 24 martie, si luni, 25 martie. ...continuare.

Linia tramvaiului 25 revine de luni la circulatia pe ambele sensuri pe Bulevardul Timisoara

publicat 2024-03-24 11:00:02 (Adevarul)
Linia tramvaiului 25 revine de luni la circulatia pe ambele sensuri pe Bulevardul Timisoara Primarul municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, revenirea incepand de luni, 25 martie, a tramvaiului 25 la circulatia pe ambele sensuri ale Bulevardului Timisoara,dupa ce au fost finalizate in timp record lucrarile din zona de modernizare la sistemul de termoficare. ...continuare.

Jasmin Paris, prima femeie care a terminat cursa epuizanta Barkley Marathons | FOTO

publicat 2024-03-24 10:45:02 (Adevarul)
Jasmin Paris, prima femeie care a terminat cursa epuizanta Barkley Marathons | FOTO O alergatoare britanica a intrat in istorie, devenind prima femeie care a terminat unul dintre cele mai grele ultramaratoane din lume. ...continuare.

Zi de doliu national in Rusia dupa masacrul de la o sala de concerte de langa Moscova

publicat 2024-03-24 10:30:02 (Adevarul)
Zi de doliu national in Rusia dupa masacrul de la o sala de concerte de langa Moscova In Rusia, duminica va fi zi de doliu national dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI). ...continuare.

Kate Middleton si printul William nu vor participa la slujba traditionala de Paste a familiei regale

publicat 2024-03-24 10:30:02 (Adevarul)
Kate Middleton si printul William nu vor participa la slujba traditionala de Paste a familiei regale Printesa de Wales si printul William au fost "extrem de emotionati" de mesajele de sustinere primite de cand Kate si-a anuntat diagnosticul de cancer. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.